Widok

Wątek młodych mężatek vol. III

Ciąg dalszy naszych codziennych zmagań, radości, smutki, wątpliwości.
W grupie raźniej.

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-mezatki-laczmy-sie-Na-kazdy-temat-vol-II-t263551,1,130.html

Meldować się! :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
CUTYJE ;] "sporą część dnia się zastanawialam czy nam się udało ... :) "
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakie zastanawianie?

Szymszunia ok to jesteś jedna chętna, któraś jeszcze? :D
No my z 1.11 dokładnie to samo mamy ;]
jeszcze nie wiemy trzeba podejść do tego i sie zastanowić jak rozgryżć tego orzeszka ;]
Kawa mówisz.. Hmm chętnie ;]
Bombelkowa a jak Twoje zastanawianie .. jest efekt jakis ?;]
Szymszunia, nie przypominaj mi o tych wszystkich świętach..
Na 1.11 mamy zaproszenie i do mojej mamy i do teściowej. Na Boże Narodzenie planujemy pójść sobie gdzieś sami na kolacje, żeby nie było, że jestesmy u jednej a nie u drugiej..
Nie lubię takich sytuacji, jak Wy je rozwiązujecie?
UUUuu to nie dobrze .. musicie sobei jakąś alternatywe znależć żeby nie chandrować razem ;]
Mi sie przypomniało że juz za chwile wszystkich Świętych i pewnie w weekend na groby pojedziemy .. czas bardzo szybko mi biegnie.. zaraz Boże Narodzenie Sylwester ( jedno na drugie sie nakłada) i rok leci od nowa ...
Nola mimo wszystko życzę żeby lepiej było, ja też nie lubie jak coś między nami nie styka .. ;]
Hej dziewczyny!
Ja mam problem.. Nigdy w życiu nie chrapałam, a od jakiś 2-óch tygodni, zaczęłam. Nie jest to typowe chrapanie, bo dźwięki wychodzą tylko na lewym boku i w dodatku z zamkniętą buzią :( Nie wiem, może wysycha mi w gardle.. Migdałki mam usunięte, więc to nie to. Można na tle nerwowym chrapać? Zapisałam się do laryngologa.

Poza tym, jest nas więcej i pomyślałam.. może umówimy się na jakąś kawę zbiorową? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiesz co, to przez męża. On od wczoraj jest jakiś dziwny, chyba złapał jesienną chandrę i mi też się udziala :( W pracy jest ok, ale w domu cisza co mnie do szału doprowadza.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
Stokrotka komu lepiej ja bede miala długi weekend od 8 po pracy do 13 wieczorem ;](tzn bedziemy pewnie panele kłaść ale wole to niż isc do pracy ;]
a ja dzis znacznie lepiej niz wczoraj i o dziwo bez kawy ;]
mialam pojsc wczoraj wczesnie spac a ogladalam film do północy chyba tzn napewno do 23.30 pozniej to tak srednio rejestrowalam, nawet nie wiem chyba na śpiąco do łóżka szlam ale film dobry byl ;]

Nola czemu masz kiepski humor, ja widze ze u nas to falami z jednej na druga przechodzi ;]
Cześć dziewczyny!

Ja od wczoraj mam kiepski humor niestety :(

Dużo pracy mnie czeka w tym tygodniu, bo po pierwsze zbliża się koniec miesiąca i muszę zrobić rozliczenie. Po drugie w przyszłym tygodniu, tuż po długim weekendzie, mamy 2 dni szkoleń i muszę je przygotować, zebrać chętnych, a czasu mało.

Gdzie widziałyście te kurtki? Ja w weekend patrzyłam dla siebie, ale ceny straszne, minimum 200zł trzeba dać, więc sobie odpuszczam. W zeszłym roku udało mi się kupić dzianinowy krótki płaszczyk za 100zł, mam jeszcze długi w razie czego (kupiłam prawie 4 lata temu, po ślubie), więc w zimę będę miała w czym chodzić.

Ja włosy farbuję sama (zawsze na jeden kolor) i teraz też się zastanawiam, czy nie pofarbować jeszcze przed wyjazdem na weekend do rodziców. Tylko jako, że mam słabe włosy, nie farbuję ich często. Zobaczymy jak to będzie.

Zabieram się do pracy, buziaki :)
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
Szymszunia witam:-)
mi sie cos dzisiaj strasznie nie chce pracowac..
cos juz porobilam,ale jeszcze duzo mam do zrobienia..ale do 10listopada musze to zorbic wiec spoko:-))

jak wasze nastroje? mojcudny:-) jeszcze tylko sr,cz i pt i dlugi weekend:-))
Dzien doberek ;]
ja tylko na chwilke sie przywitac i zmyka popracowac troszke musze nadrobic wczorajszy dzien .. ';]
papatki !
ja kiedys juz mialam robiona trwala i wiem jak wygladaja wlosy niestety,ale kusi mnie bo lubie loczki..:-)
jak bede cos wiedziala dam znac na pewno:-)

dobrej nocki:*
miałam dwa razy trwałą i nie polecam. Włosy potem są jak siano i trzeba co chwila podcinac. ja ogólnie dobrze czuje się w lokach i dlatego chyba się zdecyduje. jak się czegoś wiecej dowiesz to daj mi znac ok? :)
ja tez ost intensywnie mysle o trwalej..ale nie slsyzalam o czyms takim..31 pazdziernika zapytam:-)
mi dziś fryzjerka zaproponowała coś takiego jak styling. to jakiś bezpieczny rodzaj trwałej, który schodzi po 5-6 tyg nie niszcząc włosów. zastanawiam się czy nie spróbowac tylko ja głupia nie spytałam się o cenę i teraz jestem ciekawa ile takie coś może kosztowac...
Bombelkowa ja w pacuje w jednej z firm ubezpieczeniowych.. nie robie nic rewelacyjnego ale dzis wyjatkowo bylam zmezona za pozno poszlam spac bo mi sie filmow do noc zachcialo ogladac ;]
teraz was opuszczam moje Drogie Panie zrobiliśmy z mężem przepyszną salatke z curczaka currry wiec ide szamac !!! :]
Pozdrawiam ! ;]
marynial ja tez widzialam sliczny moim zdaniem plaszczyk i byl w promocji za 119 i tez kupilam jakis tydzien tmu chyba..i juz mnie kusilo by zalozyc,ale stwierdzilam,ze 31 pazdziernika ide do fryzjera pofarbowac moje pióra to na 1 listopada bede pikna..nowy plaszczyk, nowa fryzurka..a co! :-)
Witam moje piękne panie :) a ja mam dziś dobry humor :) byłam dziś u fryzjera i obcięłam włoski. Wypatrzyłam sobie śliczny płaszczyk na zimę i to za 120 zł!!! Jutro dostanę wypłatę i idę sobie od razu kupic, a potem śmigam do cipkologa :)
oj to super:-) my sobie odpuscilismy..nie chce myslec ciagle o tym no i poki co daje rade..mam glowe pelna innych mysli przez co nie mysle o TYM :-) choc tak naprawde kazdego dnia gdzies taka mysl przeleci..najczesciej jak leze sobie w lozku przed zasnieciem..

a co do pracy to masz z jednej str fajnie..duzo czasu itd tez pracowalam na pol etatu, potem na 3/4 a teraz na caly.no ale z drgueij str to pensja nizsza itd..no ale sie da:-))
Oj tak, to jest to co myślisz stokrotko :)
W koncu i my dołączamy do grona czekających ;)

Pracuje na pół etatu - pół miesiąca pracuje, pół mam wolne.

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry