Widok

Wątek młodych mężatek vol. III

Ciąg dalszy naszych codziennych zmagań, radości, smutki, wątpliwości.
W grupie raźniej.

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-mezatki-laczmy-sie-Na-kazdy-temat-vol-II-t263551,1,130.html

Meldować się! :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
wiem wiem,ze na kazdym opakowaniu jest napisana waga,kalorycznosc itd..i dziele sobie to na ilosc w paczce itd..no ale i tak duzo kalorii zjadam:P
ale koniec z tym..
od teraz nie pije herbaty z cukrem..i wiecej ruchu..ruchu i jeszcze raz ruchu..no i oczywiscie mniej jesc:P sie da..powolutku:-)

musze polubic wode niegazowana bezsmakowa..to tez duzo daje..

jeszcze 2 godziny..maz mi wlasnie napisal,ze jest juz w domku..popoludniu przychodza znajomi,a podwieczor jade do cioci..jutro msuze jechac zawiezc pendriva do wujka z fotkami z wesela bo zawoze go jzu drugi tydzien i jakos dojechac nie moge a przy okazji wjade do taty na cmentarz..no i po pracy jutro mam niemiecki:/
w pt chcialam pojsc do US zmienic dane bo mam m-c na to od otrzymania dowodu osobistego..
ciagle cos:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no na opakowaniu jest podane zawsze na 100 gr i na całe opakwoanie, trzeba zobaczyc ile jest sztuk w opakowaniu, podzielic i mamy :)
Madness is the gift, that has been given to me!!
o takk..np.owocowa sage lubie bez cukru..lubie nawet taki kwaskowty jej posmak..wiec chyba sie na nie przerzuce..

kilka razy gralam z mezem w ps3 z move'm i tak sie napocilam przy tej grze,ze mialam koszulke morka..a rece mnie bolaly przez kilka dni takie zakwasy..musze chyba z nim czesciej grac..teraz dostal gre boks na ps3 do grania na 2 osoby i bedziemy mogli sie boksowac a przy okazji tam sie wpisuje wage,wztost i oni daja okreslona liczbe minut i na koniec pokazuje sie tabela ile sie spalilo kalorii..ja przez poltorej minuty spalilam tylko 33kalorie,ale bylam zmeczona jakbym biegla na autobus:P
Stokrotko, tylko nie popadaj w skrajności.
Na większości opakowań jest napisane ile kalorii zawiera całe opakowanie.A nie np. jedno ciastko, czy jedna kostka czekolady.
Ja kiedyś też namiętnie bawiłam się w liczenie, ale to tak naprawdę niewiele daje.
pewnie ze dobry, nawety bardzo, kazdy ruch, jak regularny to wskazany ;) spróbuj herbaty owocowe pic na poczatek jak chcesz bez cukru, powinny łatwiej wchdzic ;):)
dobry dzionek:-))

znalazlam chwile i mozliwosc by sie tu dzisiaj odezwac:-)

policzylam sobie ile w pracy zjem kalorii w ciagu dnia i wyszlo mi prawie 800!! masakra..nie liczac juz zadnych slodyczy,a przeciez kazdego dnia cos jeszcze z kolezanka sobie zjemy czy to batonika,czy jakies ciastko..
niby duzo nie jem ale pije herbate z cukrem a taka jedna herbata ma juz 60 kalorii a pije 3 dziennie w pracy..
jestem w sozku..
musze oduczyc sie pic z cukrem:/

w pracy nuda..ale msuze cos robic ob szef jest..ehhhh....zeby tak jzu bylo po 15...

mam zamiar wieczorkiem podjechac na herbatke (postaram sie bez cukru) do meza cioci..
no i stwierdzilismy z mezem,ze wieczorkami bedziemy robic sobie pol godzinny spacer szybmki tempem..zawsze to cos na poczatek:-)
Na wspominki Was wzięło? :)
Ja też lubię okolice Sulęczyna. Spędziłam tam kilka razy miłe, rodzinne wakacje. Wszystkie za czasów jak byłam maluchem.

Co u Was?
Ja niedawno wróciłam z usg piersi, wszystko jest w porządku.
Dzwoniłam do serwisu w sprawie naszego rowerka i pani chciała się wycwanić i przesłać nam uszkodzone częsci. Na co ja : Chwila, ale mieszkamy niedaleko sklepu, czy nie może ktoś przyjechać na serwis do nas? nie znamy się na takiej naprawie.
Okazało się, że serwis jest na całą Polskę i siedziba jest w Olkuszu. Więc rowerek bedzie musiał być odebrany na ich koszt przez kuriera po czym zostanie odesłany, kiedy naprawią. Masakra :(
rozejm

http://ostry132.wrzuta.pl/audio/5ieIPjT1Oim/jedzie_rolnik_na_ciagniku
zerknij do starających się na RiD, napisałam coś do Ciebie. spadam spac, bo mąż mnie zaraz udusi heh
no ja zawsze była dumna z tego, że urodziłam się na wsi:)
kiedys byla taka impreza, ja mialam na drugi dzien egzamin i stwierdzialam ze nie jade do amalki(znajmoego rodzice domek tam mieli) no i o 22 stwierdzialam ze nic mi do glowy nei wejdzie, wiec zabrlam jeszcze 3 kolezanki ktore konczyly prace w barze o 23 i pojechlysmy a ze nei wiedzialaysmy gdzie to, to umoowilysmy sie w suleczynie, i on biedak nietrzezwy przez te lasy do tego sulęczyna doszedl :d hahahahha

a bylo tak wesolo, ze koledze zapchal sie odpływ w lazience i zalało domek, inny kolega głowa zrobil dziure w sicanie, ja z kilkoma osobami szukalam jeziora pol nocy (po bagnach po kolana) no i chyba kolega juz wiecej nie zrobil omrezy....:) egzamin przelozym :d

oj wesole czasy wesole ;) bardzo aldne okolice, sama bym chciala miec tam domek ale o okazje trudno
amalka rządzi hehe. w końcu ktoś zna moje strony, bo tu przeważnie sam gdańsk i gdynia. no, ale w końcu to forum trójmiasto. ciekawe czy są tu jakieś forumki z okolic Sierakowic, Kartuz, Lęborka.
a w parchowskim młynie i amalce to nie jedna impreza byla...:) hehehe za studenta
wiem wiem ;) w 2007 bylam tam na weselu :d znaczy nie w sulęczynie, tylko w miejscowosi ze 4 km od w cos co na T sie zaczyna, wybacz nie pameitam, ale tam taki dom weselny jest:) fajnie bylo :D

moja kolezanka z ktora sie znamy od 27 lat tam mieszka bo meza ma z suleczyna :)
emenems tak mam całkiem niedaleko do sulęczyna...
To przykre z tą nową, a wiek ma tu mało istotne znaczenie. Jak trzeba komuś zwrócić uwagę to się to robi. Daleko szukać nie trzeba - mi czasem zdarza się zwracać uwagę mojemu szefowi, gdzie po pierwsze jest moim szefem, po drugie ma dwa razy tyle lat co ja :)

Właśnie zamówiłam wosk i podgrzewacz (cały zestaw) na Allegro. Teraz pozostaje mi jedynie cierpliwie czekać na przesyłkę. Uciekam spać, bo znowu rano zaśpię do pracy :D

Miłej nocki dziewczyny :)
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
marynial, ja mam znajomych w sulęczynie a wiem ze to okolice sierakowic :D
Aaaa... szkoda gadać o nowej. Generalnie napsioczyła mi w słuchawkę (nawrzucała) sugerując, że się panoszę. Delikatnie mówiąc. A zupełnie tak nie jest. A jeśli nawet można odnosić takie wrażenie, to tylko dlatego że sporo ludzi z biura mnie zna i chcę aby wszystko związane z recepcją - z naszą pracą - grało jak w zegarku. Nie chcę żadnych błędów. A ona miała pretensje do mnie, że wytykam jej błędy. W sensie, jak tak mogę, skoro ona jest ode mnie 4 lata starsza...
Nie istotne, mąż poprawił mi humorek :))

Obejrzeliśmy LOST-y. Oglądał ktoś? Świetny serial, długo mnie do niego namawiał, ale po 3-ech odcinkach jestem zachwycona ;)

Apropo ćwiczeń.. to z przykrością informuje, że po msc użytkowania popsuł się nam rowerek.. Chyba za dużo i za szybko jeździliśmy :(
W pedałach coś na kształt uszczelek się powycierały tak, że popękały. Jutro muszę dzwonić do firmy od której kupiliśmy - przez allegro, ale na szczęscie z Rumii. Zobaczymy co da się z tym zrobić.

Tymczasem jutro wcześnie wstaje, na 10.10 mam usg piersi. Na 17.10 dowcipne.

Marynial witamy!
Kasiu cieszę się, że zakupy się udały :)
Jestem z Sierakowic, mam 20 lat, prawie 5 miesięcy po ślubie. nie mam dzieci, ale się staramy. Znam się ze Stokrotką ze Strających się z Rodzina i Dziecko :)
Witaj Marynial.
Opowiedz coś o sobie, skąd jesteś, ile masz lat, jak długo po ślubie, czy masz dzieci. Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej.

Kasiula gratuluję zakupów, teraz należy Ci się solidny wypoczynek.

Bombelkowa co się stało? Co nowa znowu narozrabiała? Mam nadzieję, że nie miałaś przez nią większych problemów.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry