Widok

Wątek młodych mężatek vol. III

Ciąg dalszy naszych codziennych zmagań, radości, smutki, wątpliwości.
W grupie raźniej.

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-mezatki-laczmy-sie-Na-kazdy-temat-vol-II-t263551,1,130.html

Meldować się! :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
matko nei mam pojęcia :D nigdy nie bylam ;) pewnie drogo, zaraz sprawdze sama z ciekawosci - raz na pare miesicy (tygodni)zrobie w gda a tak w miedzy czasie walcze z depilatorem i woskiem :D

z ciekawostek, wczoraj robilam sobie nogi, zle wosk zerwałam i nei zuwazylam, posmarowalam juz oliwką(wiec palsterm juz tego nie zerwe) i musialam isc spac a spodnie od pizamy mi sie przyklejały do mog :D hahaha maz strasznie sie smia ze mnie, dzis juz zeszło wszystko :D coz...nikt nie jest doskonaly ;P
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Emenems a jaka różnica kosztów w depilacji u Ciebie?
ja jeszcze jeden dzien i wolne :D i maz niespodzianke mi zrobil, jedziemy do gda w czwartek do soboty, wiem ze to tylko dwa dni ale zawsze :):) bilety byly tanie ale to ten mniejszy problem, maz nigdy nie ma 3dni wolnego !! a pozamienial sie i pojde na porządną depilację :D raz na dwa/trzy miesiace musze u kosmetyczki :) i podetnę włoski bo mam nierówne...heh :) super, nei moge sie doczekac, tylko jeden dzien ;)
A to przepraszam z tym Pruszczem, pomyliło mi się :)

My też mamy kwadratowy. 6-cio osobowy, w zestawie : talerz duży, mały, głęboki, filiżanki + podstawki.
Kwadratowe są śliczne :)
Na pewno coś znajdziecie.
Bombelkowa tez przegladalam na allegro..nam sie bardziej podobaja kwadratowe..wiec chyba na takie sie skusimy:P
oczywiscie 12 osobowy..choc ja to bym chciala taki na 15..ale takich chyba nie ma..no i sa dosc drogie,ale jak sie zrzucimy to nie bedzie az tak duzo..

a ja z Pruszcza nie jestem:P do Pruszcza mam ponad 30 km:P
Stokrotko, ja polecam allegro :) Widziałam kilka fajnych zestawów obiadowych. A jaki chcecie, kwadratowy czy okrągły?

Kasiula Stokrotka chyba jest z Pruszcza.
A gdzie kupujecie dla Małej ubranka?
Hejka dziewczyny.

No to fajnie ze masz wolne bombelkowa.... możesz sobie odpocząć.

Jedziemy dziś z mężem na zakupy. Musimy kupić naszej Amelce buciki i kombinezon. Mam nadzieje ze coś fajnego będzie.

A czy któraś z Was dziewczyny jest z Pruszcza?
Chciałam popytać o przedszkola?
Bombelkowa masz fajnie,ze masz wolne..to ja w pracy:/ wlasnie zrobilysmy sobie z kolezanka capuccino jacobsa..pyszne:-)) a jaka cudna pianak..ehh..

nic mi sie dzisiaj nie chce...
zaczynam z siostra poszukiwania prezentu dla mamy na ur5odziny,ma co prawda dopiero w listopdzie,ale moja siostra niebawem rodzic bedzie to nie bedziemy mialy czasu..chcemy kupic jakis zestaw obiadowy bo mamie sie zawsze taki duzy zestaw marzyl..i chyba jej kupimy..tylko nie wiem skad i za ile:P
Hej dziewczyny.
Ja dopiero od 20 minut na nogach. Obudziłam się równo z mężem, jednak chciałam sobie trochę poleżeć.
Cieszę się, że dziś wolne, podejdę sobie do przychodni i dowiem się co z moim usg i d-dimerami.
Się pochwalę!
Wczoraj użyłam kremu do depilacji i muszę stwierdzić, iż ... działa! :D
Jestem zadowolona z jego efektu w 95% :)
Trwa to znacznie dłużej, ale efekt gładkości jest wart :)
Ciekawe jak długo się utrzyma.

Miłego dnia!
Suwaczek był żałosny. Przerost (dosłownie) formy nad treścią.
puk puk co tu taka cisza..Dziewczeta za chwile spadniemy na 2 strone:P

Bombelkowa czytalam,ze chcecie zrobic Wigilie tylko dla siebie w jakims uroczym miejscu tak?
nie wiem co mogloby byc otwarte w tym dniu..nie znam trojmiasta wiec Tobie nie pomoge,ale wkurzylam sie jak zaczeto sie z Twojego suwaczka nabijac..bez sensu..niech kazdy spojrzy na siebie nim zacznie nasmiewacsie z innych..kurcze co za mentalnosc..ale to chyba w polsce jest tak..

co do Wigilii to my spedziamy ja z moja mama,siostra i jej mezem i malusim ich synkiem..potem przyjedzie chyba ciocia z mezem..a po pasterce zawsze od kilku lat spotykamy sie z sasiadka-mojej mamy bliska kolezanka i do 3 czy 4 rano opowiadamy sobie rozne zabawne sytuacje i pijemy nalewke:P
czesc Dziewczyny:-))

.Nola..maz to powinien dac tobie klapsa na goly tylek za to jezdzenie,keidy jest zimno..robi sie niestety coraz zimneij o czym zapominamy niestety..np.jezdzac na rowerze sie rozgrzejemy i wtedy choroba gotowa..

co do cytologii to tez mialam robiona, za 2-3tyg bedzie wynik..
a usg dowcipne mam 7 listopada..

ja z kolei od tych urodzin jestem jakas taka podekscytowana..pelna energii..jakby zakochana po raz kolejny w mezu:P

ogladalam sobie nasze fotki na nk dzisiaj rano i tak mnie rozczulily niektore..ehh..moj kochany mezusiek:*

moja siostra na dniach moze rodzic wiec kazdy nasz temat sprowadza sie do malenstwa..kurcze nie mozemy sie doczekac malego czlowieczka w rodzinie:-))

jeszcze dobre pol godzinki i koniec pracy-jupi:-))

po tych urodzinach stwierdzilam,ze bedziemy je wyprawiac co roku no i moje tez a co!..:-))poki jestesmy mlodzi:P
.Nola. lańsko będzie!
Dziś do domu, ciepła herbata z cytryna i pod koc!

Ja miałam cytologię w zeszłym roku..
Też się dziś kiepsko czuje.. ale jakoś psychicznie.. męczy mnie kilka spraw..

Jeszcze 2,5h i do domku na szczęscie.
Z tym rowerem to chyba masz rację. Wczoraj w dzień jeździłam jakieś 2 godzinki (przy czym wczoraj było ciepło). A jakoś w zeszłym togodniu mąż zabronił mi wyjść wieczorem, zostałam więc w domu, ale siedziałam naburmuszona. Fakt faktem miał rację, bo jednak było już za ciemno na taką samotną wyprawę.

Jak wspomniałaś o USG przypomniało mi się. Ostatnio jak byłam u ginekologa dowiedziałam się, że jak ma się skończone 24 lata przysługuje darmowa cytologia (raz na dwa lata). Dziewczyny jeśli nie miałyście jej robionej to idźcie, bo jednak warto się badać.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
Powinnam brać udział w tym programie 'Łowcy promocji' co na TLC leci :p

Ja się boję depilacji woskiem. Nie dam rady sama się ogolic na takich sporych miejscach jak nogi np.
Dziś będe próbować kolejny raz kremem, zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak nic, to wróce do maszynek - trudno.

U mnie nieco spokojniej, właśnie zajadam się zielonym jabłuszkiem.
Jutro i pojutrze mam wolne. Pojutrze mam usg dowcipne i piersi.
Nola, wyszło Twoje jeżdżenie na rowerze ostatnie. A tego mąż nie potrafi Ci zabronić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej,

ja od rana nie mam na nic czasu. Odbieram co chwilę telefony i słyszę awanturujących się i niegrzecznych klientów. Znowu mi dziś ubliżono, tym razem zostałam idiotką :( (ta sama klientka co w zeszłym tygodniu. Powiedziałam jej wprost, że nie będę z nią dłużej rozmawiać i się rozłączyłam).

W weekend się nie odzywałam, bo instalowałam Windowsa i robiłam porządek z komputerem. Na szczęście już koniec.

Od wczorajszego wieczoru czuję się fatalnie. Mam okropny katar, dodatkowo dostałam w nocy okres (jakiś tydzień czy dwa za wcześnie). Najchętniej położyłabym się spać.

Jeśli chodzi o depilację. Rozmawiałam z mężem - zabronił mi wręcz używania maszynek i depilatora (ze względu na metalowe ostrza na które mam uczulenie). Radą Emenems zamówię na Allegro podgrzewacz i wosk. Zobaczymy jak to na mnie podziała.

Stokrotko bardzo się cieszę, że urodziny się udały. Mąż powinien Cię teraz na rękach nosić, w końcu mocno się napracowałaś.

Bombelkowa gratuluję zakupu, Ty to masz nosa do promocji. Różnica w cenie rzeczywiście kolosalna :)
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
haloo co tu taka cisza?
hey hey:-))

nie bylo mnie to jakis czas a teraz nadrabiam:-))

straszna sytuacja,z tym przeciekajacym dachem..najlepiej przyjac teorie,ze jak nie mi leci do mieszkania to nie doloze sie do remontu, niestety,ale taka jest mentalnosc ludzka..(nie kazdego czlowieka ona tyczy,ale sa takie przypadki) wspolczuje mamie:(

Bombelkowa ciesze sie,ze jestescie zadowoleni z zakupow:-))

my wczoraj mielismy dom pelen gosci,ale powiem Wam,ze urodzinki zaczely sie na 16..moja siostra i szwagier byli pare minut przed 16 i nam pomogli nakrywac do stolu..no a potem zwalila sie reszta..i ostatnich gosci zegnalisamy pare minut przed polnoca..bylo cudownie, kazdy zachwala moja kuchnie, a ja oczywiscie jako,ze bardzo skromna tylko sie usmiechalam i dziekowalam za komplementy..pozniej poczestowal mgosci nalewakami mojego wujka i znowu komplementy:D
pozniej kots zaczal tanczyc..ktos inny dolaczyl i byly tance..pozniej ktos cos zaczal spiewac..no i bylo spiewanie..wesolo bylo jak na weselu:-))
maza bardzo zadowolony z prezentow..a wiecie..to byly nasze pierwsze takie urodziny przygotowane-kolacja,ciasto dla gosci, bo z reguly to raczej takie ciche robimy no i te byly pierwsze..no i moj mezulek chodzil dzisiaj za mna i ciagle "Żonkus dziękuje tobie za cudownie wyprawione urodziny, to najlepsze urodziny w moim zyciu" a mi sie tak cieplo robilo na serduszku:-))

no a w nd za tydzien wyjezdzamy na 2 auta-z niektoruymi naszymi goscmi do gdyni..tak sobie polazic i na obiadek nas zaprosili (jedna z cioc ma tam mieszkanie, niedawno kupila,ale wynajmuje komus)
wiec moze byc naprawde fajnie..o ile pogoda dopisze..

uciekam juz..milego wieczorku:-) do jutra:**
Kasiula - Bombelkowa.
Emenems nie mów do mnie proszę Bombel.

Jestem z Gdyni.
Nam mija spokojnie. Byliśmy na wyprzedaży dywanów i kupiliśmy za 260 taki który widzieliśmy w komforcie za 500. I malutki łazienkowy przy okazji za 30. Jestesmy bardzo zadowoleni :)

Teraz robię obiadek i zaraz będzie ciocia...
2h nudy :p
Hejka dziewczyny.

Jak niedziela mija? My z mężem jedziemy do znajomych.

A co do golenia, to wosku nigdy nie używałam ale czas spróbować. Używam depilatora tylko tak mi się już stępił ze muszę kupić nowy a jakoś nigdy na to czasu nie mam. Nie powiem ze nie boli ale jest dobry. Ale co do pach to używam zwykłej maszynki bo depilatorem boli, bąbel twarda jesteś...

Zycze Wam milej niedzieli.

Babelkowa a Ty skąd jesteś?

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry