Widok

Wątek młodych mężatek vol. III

Ciąg dalszy naszych codziennych zmagań, radości, smutki, wątpliwości.
W grupie raźniej.

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-mezatki-laczmy-sie-Na-kazdy-temat-vol-II-t263551,1,130.html

Meldować się! :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja 25:P

ale uwazam,ze wiek nie gra tu roli..

dostalam @ wiec bynamniej wiem na czym stoje:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nowa, a skąd to pytanie?
Ja miałam 24 lata.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej ;)
W jakim wieku brałyście ślub??:)
Kiniu serdecznie witamy :)

Eh, co za dzień. Niby nic takiego się nie dzieje, telefon nie dzwoni non stop, ale pracy jest sporo.

Pogoda jest dziś koszmarna. Cały czas wieje i co chwila deszcz pada, na termometrze zaledwie 10 stopni. Brrrr, zimno.

Jutro idziemy z mężem do Open Finance, bo bank w którym mamy lokaty ma dla nas jakąś super propozycję. Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale nie sądzę, by było tak różowo jak pani przez telefon próbowała powiedzieć :)

Ja siedzę już sama, szef zatopiony u siebie w papierkach, a kolega z biurka obok już się ewakuował do domu. Cwaniak. Na szczęście jeszcze 1,5 godzinki i koniec. Niedługo mąż przyjedzie, więc będzie mi raźniej.

Miłego popołudnia!
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
Kinia witamy Cie serdecznie:-))

alez mi sie chce spac..a u Was tez taka pogoda? u nas wieje i pada:/ wrr.a ja nie mam parasola..wrr..co za pechowy tydzien..

jescze godzina i koniec..i myk myk po zakupy i do domku:-))

wczoraj wyszorowalam cala lazienke,ale mopwie wam jaka bylam z siebie dumna..strasznie m isie podoba:-))dzisiaj popitrasze w kuchni i potem ja ogarne jako tako by jak przyszli nowozency bylo jako tako bo jutro jak skoncze gotowac to wysprzatam elegancko:-))

a @ nadal brak..:/
kinia, bardzo sie cieszymy. Jest nas niewiele, więc mamy nadzieję, że zabawisz u nas na dłużej.
A opowiedz ile po ślubie, skąd jesteś i w jakim wieku? :)
hej dziewczynki,pragne dołączyc do waszej paczki,bo ja też jestem młodą mężatką
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Ulubione perfumy (9 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

do góry