Widok

Wątek młodych mężatek vol. III

Ciąg dalszy naszych codziennych zmagań, radości, smutki, wątpliwości.
W grupie raźniej.

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-mezatki-laczmy-sie-Na-kazdy-temat-vol-II-t263551,1,130.html

Meldować się! :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Cześć dziewczyny.

Dopiero się jako tako ogarnęłam. Nie było mnie w poniedziałek w pracy. Jak rano weszłam do biura czekały na mnie zaległości.

Humor mam dziś średni. Nie zgadzały mi się pieniądze w kasie (za którą odpowiadam), ale na szczęście wszystko się już wyjaśniło.

Uciakam bo mam jeszcze dużo do zrobienia.

Miłego dnia!
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
OT I WLASNIE TO ;]
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
jak to w zyciu..raz z gorki raz pod gorke:-)

bedzie dobrze..jakby zawsze bylo slodko to by sie znudzilo...a tak to jakies urozmaicenie..glowka do gory:-))
... wiesz różnie to bywa .... jak już mówiłam wcześniej czasem słońce a czasem deszcz ;]
Szymszunia:-) a jak tam z mezulkiem? wszystko u was ok? jak nastroj??

u nas jest bajecznie teraz:-)) no i humorek mam lepszy:-)zaczelam robic choinki makaronowe,ale zrobilam tylko pol i to jeszcze najmniejszej:P
Ja też mowię Dzien dobry ;]
dzien dobry :-))
melduje sie w nowym miesiacu:-)
Ależ cisza.

Ja już wróciłam. Teraz siedzę przed TV i odpoczywam. Muszę się jeszcze rozpakować, ale nie zebrałam na to jeszcze sił :)

Miłego wieczoru dziewczyny!
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
Cześć dziewczyny!!!

Ja dopiero znalazłam chwilę, by coś napisać.

Przede wszystkim odpowiem Coco.
Fakt, że my wszystkie udzielamy się na tym bądź innym forum jest wyłącznie naszą sprawą. Jesteśmy osobami dorosłymi i w pełni świadomymi, wiemy, że istnieje coś takiego jak ustawa o ochronie danych osobowych. Mimo wszystko jednak chcemy tu dzielić się tym co nam na sercu leży niezależnie od tego, czy Tobie się to podoba, czy nie.

W dzisiejszym świecie tak naprawdę na każdym kroku możemy zostać okradzione, nawet w pobliskim sklepie czy stacji benzynowej płacąc za zakupy kartą, pobierając pieniądze z bankomatu. Nawet, jeżeli ja nie napiszę słowa o tym gdzie mieszkam, czym się zajmuję itd. zwykły haker po moim numerze IP jest w stanie zdziałać cuda na moim kompie na odległość. Ma wgląd do moich prywatnych zapisków na komputerze. Wystarczy tylko był połączyła się z internetem i już mnie mają.

Pytasz czy się nie boję ujawniać swoich danych? A czy Ty boisz się wyjść po zmroku z domu lub nawet w biały dzień? Przecież niezależnie od pory dnia coś może Ci się stać.

Podsumowując. Coco jeśli nie chcesz nie udzielaj się w naszym wątku, ani w żadnym innym. Twoja sprawa. I pamiętaj, że nie ważne jest na jakim forum będziemy pisały - każde jest ogólnodostępne. NIKT NIE JEST ANONIMOWY W INTERNECIE.

Szybko minęły mi wolne dni. Chciałoby się więcej, ale niestety już jutro trzeba wracać. Zrobiłam z mamą ostatnie porządki na cmentarzu, zrobiłyśmy wiązanki na nagrobki. Jutro rano na cmentarz, później do kościoła, później z procesją znowu na cmentarz i wracamy do Gdańska.
taaaa, widoki u mnie na wsi rzeczywiscie duzo o mnie mowią. A jak wspomnialam, wszystko mmozna znalezc w internecie na stronach urzędu podatkowego i wydziału ruchu drogowego.

No widac ze ty nas nie rozumiesz, a my ciebie. Co tu rozkminiac? WIdzimy tyle ile mozesz o nas przeczytac. Jak jeszcze cos cie ciekawi to pytaj :D
Madness is the gift, that has been given to me!!
Co dziwnego jest w moim komentarzu? Ja po prostu nie jestem ekshibicjonistką i zastanawiam się co ciekawego Wy w tym widzicie.
Sama decydujesz się na to aby być ogólnodostępną, nie ma to żadnego związku z kontaktami, czy rozmowami.

Emenems, być może nie rozumiesz znaczenia tego o czym piszę, bo jesteś fizycznie troszkę dalej niż każda potencjalna osoba, która udziela się na tym forum. Potrzeba trochę wyobraźni, aby zrozumieć istotę i wartość danych, oraz informacji, które chcąc nie chcąc, przekazujecie osobom trzecim.
Emenems, podzielam Twoje zdanie..
Coco ja nie wiem czy Ty skoro czytałaś to dokładnie , bo w tym wątku się miały udzielać te babki które mają ochote porozmawiać właśnie na takie temty jakie opisałaś... Widocznie Ty nie potrzebujesz takowych kontaktów,rozmów..
Mimo Twoich dziwnych uwag i komentarzy życzę Ci Miłego Dnia..
a to ze klepie kotlety i ogladam dr.house albo biegam czy cwicze badz nie to chyba nic ekscentrycznego...
ja nie mam za duzo do ukrycia, moje wszystkie dane, łacznie z tym ile zarabiam, ile place podatku, jaki mam adres, samochod, dokaldny adres zamieszkania i telefon itp. mozna znalezc w internecie - wiec odpowiadajac na twoje pytanie, nie, z tych danych nic nie mam do ukrycia. I co sie stanie jak ktos bedzie mial te dane?? po prostu, bedzie je mial

poczytaj RiD, tam bedziesz wiedziala nawet jaki kolor śluzu dziewczyny mają
Zastanawiam się, czy naprawdę nie interesuje Was to, że na ten i wiele innych wątków może wejść każdy i nabyć takie informacje jak:
-orientacyjnie, wasze miejsca zamieszkania,
-miejsca pracy,
-zainteresowania,
-codzienne zajęcia
-problemy Wasze, Waszych rodzin, partnerów, bliskich,
-nawet to kiedy macie miesiączkę (sic!),
-oraz Wasze zdjęcia.

Chciałam tylko zapytać, czy czujecie się jak celebrytki i nie szanujecie swojej prywatności? Nie lepiej założyć sobie prywatne forum,poza trójmiastem?
Wystarczyłoby, że przeczytałabym Wasze pozostałe 2 wątki i myślę, że mogłabym wyciągnąć z nich bardzo wiele innych informacji, złożyć je w całość
Właśnie Bombelkowa Gratulacje ;]
a to gratulacje ;)

góry an codzien? hmmmm...dla kogos kto sie wychował w bloku nad morzem ciezko sie pryzwyczaic...czesto jak jest gesta mgła w górach i ich nei widac to tak lepiej sie odddycha ;) bliska obecnosc góry dziala czasami klaustrofobicznie ;)
Emenems, ale masz widoki :)
Góry na codzień - zazdroszczę.

Ja dziś w pracy, własnie sie dowiedziałam ze przedłuzyli mi umowę na rok - dobre i to.
A pozatym humor mam średni.
DzieńDobry,

Ja nie wyjechałam tylko objerzadzałam cmentarze, wczoraj wróciłam dopiero ok 21,został nam tylko Sopot jeszcze ale to juz jurto pojedziemy bo dzis po pracy napewno mi sie nie bedzie chcialo ;]
jak wam zlecial weekend ?Ja jestem zmeczona i jutro spie do oporu ;]

Pozdrawiam was Serdecznie
Buzka , pa!
;D
Drogie Panie zapraszam na filmik : (miłego oglądania)

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=aVo6wYyZ_Ok

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (406 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry