Widok

Wątek młodych mężatek vol. III

Ciąg dalszy naszych codziennych zmagań, radości, smutki, wątpliwości.
W grupie raźniej.

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-mezatki-laczmy-sie-Na-kazdy-temat-vol-II-t263551,1,130.html

Meldować się! :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
To ja też dorzuce, pare zdjęc z jesieni u mnie na wiosce ;)

image

image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trochę koloru w Nasz wątek ;)

image

image

image

image
sałatkę gyros?
My mieliśmy dziś na obiad zapiekanke i sałatkę szefa :D

Dziwnie się dziś czuję.. boli mnie lewy jajnik i dalej jestem senna..
Nie wiem czy sobie wkręcam, czy nie.. ale nic mi sie nie chce..
Posprzątałam, umyłam podłogi, też byłam na zakupach a teraz leżę i czekam na film, a potem Mam talent.
ja jestem :) tylko trochę zajęta, byłam rano na zakupach, sprzątałam, teraz chwila relaksu przy kawie i laptopie, a potem będę robic gyros, sprzątnę kuchnię i wolne!!!
no i pojechały? :))
Oj Dziewczyny, Dziewczyny.. jestescie kochane..
ja tez bym chciała, żeby moj bol glowy, nasilony od dwóch dni okropny ból żył w nogach i ogólne zmęczenie organizmu było własnie TYM.
Myślę, że 4.11 się dowiem.. nie omieszkam Was poinformować jako jedne z pierwszych ;)

Stokrotko i jak się podoba Kawa z muchami? Przyjemna prawda?
Ja jutro mam odbiór osobisty grzechotek :) a dziś znalazłam na swoim osiedlu ciucholand i ... nie mogąc się oprzeć kupiłam za 6 zł sweterek z kapturkiem i bluzeczkę :)
Bombelkowa trzymam kciuki, żeby Twój bół głowy oznaczał miłą niespodziankę :)
PS. nie nakręcam...
no w sumie powiem tobie,ze przed rodzicami ciezko niektorym dzieciaczkom mowic otwarcie o seksie..wola z kims starszym do siebie aczkolwiek niekonieczniem usi to byc mama,tata cyz wychowawca..

a co do twoich dolegliwosci to sobie mysle,ze moze Twoje marzenie sie spelni szybciutko??

ja czytam teraz kawa z muchami,wczoraj przeczytalam troszke i zaczelismy ogladac film..a dzisiaj ani kartki:(
Stokrotko nie wiem czy temat sexu nie jest jednak za dotkliwy.. Też o nim myślałam, ale mam takie odczucie, że jednak o tym powinno się porozmawiać z rodzicem..

A co zamierzasz czytać?
Ja dziś od 16.30 spałam.. zimno mi było, głowa bolała..

Teraz oglądamy Lostów, potem chyba też poczytam.

4.11 mam wizytę u ginekologa :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja pracuje od 7 do 15 a w pt od 7 do 14..bo jak szef mowi-niech sobie ludzie w pt zrobia zakupy a nie w sb czy nd..weekend lda rodziny ma byc:-) no to korzystamy:-))

co do Bombelkowej - ja to bym chciala porozmawiac o seksie:P, o sposobach zabezpieczania, o roznych chorobach, o narkotykach, braku akceptacji, naduzywaniu alkoholu, przemocy w domu, braku kasy na jakeis wycieczki szkolne...o pracy wakacyjnej..

bylam dzisiaj na cmentarzu znowu tym razem u mojego taty,dziadkow,wujka..i sie napracowalam...oczywiscie na cmentarz jezdze srednio raz,2 razy na 2tyg zalezy od pogody i czasu..no ale przed wszystkimi swietymi chcialam posprzatac na tip tiop.mialam dzisiaj w zamiarze robic stroiki na groby,ale jestem padnieta...takze teraz kapiel i z ksiazeczka do lozeczka..a jutro przed poludniem to zrobie:-))

milego wieczorku:*
o teraz poszło. dziwne
Nie mogę nic dziś pisac. Włącza mi się blokada antyspamowa
Widzę, że wszystkie wyjeżdżają. To szerokiej drogi!
Buziaki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nola
ja tez pon-pt od 8-16.15
strasznie się ciesze że za niedługo do domu...
Jestem strasznie zmęczona a to jeszcze nie koniec tego dnia,jeszcze mnie sporo czeka dzis ;]
nie bedzie mnie juz póżniej więc już teraz wam życze udanego weekendu, jak najmnniej pracowitego !!

Buziaki laski ,pa !
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
Też Stokrotce zazdroszczę godzin pracy :) Ja pracuję od 8 do 16 od poniedziałku do piątku. Często zostaję po godzinach i pracuję w każdą sobotę (chyba, że jadę do rodziców).

Bombelkowa jedyne co mi do głowy przychodzi to przede wszystkim pierwsze miłości szkolne :) Wiadomo, że o nich raczej z rodzicami się nie rozmawia. Ogólnie problemy w szkole (nie koniecznie z nauką), z rówieśnikami, akceptacja swojej osoby oraz osób np. niepełnosprawnych, z jakimiś upośledzeniami. Często dzieci w szkołach wyśmiewają się z tych biedniejszych, mniej zdolnych, grubych, chudych 0 o tym też warto (nawet trzeba) rozmawiać.

Jak się źle czujesz połóż się na godzinkę, odpocznij, zrobi Ci się lepiej, zobaczysz :D
Pozdrawiam
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
Bombelkowa a może
- akceptacja rówieśników
- dom
- rywalizacja

?? ;]

Ja też sie jakoś nijak czuje może byc jakies przesilenie albo inne cholerstwo
Dziewczyny, mam do Was sprawę :)

Wyobraźcie sobie że jesteście dzieckiem w wieku 10-16 lat. O czym chcielibyście porozmawiać, co by Was nurtowało. Zakładając że nie bardzo chcecie podjąc temat z rodzicami/opiekunami.

Mam już listę między innymi : uczucia, szkoła, sport, przyszłość(praca), media, zainteresowania.

Może Wam coś wpadnie fajnego do głowy to dopiszę.
Tworzę sobie właśnie pierwsze notatki do Akademii. Potem muszę dokończyć artykuł na maliturysci.pl

Powycierałam kurze, zrobiłam zakupy.
Dziwnie się dziś czuję.. Chyba jakieś przesilenie :)
Stokrotka ja nie wiem gdzie Ty pracujesz ale straaaasznie Ci zazdroszcze !
ja jeszcze 3h Ehh...
halo? ;-))
jeszcze godzinka i koniec pracy:-))) juz nie mgoe sie doczekac:D
Acha. Bombelkowa odnośnie szkolenia. Fajna inicjatywa. Dobrze, że są ludzie, którzy pomagają szczególnie dzieciom, których los źle obdarzył. Takie dzieciaczki wówczas mają poczucie, że mimo przeciwności losu któś się nimi interesuje, chce pomagać. A to bardzo ważne jest.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (406 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry