Widok

Wątek młodych mężatek vol. III

Ciąg dalszy naszych codziennych zmagań, radości, smutki, wątpliwości.
W grupie raźniej.

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-mezatki-laczmy-sie-Na-kazdy-temat-vol-II-t263551,1,130.html

Meldować się! :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bombelkowa nic na to nie poradzisz. Zgadzam się, że takie osoby w ogóle nie powinny mieć dzieci, bo zwyczajnie na nie nie zasługują.

Ja się znowu wkurzyłam. Już Wam kiedyś pisałam, że mojej mamie znowu przecieka dach. Dziś z nią rozmawiałam, biedna, aż mi się poryczała do słuchawki. Nie ma wprawdzie za dużo kasy, ale dach musi zrobić (nawet z szefem rozmawiałam, który podpowiadał mi co i jak zrobić) bo cieknie w nowych miejscach. W starych (już połatanych) też. Sąsiedzi mają wszystko w 4 literach i płacić nie chcą. Jedyny sąsiad, z którym jak się wydawało idzie się dogadać stwierdził, że połatają dziury. Mama na to, że nie ma to sensu, bo to też kosztuje i za chwilę problem znowu się powtórzy. Sąsiad stwierdził, że się nie zgadza, że dalej będzie wpłacał 50zł na konto (założył wspólnie z mamą i wpłacają co miesiąc po 50zł na remont) tylko ciekawe jak długo? Bo zanim uzbiera się tam potrzebna kwota to dach zdąży się zawalić ze starości. Jedyne sensowne rozwiązanie to zapłacenie za wszystko i założenie sprawy w sądzie reszcie. Tylko to też pewnie będzie trwało i trwało latami. Ech, szukam sensownego rozwiązania, ale niestety bezskutecznie. Pogadam jeszcze jutro z szefem, mądry z niego człowiek to może mi coś mądrego jeszcze doradzi.

Tymczasem idę jeść obiad.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zbulwersowałam się..
Weszłam na forum, żeby zobaczyć, iż dziewczyna, która kiedyś udzielała się w Naszym wątku spodziewa się córeczki.. I jak napisała, jest tym faktem zdołowana... Oburzyłam się.. Moim zdaniem, takie osoby w ogóle nie powinny mieć dzieci.. Jak można napisać ' Jestem zdołowana tym że będę mieć córkę... ' - niektórzy nie mogą zajść i marzą o dziecku, niektórzy nie mogą mieć dzieci, a Ona napisze, że jest zdołowana... :[[
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jaka cisza ....
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
MOZE BYC I KOLO OBI ;]
Mieszkam w Sierakowicach. Sopotu to już wogóle nie znam!!! Byłam chyba ze dwa razy w aquaparku w gimnazjum hehe. A w Gdyni byłam w OBI :)
Ja też nie znam Gdańska, a kto powiedział, że będzie to Gdańsk?
Ja proponuje Sopot. Pośrodku ;)
Marynial a gdzie mieszkasz?
ja niestety na tą kawę nie będę mogła się zjawic, bo po pierwsze mam daleko, po drugie autem do miasta się boję, a jak pojadę autobusem to się zgubię, bo Gdańsk znam tyle co na prawko chodziłam i jak byłam 2 razy na wagarach ( raz błądziłąm do nocy ) :)
musze jechac do gdanska na uniwerek odebrac w koncu moj dyplom w jakas sb to moze 26 listopada sie wybiore-poki co to jedyny wolnny weekend..
TO POCZEKAMY TAK ZEBYS MOGLA ... ;]
ja nie wiem kiedy bym mogla, bo najlepiej to w weekend jakos,ale tak..w ten mi nie pasuje,w nastepny mamy gosci,a w dlugi weekedn moja mama robi urodziny,moja siostra mzoe juz urodzi...
ciezko mi sie wybrac do Was bo to dla mnie cala wyprawa..no ale mzoe sie uda:-)
jesli jednak bym nie mogla przyjechac to wypijcie za mnie cos:-)
Ja tam jestem otwarta na sugestie.
Nie wiem jak pasuje Noli, marynial i stokrotce.
POMYŚL/WYMYŚL KIEDY NA KAWĘ MOŻEMY SIĘ WYBRAĆ .. ;]
Zawsze jak jedziemy do rodziców jedziemy drogą pomiędzy lasami. Jest taki moment, kiedy ma się wrażenie jakby się jechało tunelem z drzew, a na końcu widać małe światełko. Cudownie to wygląda, szczególnie jak drzewa są kolorowe jak teraz i słońce próbuję się przez nie przebić, albo zimą, jak drzewa są białe. Czasem robię telefonem fotki. Teraz jak będzie ładnie spróbuję zrobić kilka zdjęć to Wam tu wrzucę, bo widoki są po prostu śliczne :)
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
Nie ma czego zazdrościć.
Cisza, spokoj, czysto w domu..
nie mam co robić..
W Gdańsku jeszcze jest sucho, aczkolwiek zbiera się na deszcz, bo strasznie ciemno się zrobiło.

Tak mi się przypomniało Bombelkowa odnośnie chrapania. Ja ogólnie nie chrapię, jednak czasem zdarza mi się jak leżę na plecach, ale też nie zawsze. Nie wiem od czego to zależy.

Kolega z pracy przed chwilą stwierdził, że mieliśmy szalone przedpołudnie :) Właśnie poszedł do sklepu po coś słodkiego do kawy :)

Ja dziś jestem w rewelacyjnym humorze. Mężowi przeszło czym samym i ja się dobrze czuję.

Wiecie, nie mogę doczekać się weekendu. Dawno nie byliśmy u rodziców, mam ochotę ich zobaczyć. No i 4 dni wolnego do mnie przemawiają :) Może nareszcie trochę odpocznę (psychicznie głównie) od pracy i obowiązków. Oj przyda się, przyda. A jak Wasze samopoczucie?

Bombelkowa zazdroszczę Ci wolnego. Ja rano wyszorowałam w pracy kuchnię, później co chwila klienci - albo przychodzili albo dzwonili. Teraz zrobiłam sobie przerwę, niech się wali, ja palcem nie kiwnę (no, chyba że przyjdzie szef :D). Uciekam pić kawę.

Udanego popołudnia dziewczyny!
u mnie jeszcze nie..
ale słoneczka dziś nie ma.. chciałam dzis pojechać na spacer, zdjęcia jesienne porobić, ale chyba nie zapowiada się..
NIE WIEM CZY U WAS TEZ ALE W SOPOCIE PADA :(
Ooo Szymszunia, dobrze że mówisz. Ja kompletnie zapomniałam o przestawianiu zegarków :)
Może dzięki temu mąż będzie lepiej sypiał.. bo wciąż ma z tym straszne problemy :( Szkoda mi Go, strasznie..

Czekam aż wyschną mi włoski i lecę na pocztę wysłać paczkę ;)
Stokrotko nie wiem ile tam dokładnie wyjdzie za przesyłkę, będzie napisane na potwierdzeniu, więc jakby wyszło za dużo, to odejmę Ci za następną przesyłkę, a jak za mało, to dopłacisz przy następnej :)

Posprzątałam łazienkę, zrobiłam pranie i znów lenistwo...
Cześć dziewczyny,

dopiero teraz znalazłam dla Was wolną chwilę :)

Stokrotko też mam tak, że w tygodniu nie mogę wstać do pracy, a w niedzielę znowu jak mogę spać dłużej to się budzę. Nie mogę się doczekać przestawienia zegarków, bo ostatnio mocno śpię i ciężko mi się rano zebrać :)

Jak weszłam dziś do pracy na termometrze miałam 16 stopni! Na szczęście rozgrzałam się kawą, a temperatura po jakimś czasie wróciła do normy :)
;] JA MAM TAK SAMO ... MUSISZ SIE W PIĄTEK PORZĄDNIE WYMECZYĆ (ALBO POPROŚ MĘŻA O POMOC ;P ) WTEDY MOZE POŚPISZ SOBIE DŁUZEJ ;]

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (406 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry