Widok

Wątek młodych mężatek vol. III

Ciąg dalszy naszych codziennych zmagań, radości, smutki, wątpliwości.
W grupie raźniej.

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-mezatki-laczmy-sie-Na-kazdy-temat-vol-II-t263551,1,130.html

Meldować się! :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Fajna stronka. Polecam :) Nie przerwanie od 6 lat na pierwszym miejscu Julia i Jakub :p
A imiona które nam się podobają na 3 i 28 :D
Moje na 153 jeaaah :)

http://gorny.edu.pl/imiona/index.php?rok=2011
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mojego imienia tam nawet nie ma. Mi najbardziej podobają się imiona Maja, Zuzia i Miłosz :) Ładne są również stare, czyli Jaś, Staś, ale tylko zdrobnienia. No i swoich synów tak bym nie nazwała.

Bombelkowa zapuszczanie idzie, cóż, dość powoli :D Niestety mi włosy rosną powoli, więc to trochę potrwa.

Stokrotko jeśli kupujesz z wełną to uważaj. Też kiedyś kupiłam i "gryzła" strasznie. Poza tym pamiętaj, by prać w rękach w ciepłej wodzie, bo Ci się skurczy.

Szymszunia poszukaj w dziale "o forum" informacji o dodawaniu stopek itp. Tam na pewno coś będzie.

Ja mam jedynie nadzieję, że się nie rozpada wieczorem, bo mój rower woła :P
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nola, Ty już skoncz te swoje rowerowe wypady. Za zimno na nie!
Spocisz się i znow rozchorujesz!

Maja tez mi się podoba, ale mężowi nie. Jemu się podoba Paulina a mi średnio.
Więc dochodząc do kompromisu będzie Dominika :D
Zaś jeśli chłopiec to Bartosz.
moje jest na 67 ;]

Nie wiem czy lubicie ale w sobote na tvn o 21.50 jest P.S. I Love You
Któraś z was oglądała już ten film ? ;]
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
Ja oglądałam i czytałam ksiązkę (która polecam!)

swietny, a dzis chciałam oglądać Pazurę ale nie zdążę wrócic.. no trudno.
Aaaa no tak bo masz spotkanie ... ;]
Ano, na Zabiance..
Średnio mi sie chce jechac ale to przez to że to daleko..

Szymszunia widzę że stopka jest! :)
A jest ;]
Tylko jeszcze musze wyczytac jak obrazek wstawic ale to wyższa szkola jazdy dam sobie czas ;]
Musisz środkami komunikacji jechac , czy samochodem ? ;]
Teraz, zaraz uciekam najpierw do domku (oby nie było korków), potem muszę zjechać do Redłowa i z Redłowa SKM-ką na Żabiankę.
Autka nie mam niestety..
Obym zdążyła bo mam 10 minut na przebranie się.

Uciekam.
Miłego wieczorku!
Pa! powodzenia ;]
a moje jest na 40 a meza na 67:P
Ehh i już mamy piątkowy wieczór...
Jak tu cicho sie zrobilo ...
Idę się połozyć bo coś słabo się czuje, do usłyszenia Moje Drogie!! ;]
Bombelkowa pochwal się później wrażeniami ze spotkania :)

Ja się doigrałam. Wracając dziś do domu rowerem jechałam po ulicy, zaczęłam hamowac i wjechałam w dziurę (której nie zauważyłam) w efekcie czego poleciałam do przodu nad kierownicą. Heheh, aż śmiac mi się chce na samo wspomnienie, choc początkowo nie było mi do śmiechu. Prawa ręka już przestaje bolec, choc czuję, że jest jakaś słaba. Aj, nieważne. Rano będę jak nowo narodzona :)
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
Nola mogłaś się połamac. Jesteś szalona :) Ja bym na rower nie wsiadła w tym "mrozie" heh. Ja czekam z niecierpliwością na owulację...temp ciągle niska :(
marynial ja tez mam niska..ale to dopiero 8 dzien u mnie..wiec jeszcaze mi dalelko..

Nola jestes szalona..kurcze, moglas rozbic sobie glowe, polamac sie..szok..mam nadzieje,ze na stluczeniu sie skonczylo..uwazaj na siebie Kobieto!!
Ja już wróciłam, jutro Wam zdam relację :)
Teraz oglądam Pazurę, bo zdążyłam :)
Buziaki!

PS. Nola, Ty okropnico!!!
Hej kobietki! Jak tam sobotnie popołudnie? Pewnie u większości sprzątanie :) a ja niestety siedzę jak kołek i nie mogę nic robic, bo teśc naprawia dziurawy bojler i jestem bez wody :/ Dziś miałam skok temp o 0,2, ale jakoś nie jestem pewna czy to owu...
Hejka!
Teraz mam chwilkę czasu między sprzątaniem a gotowaniem więc Wam się pochwalę..
Byłam wczoraj na tym spotkaniu, najpierw 6 dziewczyn opowiadało na temat działalności Stowarzyszenia. Potem każda z nas losowała dwa pytania, na ktore trzeba było odpowiedzieć pisemnie, a następnie była rozmowa. Siedziały przedemną dwie i mnie 'przesłuchiwały' :P
Wyszło chyba całkiem dobrze, bo oto przed Wami ... Wolontariusz Akademii Przyszłości :D
W czwartek mam szkolenie od 16.45 do 21.30 na Zaspie ;(

Ogólnie jakby któraś była ciekawa o co w tym chodzi.. Mianowicie.. Zostaje mi przydzielone jedno dziecko w wieku szkoły podstawowej albo gimnazjum. I spotykam się z nim/nią raz w tygodniu na godzinę przez jeden semestr. Ogólnie nie są to korepetycje, to że dziecko poprawi oceny, jest jak mówiły koordynatorki, skutkiem ubocznym. W podstawie chodzi o to, aby wspomagać system wartości młodego człowieka. Budować w nim poczucie własnej wartości, aby stał się odważniejsze, pewniejsze.. A to będzie skutkować np. zgłaszaniem się do tablicy i lepszymi ocenami.
Brzmi fajnie, prawda?
Tu macie stronkę http://www.akademiaprzyszlosci.org.pl/ .

A pozatym co u mnie.. byliśmy na zakupach w Realu, posprzątałam (właściwie niewiele, bo mam cały tydzien wolny i postanowiłam sobie że nie będę dziś szaleć. )
A co u Was?
Miłego dnia!
Hej!
Bombelkowa Moje Gratulacje !!:}
U mnie panuje blogie lenistwo ;]
Zyczę milego popoludnia ;]
Buziaki, pa!
Hej dziewczyny!

Wczoraj po pracy pojechaliśmy z mężem na zakupy. Spożywka + znicze, dodatkowo szukaliśmy dla męża kurtki zimowej. Znaleźliśmy jedną fajną w Cubusie, ale kosztowała 300zł więc nie kupiliśmy. Wróciliśmy potwornie zmęczeni, zrobiliśmy obiad, zjedliśmy, wstawiłam jedno pranie. I usnęłam. Dziś obudziłam się przed 10. Zjedliśmy śniadanie i pojechaliśmy do Fashion House. No i tym razem zakupy się udały. W Big Starze mąż kupił kurtkę za 99zł i 2 swetry i bluzę za 109zł. Wróciliśmy przed chwilą zadowoleni i głodni.

Na szczęście mam jeszcze wczorajszą ogórkową i pieczonego kurczaka. Zrobię jeszcze tylko kalafiora z bułką tartą (życzenie męża).

Zajrzę wieczorem, mąż się upomina o jedzenie :D

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (406 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry