Widok

Wątek młodych mężatek vol. III

Ciąg dalszy naszych codziennych zmagań, radości, smutki, wątpliwości.
W grupie raźniej.

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-mezatki-laczmy-sie-Na-kazdy-temat-vol-II-t263551,1,130.html

Meldować się! :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
pamietam, pamietam..ale watpie bym spala godzine dluzej:P moj organizm jest taki,ze jak sie wyspi to sie budzi..a najlepiej to jest tak - w tyg mam problemy by wstac rano do pracy a w sb oczy wielkie z samego rana,zamiast spac:/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i juz popołudnie ;]
Stokrotka mi też jakoś zimno jest ale herbatka grzeje ;]
Pamiętacie ze z soboty na niedziele cofamy zegarki o godzine ? ;]
Bedziemy teoretycznie spac dłużej ... ;]
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
alez mialam nawal w pracy..dopiero co sie ogarnelam,a juz sie balam,ze nie zdaze do 15..

bombelkowa dziekuje za szybka transakcje:)

zimno mi cos dzisiaj..zrobiam sobie wlasnie herbatke i zamierzam posiedziec tak z dobre choc pol godzinki w necie a potme dalej do pracy..ehh..
Ja dziś też kiepsko spałam.
Stokrotko jest już przelew, wyślę dzisiaj książki :)

Mąż ma dziś na 12 do pracy, więc z rana nie jestem sama :) Dzien szybciej zleci.
no ja wlasnie wstalam i zjadłam sniadanie, dzis ide na 23 zaczynam tydzien na nocki, poprzednie dni z mezem jezdzilam to wstawalam o 5 ;) ale dzis wolne, wczoraj obiad zrobilam na 3 dni to mam spokoj, wiec zaraz zajme sie soba, kapiel zorbie sobie jkaies maseczki, depilacja i lenie sie do 23 :D heheh

pozdraiwam
Witam ;]
Ja Stokrotko spałam jak zabita, rano wstałam niby bez problemów ale teraz jak siedze w pracy to stwierdzam że bym sobie poszla spac jeszcze .. ;]
Zleci zleci , oby szybko zlecialo ;]
Milego Dnia ;D
dzien dobry:-)
jak sie Wam spalo Dziewczeta?;-)

ja nie moglam zasnac bo za cieplo bylo w sypialni i dostalam kaszel..chyba za suche powietrze..musimy kupic nawilzacz powietrza..

juz mi sie nic nie chce w pracy..no ale mam nadzieje,ze jakos to zleci..:-)

milusiego dzionka
Bombelkowa przejrzałam książki, ale mam jeszcze tyle swoich do przeczytania, że szok, więc na dzień dzisiejszy dziękuję :)
Słodkich snów ;*
Jak Ty Stokrotko ;) się pomyliłam :)

Spokojnej nocy!
No w internecie to czytam mnóstwo o ciąży, staraniach itp. :) mój poprzedni gin był jakiś hmm gadał dużo, ale nie na temat. A ten konkretnie od razu skierowanie, masa pytań i do tego z uśmiechem.
Bombelkowa ja dziękuję za książki, gustuję w innej tematyce :)
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
Bombelkowa to masz jak Nola czy jak ja? z tym czytaniem?:-)
Marynial i Nola a Wy przejrzałyście książeczki? :)
Ja mam identycznie Nola :) Też etapy czytania i nie czytania :)
marynial a wczesniej jak Cie traktowal twoj gin?

ja uwielbiam czytac choc msuze sie przyznac,ze mam takie etapy w swoim zyciu,ze czytam np. przez 2-3miesiace dzien w dzien, nic innego bym nie robila..a potem mam 2-4miesiace przerwy gdzie w ogole mnie nie ciagnie..
teraz jestem na etapie czytania:-))
a Marynial w necie robisz cos konkretnie czy tak na luzie-jakies forum,poczta itd?
Hej laski. widzę, że lubicie czytac. Ja też lubię, ale ostatnio jakoś wolę internet :) byłam dziś u gina i jestem mile zaskoczona, potraktował mnie bardzo poważnie i był bardzo miły :)
.Nola dokladnie..jak nie urok to sr..:P ale tak to juz jest..ja Wam powiem,ze w pracy nic mi sie nie chcialo,a przyszlam do domku zrobilam przelewy jakie zrobic musialam, zaczelam robic obiadek, wstawialm pranie, jedno zerbalam, poodkurzalam, powyciagalam ze zmywarki i pochowalam, zjedlismy obiadek, zmylam podlogi i kolejne pranie sie pierze..a ja mam jeszcze cale mnostowo sil:-) no i checi..myslalam o umyciu okien w salonie,ale juz ciemno jest..teraz mysle czy by nie zrobic plackow z jablkami bo siostra ma przyjechac a ciezarnej sie nie odmawia:P
A co to za umawianie się beze mnie? :D

Ja mam już lepszy humor :) Mężowi się poprawił i tym samym mi również, tylko coś mnie głowa zaczęła bolec. Jak nie urok to sr*czka (jak zwykła mawiać moja babcia).
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
OK ;}
No dla mnie też nie, tym bardziej że mam wolne teraz :)
Daj znać to się dostosuje :)
TAK KOCHANA W CENTRUM .. SOPOTU ;]
ALE TO NIE PROBLEM ZEBYŚMY SIE UMÓWIŁY NP POD BATORYM TYLKO ŻE JA DZIS NIE MOGĘ NAJDSZYBCIEJ JUTRO PEWNIE...

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (406 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry