Widok

Wątek młodych mężatek vol. III

Ciąg dalszy naszych codziennych zmagań, radości, smutki, wątpliwości.
W grupie raźniej.

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-mezatki-laczmy-sie-Na-kazdy-temat-vol-II-t263551,1,130.html

Meldować się! :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziewczyny, może się na coś skusicie? :)

https://picasaweb.google.com/106642482284749015763/Ksiazki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
69 to ladna liczba ale nie jesli chodzi o wage:P heh zartuje..dla mnie to straszne..ja jeszcze w liceum wazylam juz 63 kg..i tak po liceum,studia 5 lat..i troszke przybralo sie..ale w ost czasie od slubu maz co chwile a to jakis obiad na miescie,a to kolacja w macdolandzie i ciagle cos..no i mnie jest wiecej a on nadal taki sam..z tym brzuszkiem to u nas tez jest genetycznie,moja mama z tylu wyglada jak dziewczynka szczupla a z przodu wyglada jakby byla w ciazy..no taki ma brzuch..i ja tez tak mam..i tez moge sie zlapac pod stanikiem co mnie przeraza..
myslisz,ze jak zaakceptuje siebie to bedzie mi latwiej sie siebie pozbyc? bo ja myslalam,ze im bardziej nie bede siebie zcierpiec tym szybciej zaczne walke i efekty bardziej uciesza oko:P

no zaczelam spacerowac..taki spacer okolo 30 minut ale szybkim krokiem - jak to maz mowi-w koncu idziemy a nie stoimy w miejscu:p

no i nie jem kolacji,i ograniczam slodycze do minimum prawie..no a od listopada umowilam sie na silownie..
No dobra, to Szymszunia, Nola i ja.
Stokrotko a Ty się piszesz?

Dziś drugi wolny dzień i już nie mam pomysłu co ze sobą robić..
Pogram w sims'y, poczytam ksiązkę..
Miałabym psa, poszłabym na spacer.. Miałabym dziecko to spędziłabym pół dnia na dworze, bo taka piękna pogoda - niejesienna.
Nie lubię mieć tak dużo wolnego..
Ja się piszę na kawę z Wami :)

U mnie z wagą różnie, teraz ok.63 przy wzroście 165cm i też muszę wreszcie się za siebie wziąć. Marzy mi się 50kg, ale wiem, ze u mnie to nierealne :)

My jeśli chodzi o święta mamy dobrze, bo pochodzimy z jednej małej miejscowości. Na święta zawsze jesteśmy i u jednych i u drugich rodziców. Jeśli chodzi o święto zmarłych to też jest nieźle, bo jest jeden cmentarz w naszym małym miasteczku, więc zbytnio się nie najeździmy.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
heh, to widze ze masz jak ja...wiecznie trzeba sie pilnowac...ja potrafie sie ubrac do swojej figury i wygladac dobrze, ale tak jak ty, widze i nikt mi nei wmowi ze teog nie ma, pod staniekiem moge sie ostatnio "złapac' pierwszy raz w zyciu !! a brzuch to u mnei genetyczny...coz, moza go ukryc, wiec rozumiem ze zapewne nei wygaldasz na 69, ale rozumiem ze moze cie to wkurzac.

coz, pamietaj, malo kto prawde moze zobaczyc :D hehe, a mezowie nas kochaja i tak to jest nie ma co sie zamartwiac, aczkolwiek jak masz samozaparcie i ochoten a trening i diete to cie wspieram. Proponuje pierw sie pogodzic ze sobą i swoim wygaldam, wtedy trening i deita beda dawac efekty bo bedziesz pozytywnie nastawiona:)

ja pierwszy raz w zyciu przekroczylam 60 kg jakis rok temu...walczez tym ale nie wiem czy mi sie uda, 69 to bardzo ładna liczba :)
no ja mam 173 i waze wiecej od Ciebie choc kazdy mowi,ze nie widac..mam niby ciezkie kosci:P ale ja to tam widze..a ze ost.przytylam 3 kg to mam niestety 69 :(((( ale zaczynam stopniowa walke z soba..

mysle,ze Ty masz wage idealna..

nie jestem drobnej budowy,ale w ost.czasie brzusio mi sie zaokraglil..:( kupowalam w sb spodnie i weszlam w ten rozmiar co wiosna wiec tragedii az takiej nie ma,ale strasznie mi zle z taka waga,ktora sie waha..raz 69 a raz az siedem z przodu:(
bajka, ale powiedz, czy wy z natury drobne jestescie?bo ja nie bardzo, waze 64 i mam 174 :)
no ja tez bym chciala max 10 przytyc w ciazy,ale sie zoabczy jak sie bedzie:p moja mama opowiadala,ze ze mna przytyla 7 kg a brzusio miala jak mala pileczke:-) a ja mialam 61cm i 2800kg:-)
hahah to sobie jeszcze pochdzi:) tez bym chciala 9 kg przytyc...mam nadzieje ze tyle sie uda, nie wiecej !! dobra wiadomosc ;):)
jeszcze nie:P wg usg pierwszego to ma termin na dzisiaj..wg kolejnych na 8listopada,ale myslalam,ze wczoraj urodzi:p tak sobie wymyslalam,ale pupa nie udalo sie:P wiec czekamy..oby nie 1i 2 listopada..
ona by chciala 11.11.2011 bo to ladna data:P
jeszcze nie urodziła ? ;]
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
no mam choc na samotne podroze choby do 3miasta sie nie pisze:Pchyba,ze maz by jechal do kuzyna a ja do was to jak najbardziej:-))

my stwierdzilismy,ze nie ma co za duzo o TYM myslec i na razie nie nakrecam sie...wiem jednak ze im blizej @ tym wiecej bede myslala..no ale..do tego jeszcze mam ho ho ho czasu:P

ja tez nie chcialabym po ciazy wygladac jak wieloryb..moja siostra w ciazy przytyla okolo 9 kg..ale maly wazy juz ponad 3.5kg..bo tak na usg wyliczyla gin..zobaczymy jak sie urodzi..:-))
Stokrotko to coś wymyślimy. A poza tym przecież masz auto? :)
Ja tam na razie bez ciśnienia, nie bawię się póki co w testy, idziemy na żywioł :)
.Nola czupryna do góry:-)) zawsze po burzy swieci piekne sloneczko wiec sie nie smutaj:-))

Bombelkowa jak juz kiedys pisalam jestem chetna na spotkanie (kawy nie pije,ale uwielbiam herbaty) ale moj problem to taki,ze jestem z daleka:(
a moj plaszczyk kupilam..w tesco..mieli przecene czy promocje..ze 160 na 119..

ja tez widze,ze z tym humorem idzie jakos tak falami..jak u jednej jest ok to u innej beznadzieja..

nie martwmy sie..bedzie dobrze:-))
szybko :D hehehe

bylam w czwartek po poludniu, posiedzialam z siostrzenica wieczorem piwko, w piatek od rana z męzem pojechalismy sobie na sniadanko, pozniej jakies zakupy i tak zlecialo:) wpadlam tlyko do Loki-Dagi na minute, dostalam w spadku kwas foliowy i testy owulacyjne-bede rozkminiac, bo instrukcja to czarna magia !!!

Ale bylo super, nawet jak na połtorej dnia, zawsze jest fajnie, ja sie najbardziej ciesze jak moj maz ma chwile dla kolegów i siebie, bo strasznie duzo pracuje i mu sie nalzy.

teraz planuje na swieta przyjechac, zobaczymy, moze w listopdzie tez na dwa trzy dni wpadne.

Poki co wzielam sie za siebie, pzed ciaza musze 4/5 kg zrzucic by po bylo mniej, mam aktualnie 64 i sie przerazilam, nigdy tyle nie mialam...ale to efekty zaknięcia silowni u mnie na wsi...:(:(:(

spinam poślada i musze w miesiac 4 kg, resztep o ciązy - mam nadzieje ze tez macie zamiar byc jak modelki po ciązy :) trzeba lamac stereotypy młodych matek, ze wiecznie zaniedbane bo nei ogarniaja - ja tak nie chce :LD
Emenems jak było w Gdańsku?
u mnie na swięta bedziemy wszyscy razem u moich rodzicow - tesciowa z facetem, brat meza i córka, maz, siostra z mezem (moze jego mama jak nie pojedzie do swojej rodziny) i z córką, młodsza siostra z narzeczonym (po wigilii jadą do rodziców narzeczonego) wujek brat taty i ciocia mojej mamy (moja przyszywana babcia:)) wiec bedzie wesolo.

Ja sie zbuntowalam, bo mialam czas, ze na 16 na wigilię do tesciowej a na 18 do moich rodziców chodzilismy i kazałm im sie w pewnym momencie dogadac i tyle ;) bo to latanie to mnie wykanczało, chociaz to niecly kilometr....a i tak dwie wigilie to masakra byla.

no moja mlodsza siostra bedzie u moich rodzicow pozniej pewnei tata ich zawiezie do straszyna, ale to na lzie wszystko, troche tu beda troche tu - tak to juz jest jak rodzina rosne ;)
;D TRZYMAM KCIUKI
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
aaa... no nic nie wiem jeszcze.
Spodziewana msc (gdyby były regularne) to 6.11 więc prędzej niż 7-8.11 nie mam co robić testu. A do tego czasu jeszcze mam nadzieję kilka razy się poprzytulamy ;)

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry