Widok
Ja wybrałam długi i bez lamówki (i taki dość wąski). Welon bez lamówki wydaje mi się "lżejszy", bardziej jak taka chmurka. Ale faktycznie zalezy wszystko jeszcze od sukni. Wydaje mi się, że im skromniejsza suknia (bez żadnych koronek i falbanek) to można bardziej "zaszaleć" z welonem, moze być bardziej ozdobny. A w przeciwnym wypadku odwrotnie. Zawsze jednak bardziej podobały mi się welony bez lamówek.
ja nie mam butów, nie mam dopasowanej sukienki.. nie mam welonu, mam wybrana bielizne, wymarzona biżuterie która nie wiem czy bede miała (bo pieruńsko droga ;o) i nie ma fryzurki i nawet fryzjera...., makijażystka jesy najlepsza na swiecie, koncepcja make-up'u do zmian tylko tzreba wybrac lepsza opcje ale o to sie nie martwie
zuzka diademy mam w Kołobrzegu ale
1) jest to taka opaska cienka, srebrna z naklejonymi cyrkoniami
2) typowy diadem ala mis polonia (tak okresliła go moja kuzynka;)
Zdjęcia i diademy bede miała ok 21 maja bo jadę wtedy do Kolobrzegu, pstryknę zdjęcia i umieszczam na allego.
Kiedy masz slub? Jesli bedziesz zainteresowana to przeslę Ci zdjęcia, może znajdziesz właśnie to czego szukasz :)
1) jest to taka opaska cienka, srebrna z naklejonymi cyrkoniami
2) typowy diadem ala mis polonia (tak okresliła go moja kuzynka;)
Zdjęcia i diademy bede miała ok 21 maja bo jadę wtedy do Kolobrzegu, pstryknę zdjęcia i umieszczam na allego.
Kiedy masz slub? Jesli bedziesz zainteresowana to przeslę Ci zdjęcia, może znajdziesz właśnie to czego szukasz :)
no buty juz jada dzis z Gdańska ;)) o 19:55 odbieram je z dworca (hihihi-dobre co, ale jak ma się takie kajaki to tzreba cierpiec)
no wąłsnie widziałam cos podobnego Witch do tego naszego cudenka z Kruka w Biju... cos tam ... ale chyba skuszę się na to z Kruka-to jest boskie!!!! no i mój luby w sumie ma coraz więcej powodów aby kupić mi cos pieknego (dla wtajemniczonych sprawa jasna dlaczego ;))))
cmokasek
no wąłsnie widziałam cos podobnego Witch do tego naszego cudenka z Kruka w Biju... cos tam ... ale chyba skuszę się na to z Kruka-to jest boskie!!!! no i mój luby w sumie ma coraz więcej powodów aby kupić mi cos pieknego (dla wtajemniczonych sprawa jasna dlaczego ;))))
cmokasek
Meg dziekuje za dobre slowa, a propos poczty - chyba znowu nie dziala, bo ja tez nic nie dostaje:(. sprobuje z o2 ale jak narazie tez nie dziala.
Pozdrawiam, jutro sprobuje. Dostaniesz w poniedzialek. Buu a moja fasolka ma juz 7 miesiecy i rosna nam zeby.
Pozdrawiam, jutro sprobuje. Dostaniesz w poniedzialek. Buu a moja fasolka ma juz 7 miesiecy i rosna nam zeby.
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
tel. kom. 0 510 082 655
Jesli moge sie wtracic, to mi osobiscie podoba sie bardziej welon z lamowka - mieryzlam i taki i bez niczego i tamten bez niczego wygladal jak jakis taki "niedokonczony".
No, ale kwestia welonu to jest sprawa osobista i przede wszystkim musi pasowac do sukienki - do mojej sukienki (i do mnie w ogole) pasuje z lamowka taki poldlugi (przed lokiec), choc nie wykluczam tez dluzszego.
Jak kupujesz (lub wypozyczasz) sukienke w dobrym salonie, to moze sprzedawczyni moglaby pomoc podjac decyzje?
No, ale kwestia welonu to jest sprawa osobista i przede wszystkim musi pasowac do sukienki - do mojej sukienki (i do mnie w ogole) pasuje z lamowka taki poldlugi (przed lokiec), choc nie wykluczam tez dluzszego.
Jak kupujesz (lub wypozyczasz) sukienke w dobrym salonie, to moze sprzedawczyni moglaby pomoc podjac decyzje?
Najlepiej uklada sie z kola. Wycinasz kolo, skladasz go mniej niz na pol, lapiesz za srodek i dalej musisz sama wykombinowac w zaleznosci od fryzury czym i gdzie umocowac: suwkami czy ozdobna spinka. Ot cala filozofia. Nozyczki beda Ci tylko potrzebne do wyciecia kola. Nie zapomnij odmierzyc dlugosc jaka chcesz miec od srodka kola.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
tel. kom. 0 510 082 655
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
tel. kom. 0 510 082 655
W sprawie welonu, to faktycznie duzo zalezy od sukienki. Jeśli jest skromna tzn. bez ozdobek kwiatkow itp. to moze byc z lamówką, Natomiast, gdy sukienka ma ozdobniki to trzeba uważac, zeby nie przesadzic. Mierzylam zdobną sukienke w Marietcie i jak panie dodały welon z lamowką to przesadziły:) o wiele lepiej sprawdzila sie mgiełka. Ale to juz rzecz gustu.