Widok

Welon...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hello:) Mam pytanko dotyczące welonu...Czy ładniejszy jest z lamówką czy bez, długi czy krótszy? Proszę o wasze opinie i z góry dziekuję:)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi najbardziej podoba się długi welon i koniecznie bez lamówki!!!

to tak jak mi !!! :)))
Pół długi i koniecznie z lamówką, miałam taki a przymierzałam różne i naprawdę ten pasował idealnie, zresztą to tez zależy od sukienki, ale moim zdaniem z lamówka jest ładniejszy
Ja wybrałam długi i bez lamówki (i taki dość wąski). Welon bez lamówki wydaje mi się "lżejszy", bardziej jak taka chmurka. Ale faktycznie zalezy wszystko jeszcze od sukni. Wydaje mi się, że im skromniejsza suknia (bez żadnych koronek i falbanek) to można bardziej "zaszaleć" z welonem, moze być bardziej ozdobny. A w przeciwnym wypadku odwrotnie. Zawsze jednak bardziej podobały mi się welony bez lamówek.
ja mam dlugi, bez lamowki, za to z delikatna zylka zamiast niej.
Wyglada porzadnie, bo taki bez niczego jest jak dla mnie taki "niedorobiony", za to z lamowka jest na moj gust zbyt "ciezki"

Ja ma długi bez lamówki... przymierzałam chyba wszystkie możliwe i taka mgiełka najlepiej sie prezentuje z moją sukienką...

A ja jeszcze nie mam welonu i nic mi się nie podoba. jakaś chyba zbyt wybredna jestem:(
ja nie mam butów, nie mam dopasowanej sukienki.. nie mam welonu, mam wybrana bielizne, wymarzona biżuterie która nie wiem czy bede miała (bo pieruńsko droga ;o) i nie ma fryzurki i nawet fryzjera...., makijażystka jesy najlepsza na swiecie, koncepcja make-up'u do zmian tylko tzreba wybrac lepsza opcje ale o to sie nie martwie

... byłam na próbnym makijażu, no i super, ale wg mnie oczy miałam za ciemno pomalowane- na zdjęciach wyglądało pięknie ale ja się czyłam po prostu wytapetowana z tymi oczami.... sama nie wiem i płyszczała mi się cera. Wieć to jest do poprawki, ale nie wiem co z cieniami jasne czy ciemne????

co to bycia wybredym - wczoraj kupiłam trzeci diadem, zaczynam się wysprzeadwać na allego, bo nie mam juz gdzie tych dupereli trzymać ( ale ten diadem był, taki sliczny, nie mogłam się oprzeć ;))))

Czerwcowa, a wyslij ty mi zdjatka tych diademow, ktore sprzedajesz, bo ja wlasnie chce kupic:)
zuzka diademy mam w Kołobrzegu ale
1) jest to taka opaska cienka, srebrna z naklejonymi cyrkoniami
2) typowy diadem ala mis polonia (tak okresliła go moja kuzynka;)

Zdjęcia i diademy bede miała ok 21 maja bo jadę wtedy do Kolobrzegu, pstryknę zdjęcia i umieszczam na allego.

Kiedy masz slub? Jesli bedziesz zainteresowana to przeslę Ci zdjęcia, może znajdziesz właśnie to czego szukasz :)

Czerwcowa Ty Szaleńcze kupiłaś trzeci diadem!!! :))) a co tam jak był ładny to czemu nie te dwa na pewno sprzedaż na allegro. Pozdrawiam

ja nie mogę używac jasnych cieni bo wyglądam jakby mi oczy spuchły, dodam że włosy i oczy mam czarne.
meg,
masz długą suknie to po co ci buty? ;o)))
zaoszczędzisz na biżuterię hihi

meja, Ty mnie tu nie nerwuj, ale butki już do mnie jadą, dzis tata kupił mi w Alfie -zanalazłam telefonicznie namiar na kajaki nr 40 i niedługo wsiadaja w pocią i jada przesyłkaą konduktorska...
wieć w przyszłym tygodniu na przymiarki, o ile mi brzuch nie urosnie ;o))))

łomatko, meg, ty buty z gdańska szpecjalnie przywozisz hi hi hi ;)
bedzie dobrze, laska jesteś brzucha nie masz ;) urośnie ci dopiero w wakacje jak będziesz leżeć brzusiem do góry ;)
hi hi hi dobre Witch, niunia wiesz ze z tymi naszymi kajakami to problem... a ja musze mieć gładkie do tej sukienusi... no i w koncu bede miała je dzis ... ale sie ciesze!!!!! ;o)))

cmokasek..

P.S. Witch, a masz juz ten naszyjnik do kolczyków???? no pochwil się... :o))

meg, do diabła, trzeba się zabrać za załatwianie!!!!! bo ja tydzień wcześniej i też w 90% jestem do tyłu .....

Ale dzisiaj za to byłam w UC z moim ukochanym po papiery i chociaż to mamy z bani ;) heej!
meg a co ty taka w tyle :( Kochana ja ci dobrze życzę , no dawaj do sklepu po buty ...:)A co do biżutrii , moze tak cos ze sztucznrj jak finansowo nie wyrobisz .teraz jest taki duży wybór....Pozdrawiam:):)
no buty juz jada dzis z Gdańska ;)) o 19:55 odbieram je z dworca (hihihi-dobre co, ale jak ma się takie kajaki to tzreba cierpiec)
no wąłsnie widziałam cos podobnego Witch do tego naszego cudenka z Kruka w Biju... cos tam ... ale chyba skuszę się na to z Kruka-to jest boskie!!!! no i mój luby w sumie ma coraz więcej powodów aby kupić mi cos pieknego (dla wtajemniczonych sprawa jasna dlaczego ;))))

cmokasek

Witch,Dostalas moja wiadomosc?
Meg wyslalam do Ciebie na ten adres ktory mi podalas.
Pozdrawiam:-),
Wiza.
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
a dostałam dostałam :-)
już preparuję ci e-maila z pochwałami ;-)
Wizka,

to zaraz czytam kochana, jak duzo fasolka juz dała dojśc Ci do skrzynki ;))))

Wiza,...
nic nie dostałam...
podaje jeszcze raz... mwej@wp.pl

łee, USC- to my juz to mamy od miesiaca załatwione :-P, witch!!!! zabierajcie się za robote!!!! i to szybciutko!!!

Czerwcowa ja mam slub 25 czerwca, wiec bardzo chetnie poczekam na zdjątka. Jak bedziesz mogla to wyslij mi na priv z cenniczkiem. Na pewno sie dogadamy. Pozdrowionka
BEZ LAMÓWKI!!!!!!!!!!!!! :)
jasne Zuzka, nie ma sprawy

Ok w takim razie czekam z niecierpliwością, ale już mi się wydaje, że ten z cyrkoniami delikatny bardzo mnie prosi o adopcję ;)
:)

Czerwcowa Ty Szaleńcze kupiłaś trzeci diadem!!! :))) a co tam jak był ładny to czemu nie te dwa na pewno sprzedaż na allegro. Pozdrawiam

Kawa nic nie mów. modle się aby mój narzeczony tego nie wyłapała na forum, bo będą bęcki :))))

Hej Meg! Kto Cię będzie malował? Poszukuję dobrej makijazystki.
no najlepsza makijazystka na siwcie

nasza Wiza- i to nie przesada -ona naprade jest dobra... nie ściemniam... przynajmniej w tym wypadku na 100% mam pewnośc ze mój makijaz bedzie piękny w dniu .slubu, a do reszty jeszcze nie jestm pewna...

Wiza ma reke -mówie całkiem szczerze

Meg dziekuje za dobre slowa, a propos poczty - chyba znowu nie dziala, bo ja tez nic nie dostaje:(. sprobuje z o2 ale jak narazie tez nie dziala.
Pozdrawiam, jutro sprobuje. Dostaniesz w poniedzialek. Buu a moja fasolka ma juz 7 miesiecy i rosna nam zeby.
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
tel. kom. 0 510 082 655
tiul jest w ?Gdańsku, dziaj byłam, sprawdziałam, ale nadal nie wiem koło czy prostokąt i dlaczego? i jakie wymiary???? i jak ja to zrobie nie mam żadnych zdolności :( nozyczki w moich rekach to niebezpieczeństwo :(

Pomóżcie dziewczyny
Jesli moge sie wtracic, to mi osobiscie podoba sie bardziej welon z lamowka - mieryzlam i taki i bez niczego i tamten bez niczego wygladal jak jakis taki "niedokonczony".
No, ale kwestia welonu to jest sprawa osobista i przede wszystkim musi pasowac do sukienki - do mojej sukienki (i do mnie w ogole) pasuje z lamowka taki poldlugi (przed lokiec), choc nie wykluczam tez dluzszego.
Jak kupujesz (lub wypozyczasz) sukienke w dobrym salonie, to moze sprzedawczyni moglaby pomoc podjac decyzje?

[img]image[/img]

Najlepiej uklada sie z kola. Wycinasz kolo, skladasz go mniej niz na pol, lapiesz za srodek i dalej musisz sama wykombinowac w zaleznosci od fryzury czym i gdzie umocowac: suwkami czy ozdobna spinka. Ot cala filozofia. Nozyczki beda Ci tylko potrzebne do wyciecia kola. Nie zapomnij odmierzyc dlugosc jaka chcesz miec od srodka kola.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
tel. kom. 0 510 082 655
W sprawie welonu, to faktycznie duzo zalezy od sukienki. Jeśli jest skromna tzn. bez ozdobek kwiatkow itp. to moze byc z lamówką, Natomiast, gdy sukienka ma ozdobniki to trzeba uważac, zeby nie przesadzic. Mierzylam zdobną sukienke w Marietcie i jak panie dodały welon z lamowką to przesadziły:) o wiele lepiej sprawdzila sie mgiełka. Ale to juz rzecz gustu.
Dzięki za informację:)
ooooo - jakaś bratnia dusza :)))
Witch co z Twoim welonem masz już????

wlasnie, bylas tam, gdzie ci mowilam??

jeszcze niestety nie miałam czasu nigdzie pojechać :( ostatnio wracam do domku około 22-giej i padam na nos :( dziś jadę do wrzeszcza... z gdynią chyba nigdy w życiu nie wyrobię się czasowo- chyba że w weekend :)

ponoć we wrzeszczu u tancerzy jest ten biały połyskliwy za 25 zeta :) oby!!
do góry