Widok
Ja wybrałam długi i bez lamówki (i taki dość wąski). Welon bez lamówki wydaje mi się "lżejszy", bardziej jak taka chmurka. Ale faktycznie zalezy wszystko jeszcze od sukni. Wydaje mi się, że im skromniejsza suknia (bez żadnych koronek i falbanek) to można bardziej "zaszaleć" z welonem, moze być bardziej ozdobny. A w przeciwnym wypadku odwrotnie. Zawsze jednak bardziej podobały mi się welony bez lamówek.
ja nie mam butów, nie mam dopasowanej sukienki.. nie mam welonu, mam wybrana bielizne, wymarzona biżuterie która nie wiem czy bede miała (bo pieruńsko droga ;o) i nie ma fryzurki i nawet fryzjera...., makijażystka jesy najlepsza na swiecie, koncepcja make-up'u do zmian tylko tzreba wybrac lepsza opcje ale o to sie nie martwie
zuzka diademy mam w Kołobrzegu ale
1) jest to taka opaska cienka, srebrna z naklejonymi cyrkoniami
2) typowy diadem ala mis polonia (tak okresliła go moja kuzynka;)
Zdjęcia i diademy bede miała ok 21 maja bo jadę wtedy do Kolobrzegu, pstryknę zdjęcia i umieszczam na allego.
Kiedy masz slub? Jesli bedziesz zainteresowana to przeslę Ci zdjęcia, może znajdziesz właśnie to czego szukasz :)
1) jest to taka opaska cienka, srebrna z naklejonymi cyrkoniami
2) typowy diadem ala mis polonia (tak okresliła go moja kuzynka;)
Zdjęcia i diademy bede miała ok 21 maja bo jadę wtedy do Kolobrzegu, pstryknę zdjęcia i umieszczam na allego.
Kiedy masz slub? Jesli bedziesz zainteresowana to przeslę Ci zdjęcia, może znajdziesz właśnie to czego szukasz :)