Widok

Welon...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hello:) Mam pytanko dotyczące welonu...Czy ładniejszy jest z lamówką czy bez, długi czy krótszy? Proszę o wasze opinie i z góry dziekuję:)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeszcze niestety nie miałam czasu nigdzie pojechać :( ostatnio wracam do domku około 22-giej i padam na nos :( dziś jadę do wrzeszcza... z gdynią chyba nigdy w życiu nie wyrobię się czasowo- chyba że w weekend :)

ponoć we wrzeszczu u tancerzy jest ten biały połyskliwy za 25 zeta :) oby!!
wlasnie, bylas tam, gdzie ci mowilam??

Witch co z Twoim welonem masz już????

W sprawie welonu, to faktycznie duzo zalezy od sukienki. Jeśli jest skromna tzn. bez ozdobek kwiatkow itp. to moze byc z lamówką, Natomiast, gdy sukienka ma ozdobniki to trzeba uważac, zeby nie przesadzic. Mierzylam zdobną sukienke w Marietcie i jak panie dodały welon z lamowką to przesadziły:) o wiele lepiej sprawdzila sie mgiełka. Ale to juz rzecz gustu.
Dzięki za informację:)
ooooo - jakaś bratnia dusza :)))
Najlepiej uklada sie z kola. Wycinasz kolo, skladasz go mniej niz na pol, lapiesz za srodek i dalej musisz sama wykombinowac w zaleznosci od fryzury czym i gdzie umocowac: suwkami czy ozdobna spinka. Ot cala filozofia. Nozyczki beda Ci tylko potrzebne do wyciecia kola. Nie zapomnij odmierzyc dlugosc jaka chcesz miec od srodka kola.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
Jesli moge sie wtracic, to mi osobiscie podoba sie bardziej welon z lamowka - mieryzlam i taki i bez niczego i tamten bez niczego wygladal jak jakis taki "niedokonczony".
No, ale kwestia welonu to jest sprawa osobista i przede wszystkim musi pasowac do sukienki - do mojej sukienki (i do mnie w ogole) pasuje z lamowka taki poldlugi (przed lokiec), choc nie wykluczam tez dluzszego.
Jak kupujesz (lub wypozyczasz) sukienke w dobrym salonie, to moze sprzedawczyni moglaby pomoc podjac decyzje?

[img]image[/img]

tiul jest w ?Gdańsku, dziaj byłam, sprawdziałam, ale nadal nie wiem koło czy prostokąt i dlaczego? i jakie wymiary???? i jak ja to zrobie nie mam żadnych zdolności :( nozyczki w moich rekach to niebezpieczeństwo :(

Pomóżcie dziewczyny
Meg dziekuje za dobre slowa, a propos poczty - chyba znowu nie dziala, bo ja tez nic nie dostaje:(. sprobuje z o2 ale jak narazie tez nie dziala.
Pozdrawiam, jutro sprobuje. Dostaniesz w poniedzialek. Buu a moja fasolka ma juz 7 miesiecy i rosna nam zeby.
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
no najlepsza makijazystka na siwcie

nasza Wiza- i to nie przesada -ona naprade jest dobra... nie ściemniam... przynajmniej w tym wypadku na 100% mam pewnośc ze mój makijaz bedzie piękny w dniu .slubu, a do reszty jeszcze nie jestm pewna...

Wiza ma reke -mówie całkiem szczerze

Kawa nic nie mów. modle się aby mój narzeczony tego nie wyłapała na forum, bo będą bęcki :))))

Hej Meg! Kto Cię będzie malował? Poszukuję dobrej makijazystki.
Czerwcowa Ty Szaleńcze kupiłaś trzeci diadem!!! :))) a co tam jak był ładny to czemu nie te dwa na pewno sprzedaż na allegro. Pozdrawiam

:)

Ok w takim razie czekam z niecierpliwością, ale już mi się wydaje, że ten z cyrkoniami delikatny bardzo mnie prosi o adopcję ;)
hi hi hi dobre Witch, niunia wiesz ze z tymi naszymi kajakami to problem... a ja musze mieć gładkie do tej sukienusi... no i w koncu bede miała je dzis ... ale sie ciesze!!!!! ;o)))

cmokasek..

P.S. Witch, a masz juz ten naszyjnik do kolczyków???? no pochwil się... :o))

jasne Zuzka, nie ma sprawy

BEZ LAMÓWKI!!!!!!!!!!!!! :)
Wiza,...
nic nie dostałam...
podaje jeszcze raz... mwej@wp.pl

do góry