Widok
no buty juz jada dzis z Gdańska ;)) o 19:55 odbieram je z dworca (hihihi-dobre co, ale jak ma się takie kajaki to tzreba cierpiec)
no wąłsnie widziałam cos podobnego Witch do tego naszego cudenka z Kruka w Biju... cos tam ... ale chyba skuszę się na to z Kruka-to jest boskie!!!! no i mój luby w sumie ma coraz więcej powodów aby kupić mi cos pieknego (dla wtajemniczonych sprawa jasna dlaczego ;))))
cmokasek
no wąłsnie widziałam cos podobnego Witch do tego naszego cudenka z Kruka w Biju... cos tam ... ale chyba skuszę się na to z Kruka-to jest boskie!!!! no i mój luby w sumie ma coraz więcej powodów aby kupić mi cos pieknego (dla wtajemniczonych sprawa jasna dlaczego ;))))
cmokasek
zuzka diademy mam w Kołobrzegu ale
1) jest to taka opaska cienka, srebrna z naklejonymi cyrkoniami
2) typowy diadem ala mis polonia (tak okresliła go moja kuzynka;)
Zdjęcia i diademy bede miała ok 21 maja bo jadę wtedy do Kolobrzegu, pstryknę zdjęcia i umieszczam na allego.
Kiedy masz slub? Jesli bedziesz zainteresowana to przeslę Ci zdjęcia, może znajdziesz właśnie to czego szukasz :)
1) jest to taka opaska cienka, srebrna z naklejonymi cyrkoniami
2) typowy diadem ala mis polonia (tak okresliła go moja kuzynka;)
Zdjęcia i diademy bede miała ok 21 maja bo jadę wtedy do Kolobrzegu, pstryknę zdjęcia i umieszczam na allego.
Kiedy masz slub? Jesli bedziesz zainteresowana to przeslę Ci zdjęcia, może znajdziesz właśnie to czego szukasz :)
ja nie mam butów, nie mam dopasowanej sukienki.. nie mam welonu, mam wybrana bielizne, wymarzona biżuterie która nie wiem czy bede miała (bo pieruńsko droga ;o) i nie ma fryzurki i nawet fryzjera...., makijażystka jesy najlepsza na swiecie, koncepcja make-up'u do zmian tylko tzreba wybrac lepsza opcje ale o to sie nie martwie