Widok

Welon...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hello:) Mam pytanko dotyczące welonu...Czy ładniejszy jest z lamówką czy bez, długi czy krótszy? Proszę o wasze opinie i z góry dziekuję:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
łomatko, meg, ty buty z gdańska szpecjalnie przywozisz hi hi hi ;)
bedzie dobrze, laska jesteś brzucha nie masz ;) urośnie ci dopiero w wakacje jak będziesz leżeć brzusiem do góry ;)
Czerwcowa ja mam slub 25 czerwca, wiec bardzo chetnie poczekam na zdjątka. Jak bedziesz mogla to wyslij mi na priv z cenniczkiem. Na pewno sie dogadamy. Pozdrowionka
no buty juz jada dzis z Gdańska ;)) o 19:55 odbieram je z dworca (hihihi-dobre co, ale jak ma się takie kajaki to tzreba cierpiec)
no wąłsnie widziałam cos podobnego Witch do tego naszego cudenka z Kruka w Biju... cos tam ... ale chyba skuszę się na to z Kruka-to jest boskie!!!! no i mój luby w sumie ma coraz więcej powodów aby kupić mi cos pieknego (dla wtajemniczonych sprawa jasna dlaczego ;))))

cmokasek

Wizka,

to zaraz czytam kochana, jak duzo fasolka juz dała dojśc Ci do skrzynki ;))))

łee, USC- to my juz to mamy od miesiaca załatwione :-P, witch!!!! zabierajcie się za robote!!!! i to szybciutko!!!

meja, Ty mnie tu nie nerwuj, ale butki już do mnie jadą, dzis tata kupił mi w Alfie -zanalazłam telefonicznie namiar na kajaki nr 40 i niedługo wsiadaja w pocią i jada przesyłkaą konduktorska...
wieć w przyszłym tygodniu na przymiarki, o ile mi brzuch nie urosnie ;o))))

a dostałam dostałam :-)
już preparuję ci e-maila z pochwałami ;-)
Witch,Dostalas moja wiadomosc?
Meg wyslalam do Ciebie na ten adres ktory mi podalas.
Pozdrawiam:-),
Wiza.
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
meg a co ty taka w tyle :( Kochana ja ci dobrze życzę , no dawaj do sklepu po buty ...:)A co do biżutrii , moze tak cos ze sztucznrj jak finansowo nie wyrobisz .teraz jest taki duży wybór....Pozdrawiam:):)
Czerwcowa Ty Szaleńcze kupiłaś trzeci diadem!!! :))) a co tam jak był ładny to czemu nie te dwa na pewno sprzedaż na allegro. Pozdrawiam

meg, do diabła, trzeba się zabrać za załatwianie!!!!! bo ja tydzień wcześniej i też w 90% jestem do tyłu .....

Ale dzisiaj za to byłam w UC z moim ukochanym po papiery i chociaż to mamy z bani ;) heej!
zuzka diademy mam w Kołobrzegu ale
1) jest to taka opaska cienka, srebrna z naklejonymi cyrkoniami
2) typowy diadem ala mis polonia (tak okresliła go moja kuzynka;)

Zdjęcia i diademy bede miała ok 21 maja bo jadę wtedy do Kolobrzegu, pstryknę zdjęcia i umieszczam na allego.

Kiedy masz slub? Jesli bedziesz zainteresowana to przeslę Ci zdjęcia, może znajdziesz właśnie to czego szukasz :)

ja nie mogę używac jasnych cieni bo wyglądam jakby mi oczy spuchły, dodam że włosy i oczy mam czarne.
Czerwcowa, a wyslij ty mi zdjatka tych diademow, ktore sprzedajesz, bo ja wlasnie chce kupic:)
meg,
masz długą suknie to po co ci buty? ;o)))
zaoszczędzisz na biżuterię hihi

co to bycia wybredym - wczoraj kupiłam trzeci diadem, zaczynam się wysprzeadwać na allego, bo nie mam juz gdzie tych dupereli trzymać ( ale ten diadem był, taki sliczny, nie mogłam się oprzeć ;))))

... byłam na próbnym makijażu, no i super, ale wg mnie oczy miałam za ciemno pomalowane- na zdjęciach wyglądało pięknie ale ja się czyłam po prostu wytapetowana z tymi oczami.... sama nie wiem i płyszczała mi się cera. Wieć to jest do poprawki, ale nie wiem co z cieniami jasne czy ciemne????

ja nie mam butów, nie mam dopasowanej sukienki.. nie mam welonu, mam wybrana bielizne, wymarzona biżuterie która nie wiem czy bede miała (bo pieruńsko droga ;o) i nie ma fryzurki i nawet fryzjera...., makijażystka jesy najlepsza na swiecie, koncepcja make-up'u do zmian tylko tzreba wybrac lepsza opcje ale o to sie nie martwie

A ja jeszcze nie mam welonu i nic mi się nie podoba. jakaś chyba zbyt wybredna jestem:(
Ja ma długi bez lamówki... przymierzałam chyba wszystkie możliwe i taka mgiełka najlepiej sie prezentuje z moją sukienką...

do góry