Widok

Wieje nudą :-(

Cóż to się stało,że nic się nie dzieje :-( Cisza jak makiem zasiał, nikt nic nowego nie pisze, nikt z nikim się nie kłóci, o co kaman ???
Forumy- obudźta się !!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ok, niech Ci będzie, dla mnie lepiej ;)
Zadomowiłaś się już u nas? :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Ruda Wredna, napisałabym ,że za diabła ni wiem kto do Ciebie pisze, ale biorąc pod uwagę jutrzejszy dzień,to o diabłach i aniołach nie piszę.

Dziś wieczorem uczyniłam szaleństwo :-) A CO ?
To pochwal się, przecież nie będziemy zgadywać ;)
"To pochwal się, przecież nie będziemy zgadywać ;)"

Pewnie wypiła piwo z kubka niekapka. ;)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Otojka dla mnie w sumie to wszystko jedno , ponieważ ostatnio bardzo rzadko tu bywam. .
Mikro , to zależy co rozumiesz pod pojęciem " u nas " ;-)
Byłam dziś po pracy w Gdańsku i jak dla mnie , nadal stwierdzam , że Gdańsk podoba mi się najbardziej :-)
U nas, czyli w Trójmieście.
Opinię o Gdańsku jak najbardziej popieram :D
Tego nie da się jednoznacznie określić. . Nie jestem w stanie do końca zadomowić się w mieście , które średnio lubię , więc jeśli mówimy o Gdyni to nie zadomowiłam się do końca. .a jeśli chodzi o Trójmiasto jako całość to nie miałam kłopotu z aklimatyzacją ;-) Pewnie naraziłam się mieszkańcom Gdyni , ale cóż ... :-D
@Ruda Wredna..Gdańsk jest brzydki !!!
A ja sobie dziś zamówiłam Kubełek Kfc!
Ot takie szaleństwo, (lodówkę rozłączyłam )
Piwo piję z puszki. Walizka spakowana.

Ech ,jak wrócę to opiszę życie na obczyźnie!!!
Otojka widzę , że na pożegnanie chcesz się poklócić trochę ;-):-D
Gdańsk jest piękny i już , bo ja tak mówię:-) A tak całkiem serio ,to dla kogoś kto lubi muzea i zabytki , Gdynia nie jest niczym specjalnym. .bez urazy dla mieszkańców :-) Dla mnie Gdańsk ma klimat , którego Gdynia nie posiada , ale przecież każdy ma prawo mieć swoje zdanie ;-)
P.S. Nie jak wrócisz , lecz jeśli wrócisz :-P
Otoja, nie podpadaj... ;)
@RW, Byłam dziś w GDYNI na skwerze na plaży, być może za miesiąc tu wrócę.
Kłócić dziś się akurat nie chcę ,ale wiem ,że Gdynia jest ładniejsza od Gdańska .
W Gdyni najpiękniejsze miejsce to klif...uwielbiam to miejsce:)
@Mikro, Otoja, nie podpadaj...
Dziś nawet mój internetowy narzeczony nic nie pisze.
Być może jest trochę smutny,że nie będę się udzielała na forum przez miesiąc-a może obawia się o moją jutrzejszą podróż
Kurcze , coś ominęłam. .Otojka , masz narzeczonego ? Czy to ten , co pojawiał się i znikał ?? ;-) ;-)
Niech Ci będzie , że Gdynia ładniejsza , mam dziś świetny humor , więc mogę uznać , że masz rację :-P
Ruda, ale masz "tyły" :P
Mieszkałem zarówno w Gdyni jak i w Gdańsku, a i Sopot i Rumia się również przewinęły. Nie jestem jakoś szczególnie "przywiązany" do któregokolwiek z tych miast i uważam, że dysputy czy Gdańsk czy Gdynia jest "lepsze" to poziom gimnazjum lub ew. kiboli ;]
W każdym polskim mieście (no dobra.. w prawie każdym*) można znaleźć naprawdę urokliwe miejsca.
Nasza lokalizacja ma potężny plus, który objawił mi się kilka lat temu.
Pracowałem wówczas w Sopocie. Wbity w garnitur. Jak nastało lato, takie prawdziwe, z upałami, kiedy wyjście z biura (czyli poza klimę) bolało... wpadliśmy z kolegą z pracy na fantastyczny pomysł. Ok. 14-15 pakowaliśmy się w auto, żeby przejechać ze 2 km. Na parkingu przeskakiwaliśmy z gajerów w kąpielówki. I z 1,5-2h plazowania z kąpielą.

Wówczas doszliśmy do wniosku, ze te stada wokół nas zapłaciły w pip kasy, zeby mieć dokładnie to samo, co my mamy za darmo. Ew.. jak ktoś niezmotoryzowany.. za bilet.
A czy plaża będzie w Gdańsku, czy w Gdyni? Jakie to ma znaczenie?

---
* nie dotyczy Wałbrzycha. TO miasto nie ma urokliwych miejsc. Jest najbardziej dla mnie dołującym miastem na świecie :D
> Dziś nawet mój internetowy narzeczony nic nie pisze.

Już się to zmieniło ;D
Mikro , mam , praca mnie trochę pochłonęła. . Opowiadajcie , bom ciekawa co mnie ominęło :-D
Sadyl , nie traktuj tak do końca serio mojej dysputy na temat co lepsze ;-) Dla mnie po prostu Gdańsk jest ładniejszy i już a każdy ma prawo do swojej opinii :-)
@Ruda Wredna
I Jak Ci tu napisać ,moim narzeczonym " internetowym" został niejaki pan S. (mój były i być może przyszły wróg)
Sadyl, od kiedy to na żartach się nie znasz? A jak powiem, że kierowcy GSP jeżdżą jak p*py, to też będzie na poziomie gimnazjum czy kiboli? :P

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (60 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Vibracje (43 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Grajdołki (264 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry