Widok

Wiesiolek.Kto brał?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,wreszcie mam coś na kształt okresu.Chcę zacząć brać wiesiołek.Na opakowaniu pisze że trzeba brać 1 kapsułkę,ale jak się bierze pierwszy raz to nawet 3 razy dziennie.Ponoć dobrze wpływa na śluz płodowy.Mam nadzieję że mi pomoże i uda się w tym cyklu.Czy któraś z Was brała wiesiołek i czy pomógł w zafasolkowaniu.Jak długo go brałyście,tzn.ile cykli zanim przyniósł "pożądane"efekty.Proszę o odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja brałam Oeparol 3 razy dziennie po 2 kapsułki. Pomógł już w 1 cyklu łykania. Z tym, że u mnie nie było wcale śluzu płodnego zanim zaczęłam łykać wiesiołek.
To, że wiesiołek bierze się tylko do owulacji, to pewnie wiesz...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
O Ewwa to widzę w Twoim przypadku pomógł.Ja wzięłam wczoraj i dziś po jednej kapsułce,ale dziś jeszcze wezmę na noc.I zacznę brać może 3 razy dziennie po 1.Tylko w sumie nie wiem od kiedy liczyć pierwszy dzień cyklu,bo to moje krwawienie to takie mizerne,w sumie to od wczoraj coś tam jest,ale słabiutko,jak nigdy wcześniej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
heja kiedy dokladnie mam brac wiesiołek??
Ja biore wiesiołek OEPAROL wiem ze do owulacji tylko od kiedy brac ja mam brac 2 tab. dziennie.
Staramy juz ponad 2 lata mysle ze wiesiolek pomoze ;)
Prosze odpiscie mi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
po 3 godzinach od czego ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry