Widok

Wózek Amelis Pro - proszę o opinie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,
wypatrzyłam dziś w sklepie wózek głęboko-spacerowy Amelis Pro. Dość lekki, na dużych kołach z fajną amortyzacją. Opinii w internecie jak na lekarstwo. Czy ktoś coś słyszał, widział a może nawet korzystał z takiego wózka? Będę wdzięczna za każdą opinię.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hello, w sklepie wózek prezentuje się super i fajnie się go prowadzi i ten czerwony kolorek jednak również proszę o opinie bo baardzo mocno zastanawiam się nad kupnem, pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ma opinii bo wózek to najnowszy model z 2015 roku... Jeszcze niewielu rodziców zdążyło go kupić... Też się nad nim zastanawiamy i chyba zdecydujemy się na ten wózek...
hej :) dzisiaj wlasnie przyszedl mi ten wozeczek w kolorze navy blue :) prezentuje sie fajnie i ma bardzo duza gondole,chociaz funkcja kolyski to tylko w opisie bo jest jak dla mnie za malo wyprofilowana aby faktycznie mozna bylo kolysac. stelaz bardzo masywny.Co do spacerowki jestem zaiedziona niestety ;( kawalek plastiku w ladym pokrowcu... siedzenie ma 3 stopnie regulacji i niby w tym na plasko...u mnie nie rozklada sie na plasko ;( i to oparcie nie wydaje mi sie jakies za specjalnie masywne zeby np.moglo wytrzymac wsciekajace sie dziecko ;P mam syna starszego takze wiem co dzieci w zlosci moga robic ;P regulowany podnozek tez z cienkiego plastiku i regulowane na takie guziczki z boku czy jak to nazwac. mysle ze poproostu sprzedam go za jakis czas i kupie porzadna spacerowke x landera xa. :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mamy malego synka od narodzin jezdzil w quinny speed gondola ok , spacerówka juz nie bardzo poniewaz nie da sie przelozyc siedziska przodem , tak aby widziec dziecko , pozatym zajmowal za duzo miejsca , postanowilismy kupic inny Bardzo podobal mi sie x lander x pluse lecz po zobaczeniu go w sklepie juz nie bylam nim az tak zachwycona , wozek ladny ale strasznie plastikowy sztuczny , pan w sklepie doradzil nam Amelis pro... zaryzykowalismy chodz nigdy nie slyszelismy a tym bardziej nie wiedzielismy tego wozka. Teraz korzystajac z niego juz ponad drugi tydzien jestem mega zadowolona z wyboru mamy kooor turkusowy wozek jest naprawde bardo ladny , praktyczny , dziecko moze siedziec przodem lub tylem do kierunku jazdy , amortyzatory ktor sa przydatne na kamieniach , lekko sie prowadzi , no jest mega i naprawde kazdemu go polecam , ja nie zamienila bym go na zaden inny :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
od maja jeździmy tym wózkiem i uważamy również, że jest rewelacyjny. Jest duży to prawda, ale nie jest ciężki. Prowadzi się go cudownie, miękko chodzi, na wertepach po prostu płynie, super skrętny. Na razie korzystamy tylko z gondoli. bardzo łatwo się ją wpina i wypina, my akurat musimy tak robić kilka razy dziennie. Gondola ma wygodną rączkę do noszenia. Ja wnoszę ją na pierwsze piętro wiec zależało mi na wygodzie przede wszystkim ;) Jest naprawdę sporych rozmiarów więc idealna dla większych niemowląt. Jak na razie żadnych wad, nic nie skrzypi, nic się nie przetarło i nie oderwało. Polecam go wszystkim znajomym bo myślę, że ta taką ceną to naprawdę super zakup.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pani pisze o Amelis pro tak?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja też mam PRO granatowy z gwiazdkami malutkimi w gondoli. Jestem bardzo zadowolona. Sprawdza się świetnie, łatwo się czyści i fajnie się buja. Cenę ma bardzo sensowną, jak za taki sprzęt

Właśnie też myślę na zakupie tego wózka... bardzo mi się podoba

A to nie masz się nad czym zastanawiać, jak Ci się podoba to kupuj, siostra miała amelisa pro i służył maluszkowi aż z niego wyrósł a potem go go jeszcze odsprzedała za dobrą kasę, wyglądał jak nówka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry