Widok

Wózek JEDO FYN 4DS- proszę o opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem zainteresowana zakupem wózka JEDO FYN 4DS czy ktoś z was go posiada, jakie są za i przeciw. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dalej go nie ma :-) w poniedziałek mąż zrobił awanturę i się okazało że producent go jeszcze do nich nie wysłał. Ponoć miał je nadać we wtorek, a u nas kurier ma być z wózkiem w piątek Pani w sklepie zapewniała, że na 100% zobaczymy. Zaczynam się martwić czy będzie na czas :-)
kiedyś był wątek na temat czarnych wózków, i myślę że dziecku to mało przeszkadza, ale fakt że tego wózka koloru nie widziałam, ale swój też trochę w ciemno zamówiłam :-)
czytałam forum o czarnych wózkach, dziś widziałam fotelik w tym kolorze, podobał mi się i wózek został zamówiony, ma byc za 6 tyg. tyle, że my mamy czas, o ile synek się nie pospieszy, więc spokojnie sobie poczekam
mi w bobowózkach mówili że ma być za 3 tygodnie a już mineło ponad 6 :-) ale jeszcze jestem pozytywnej myśli
iwonka_ika i jak wasz wozek juz jest?? czy nadal czekacie??
po wielu telefonach i awanturach mojego męża, wczoraj :-) dostaliśmy dopiero sms z nr przesyłki kurierskiej więc dziś z utęsknieniem czekam na dzwonek do drzwi :-)
czyli pomalu cos sie ruszylo...to dobrze daj znac jak juz bedziecie iec go fizycznie
aaa w sumie to ile czasu minelo od zamowienia??
w poniedziałek było 7 tygodni :-) mam tylko nadzieję że nic nie będzie brakowało bo nie chce mi się już z nimi użerać
a gdzie rodzisz (bo nie ma cie w naszym watku lipcowo-sierpniowych)?
czasem was podczytuje :-) a jakoś nie było okazji się dopisać. Mam zamiar rodzić na zaspie mam się tam zgłosić we wtorek bo moja córcia się nie przekręciła.
Jest wózek z tej radości sama go rozpakowałam i rozłożyłam w pare minut :-) ale w końcu się doczekałam.
no to sie ciesze!! ;))
a przyslali cos w ramach przeprosin za taki dlugi okres oczekiwania??
zaszaleli i wrzucili folie i moskitierę :-) ale najważniejsze że już jest
chciałam dodać zdjęcie mojego wózeczka ale coś mi nie wychodzi może ktoś wie jak to zrobić :-) będę wdzięczna za podpowiedź
a o to mój wózeczek
image
fajny !!! ;) no i nareszcie jest!!
no i jeszcze kilka fotek
image

image

image

Jak ktoś ma jeszcze fotki tych wózków to zachęcam do dodania, zawsze to inni będą mieli lepszy obraz przy wyborze wózka. :-)
Nie mam fotek, ale mam ten wózek i jestem bardzo zadowolona :) Też czekałam długo na dostawę, z tym że mój mały już był trzy tygodnie na swiecie zanim wózek przywieziono i się nieźle wkurzałam a teraz się wożę i wożę :) Fajnie się go prowadzi, tylko do bagażnika auta ciężko go wpakować, bo jest wieelki.
No, fajny wózeczek :) Teraz ja czekam na swój...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry