Widok

Wózek rok po roku

Kupię Temat dostępny też na forum:
Poszukuje wozka rok po roku, moze ktos ma do sprzedania,
Do osob ktore korzystaja z takich wozkow jakie polecacie lub definitywnie odradzacie.
Oferty prosze na meila makowska.iwona@poczta.onet.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki ale sa juz nieaktualne
Moze ktos jeszcze ma taki wozeczek
A moze ktos ma wlasnie do sprzedania wozeczek phil
a co do graco, nie da się go pchać zimą, ze względu na piankowe koła
phila nie polecam, jak starsze wyjdzie z wózka a małe siedzi z tyłu wózek jest wywrotny
nie polecam jane twin two, wieksze ciagnie nogi po ziemi a mniejsze nie miesci sie w gondoli
IwonaMarcysia, my walsnei zdecydujemy sie na P&T http://allegro.pl/wozek-pl-gwiazd-philteds-vibe-mega-zestaw-i1859261714.html,

zawsze mozna uzywany kupic, choc my sklonimy sie raczej ku nowemu zeby potem sprzedac w dobrej cenie i miec w razie czego serwis, sprawa indywidualna.
Rozmawialm z wieloma ludzmi na zywo, w lato na bulwarze, ibardzo chwala, inny wozek niestety nie wejdzie nam do mwindy, a ten jest dosc lekki, i wydaje sie praktyczny.
IwonaMarcysia, ja dla dwójki używałam bliźniaczego chicco, sprzedaję go właśnie, jeśli jesteś zainteresowana takim wózkiem prześlę Ci zdjęcia
ale oplaca sie naprawde!ja nie widze wad,uzytkujemy juz dlugo ni codziennie" ratuje mi zyciee";)
tylko cena wysoka
polecam phil&teds
uzytkujemy taki wozek od ponad roku i jest najlepszy na swiecie:P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry