Widok

Wózki Mutsy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam :)

czy któraś z Was jest użytkowniczką wózka Mutsy? proszę o opinie :)

pozdrawiam!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nasze Maleństwo urodzi sie w lipcu a chciałabym by cała zimę w gondoli przejeździł!!wiec choć pod urokiem jego jestem wielkim to jednak z rozsądku kupimy chyba Emmaljunga!Mutsy ma mała gondole!!6miesieczny dzidziuś już jest spory a jeszcze kombinezon i śpiworek..!!Bo jak zima będzie sroga to winien maluszek jeździć w gondoli by mu nie wiało!!
Emmaljunga-Duzo większa gondola choć już nie tak uroczy...
!!

widziałam Mutsy ostatnio jak byłam w Ikei...naprawdę robi wrażenie, ta gondolka wcale nie jest aż taka mała

ja biorę pod uwagę Mutsy i Emaljunge, waga na drugim miejscu bo mieszkam na 7 piętrze więc i tak winda będę jeździć

ja biore pod uwage wage
ma byc lekki bo mieszkam na 1 pietrze i musze po schodach latać

dla mnie mutsy jest super...tylko cena troche mnie przerosla wiec kupilam podobny i tak samo sie sprawuje ale tanszy Implast driver 4xl-
dziewczyny a bierzecie pod uwage ile wazy wozek?

allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
dzieki, Lemka :)

Mój stoi i czeka w pokoju na synka. Jak się doczekamy to napiszę jak się spisuje.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry