Widok

Wózki Mutsy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam :)

czy któraś z Was jest użytkowniczką wózka Mutsy? proszę o opinie :)

pozdrawiam!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nasze Maleństwo urodzi sie w lipcu a chciałabym by cała zimę w gondoli przejeździł!!wiec choć pod urokiem jego jestem wielkim to jednak z rozsądku kupimy chyba Emmaljunga!Mutsy ma mała gondole!!6miesieczny dzidziuś już jest spory a jeszcze kombinezon i śpiworek..!!Bo jak zima będzie sroga to winien maluszek jeździć w gondoli by mu nie wiało!!
Emmaljunga-Duzo większa gondola choć już nie tak uroczy...
!!

widziałam Mutsy ostatnio jak byłam w Ikei...naprawdę robi wrażenie, ta gondolka wcale nie jest aż taka mała

ja biorę pod uwagę Mutsy i Emaljunge, waga na drugim miejscu bo mieszkam na 7 piętrze więc i tak winda będę jeździć

ja biore pod uwage wage
ma byc lekki bo mieszkam na 1 pietrze i musze po schodach latać

dla mnie mutsy jest super...tylko cena troche mnie przerosla wiec kupilam podobny i tak samo sie sprawuje ale tanszy Implast driver 4xl-
dziewczyny a bierzecie pod uwage ile wazy wozek?

allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
dzieki, Lemka :)

Mój stoi i czeka w pokoju na synka. Jak się doczekamy to napiszę jak się spisuje.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry