Widok
nasze Maleństwo urodzi sie w lipcu a chciałabym by cała zimę w gondoli przejeździł!!wiec choć pod urokiem jego jestem wielkim to jednak z rozsądku kupimy chyba Emmaljunga!Mutsy ma mała gondole!!6miesieczny dzidziuś już jest spory a jeszcze kombinezon i śpiworek..!!Bo jak zima będzie sroga to winien maluszek jeździć w gondoli by mu nie wiało!!
Emmaljunga-Duzo większa gondola choć już nie tak uroczy...
!!
Emmaljunga-Duzo większa gondola choć już nie tak uroczy...
!!
ja brałam wagę wózka pod uwagę. Emmajlunga jest cholernie ciężki, a na 3 piętro- nie dałabym jej wciągnąć, bo już to przerobiłam u mojej siostry, która miała ten typ wózka. Ja mam nestora ramblera, nie jest ciążki, mi się podoba, a jak będzie mi służył, to pewnie w ciągu następnych kilku dni sie okaże - jak się mała urodzi!
ja swój kupowałam w hurtowni wózków przy dworcu w Gdyni, gdzie dostałam gwarancje dożywotnią, wybór wózków mają ogromny, kolor jaki sobie zażyczysz, ja wybrałam granatowo -kremowy, na którymś z poprzednich naszych wątków zamieściłam zdjęcie. Co jest dobre, to to że jest gondolka,a po wyjęciu duża spacerówka, z regulowanym podnóżkiem (TAKo ma stały podnóżek - nie wygodny), więc dziecku nóżki nie będą bezwiednie zwisały,waga 13 kg.