Widok
hehe ;) Zapłaciliśmy za nas oboje 2.436 zł., poza tym na miejscu sami wykupiliśmy sobie wycieczki w "ichnym" biurze podróży - było ponad połowę taniej niż u polskiego rezydenta. No, a w cenie był przelot, zakwaterowanie w hotelu 3* lub 4* (już nie pamiętam) no i wyżywienie HB w formie bufetu, czyli można się było najeść do syta (a jedzenie było super!) :)
Sunny ale więcej szczegółów? z jakiego biura taka super cena i gdzie i na ile i w ogóle wszystko napisz :)
Tak, ja zdecydowanie chcę chodzić do kobiety :)
Tripgirl- no nie może być, że zgadłam ;) Moja inteligencja mnie nie raz poraża ;) wczoraj oglądaliśmy "wzór" i skumałam się kogo i gdzie szukać jakieś 10minut przed agentami FBI :D
Tak, ja zdecydowanie chcę chodzić do kobiety :)
Tripgirl- no nie może być, że zgadłam ;) Moja inteligencja mnie nie raz poraża ;) wczoraj oglądaliśmy "wzór" i skumałam się kogo i gdzie szukać jakieś 10minut przed agentami FBI :D
Mysiorka powiem Ci ze w takim razie mozemy stworzyc taki team jak w x files bo ja z tym Jacobem to sie skapnelam od razu jak sie ta ciaza pojawila, wymysliam to na zasadzie jakiegos absurdu i sie spelnilo:)
i zawsze wszystkie te tajemnicze zagadki w serialach rozwiazuje szybciej niz filmowa ekipa :D
Sunny tak, zdecydowanie rposimy o wiecej szczegolow:) maz sie mnie wlasnie zapytal czy chce gdzies pojechac jak on wroci, wiec a noz widelec...;)
i zawsze wszystkie te tajemnicze zagadki w serialach rozwiazuje szybciej niz filmowa ekipa :D
Sunny tak, zdecydowanie rposimy o wiecej szczegolow:) maz sie mnie wlasnie zapytal czy chce gdzies pojechac jak on wroci, wiec a noz widelec...;)
Kurcze, nie pamiętam nazwy tego biura :D Sprawdzę w domu to dam znać, ale załatwialiśmy wszystko w biurze podróży w Wejherowie na ul. 12 marca u Pani Doroty - i ja i mąż już od lat (nawet w LO) korzystaliśmy z tego biura. Kobieta jest bardzo kompetentna. od razu nam powiedziała, że odradza nam Tunezję, bo jest zimniej i nudniej, bardziej dla emerytów. Konkretne hotele też odradzała albo doradzała. Mówiła co warto zobaczyć, że nie warto wykupywać wycieczek u rezydenta tylko iść do ich biur podróży. Np. wycieczka do Marakeszu u rezydenta kosztowała 780 Dirhamów, a my w ich biurze wykupiliśmy za 320 Dirhamów (i to z Lunchem)! I to lepiej, bo nie jechaliśmy busem, tylko Jeepami 4x4 :) No i jak wykupowaliśmy u nich kolejne wycieczki to już nas znali i jeszcze większe zniżki nam dawali :)
Co jeszcze byście chciały wiedzieć? Za dużo bym mogła opowiadać, więc lepiej pytajcie o konkrety :)
No a Pani Dorota jak jej powiecie czego szukacie to wam będzie przesyłać na maila różne oferty. My np. powiedzieliśmy, ze chcemy, zeby było ciepło, cena do 1400 zł./os., no i w terminie między 16.02 a 28.02 :) No i przesyłala nam oferty i mówiła co poleca a czego nie...
Co jeszcze byście chciały wiedzieć? Za dużo bym mogła opowiadać, więc lepiej pytajcie o konkrety :)
No a Pani Dorota jak jej powiecie czego szukacie to wam będzie przesyłać na maila różne oferty. My np. powiedzieliśmy, ze chcemy, zeby było ciepło, cena do 1400 zł./os., no i w terminie między 16.02 a 28.02 :) No i przesyłala nam oferty i mówiła co poleca a czego nie...
Sunny - piękne zdjęcia :)
Znowu musiałam nadrabiać pół wątku!!
Tripgirl - ja też szukam jakiejś ładnej kiecki na wesele, na sierpień :/ Ale nie uśmiecha mi się wydawanie majątku :/ Do tego jeszcze w sklepach nie ma dla mnie nic atrakcyjnego, więc też chyba będę musiała uszyć!
Mysiorka - zdecydowanie wyglądasz jak Wagnerowa!!! :)
Znowu musiałam nadrabiać pół wątku!!
Tripgirl - ja też szukam jakiejś ładnej kiecki na wesele, na sierpień :/ Ale nie uśmiecha mi się wydawanie majątku :/ Do tego jeszcze w sklepach nie ma dla mnie nic atrakcyjnego, więc też chyba będę musiała uszyć!
Mysiorka - zdecydowanie wyglądasz jak Wagnerowa!!! :)
my ostatnio byliśmy w jakimś biurze w Wejherowie, ale w sprawie Egiptu i babka odradzała korzystanie z miejscowych wycieczek, bo ogólnie ciągle gadała, że mnie porwą :] ale jeśli np nie zbierzemy wystarczająco kasy czy coś nie będzie pasowało nam z terminem, to chcemy chociaż na tydzień jechać... a ta cena co podajesz jest bardzo fajna :) więc pisz więcej!!!!!!