Widok

Wrześniowe żony 2008 - 10

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
na to wychodzi, że to ja jestem pierwsza :D
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cichooooooooooooooo czytam :D
P F F F F F
hm.. wy to macie elektronicznie, no nie?
podeślijcie kurka no...
ajka(małpa)poczta.gdynia.pl
Hejka :)
Jeszcze godzinka i do domku :)
Ale mi się dzisiaj nic nie chce... mam całe biurko zawalone papierami, a siedzę i oglądam fotki po raz n-ty :) Przynajmniej na kompie mam wtedy słoneczko i piękną pogodę, bo za okno wolę nie patrzeć...
Kiedy w końcu będzie ciepło?? :(
TRipgirl nie mów, że Jacob zakocha się w jej córeczce? :] Jestem dopiero w momencie gdy gada z Edwardem o zrobieniu z niego reproduktora :]

Tylko, że to 4 część, jeśli nie czytałaś pierwszych trzech, to bezsensu to czytać ;)
Mysiorka - jak już jesteś to powiedz czy wolisz być zapisana do kobiety czy faceta? Ja chodzę do bardzo fajnej babki - dr Dubaniewicz, jak się uda to też Cię do niej zapisać?

Ciekawe czy jeszcze pamiętam jak się wkleja fotki ;>

image
Mysiorka - JOOOOO :D

my mamy elektronicznie tylko czwarta czesc, a przed nia jeszcze 3 byly tylko ze na papierze mamy wiec chyba bez sensu, tak jak Mysiorka napisala:)
Czy wam też to przypomina nogę słonia? :D

image
sunny wreszcie mam okazje spytac sie Ciebie czy moglabys mi zdradzic ile zaplaciliscie?:)

i TAK, to jest jak noga slonia! :)
hehe ;) Zapłaciliśmy za nas oboje 2.436 zł., poza tym na miejscu sami wykupiliśmy sobie wycieczki w "ichnym" biurze podróży - było ponad połowę taniej niż u polskiego rezydenta. No, a w cenie był przelot, zakwaterowanie w hotelu 3* lub 4* (już nie pamiętam) no i wyżywienie HB w formie bufetu, czyli można się było najeść do syta (a jedzenie było super!) :)
Sunny ale więcej szczegółów? z jakiego biura taka super cena i gdzie i na ile i w ogóle wszystko napisz :)

Tak, ja zdecydowanie chcę chodzić do kobiety :)

Tripgirl- no nie może być, że zgadłam ;) Moja inteligencja mnie nie raz poraża ;) wczoraj oglądaliśmy "wzór" i skumałam się kogo i gdzie szukać jakieś 10minut przed agentami FBI :D
Mysiorka powiem Ci ze w takim razie mozemy stworzyc taki team jak w x files bo ja z tym Jacobem to sie skapnelam od razu jak sie ta ciaza pojawila, wymysliam to na zasadzie jakiegos absurdu i sie spelnilo:)

i zawsze wszystkie te tajemnicze zagadki w serialach rozwiazuje szybciej niz filmowa ekipa :D

Sunny tak, zdecydowanie rposimy o wiecej szczegolow:) maz sie mnie wlasnie zapytal czy chce gdzies pojechac jak on wroci, wiec a noz widelec...;)
Kurcze, nie pamiętam nazwy tego biura :D Sprawdzę w domu to dam znać, ale załatwialiśmy wszystko w biurze podróży w Wejherowie na ul. 12 marca u Pani Doroty - i ja i mąż już od lat (nawet w LO) korzystaliśmy z tego biura. Kobieta jest bardzo kompetentna. od razu nam powiedziała, że odradza nam Tunezję, bo jest zimniej i nudniej, bardziej dla emerytów. Konkretne hotele też odradzała albo doradzała. Mówiła co warto zobaczyć, że nie warto wykupywać wycieczek u rezydenta tylko iść do ich biur podróży. Np. wycieczka do Marakeszu u rezydenta kosztowała 780 Dirhamów, a my w ich biurze wykupiliśmy za 320 Dirhamów (i to z Lunchem)! I to lepiej, bo nie jechaliśmy busem, tylko Jeepami 4x4 :) No i jak wykupowaliśmy u nich kolejne wycieczki to już nas znali i jeszcze większe zniżki nam dawali :)
Co jeszcze byście chciały wiedzieć? Za dużo bym mogła opowiadać, więc lepiej pytajcie o konkrety :)

No a Pani Dorota jak jej powiecie czego szukacie to wam będzie przesyłać na maila różne oferty. My np. powiedzieliśmy, ze chcemy, zeby było ciepło, cena do 1400 zł./os., no i w terminie między 16.02 a 28.02 :) No i przesyłala nam oferty i mówiła co poleca a czego nie...
W lutym w Maroku pięknie kwitną migdałowce :)

image
Szkoda, że nie można zwierząt przewozić przez granicę, bo ten mały podbił moje serce od pierwszego wejrzenia :)

image
Sunny - piękne zdjęcia :)

Znowu musiałam nadrabiać pół wątku!!

Tripgirl - ja też szukam jakiejś ładnej kiecki na wesele, na sierpień :/ Ale nie uśmiecha mi się wydawanie majątku :/ Do tego jeszcze w sklepach nie ma dla mnie nic atrakcyjnego, więc też chyba będę musiała uszyć!

Mysiorka - zdecydowanie wyglądasz jak Wagnerowa!!! :)
Obcięło jego mordkę więc spróbuję jeszcze raz, zmniejszoną fotkę wkleić...
image
my ostatnio byliśmy w jakimś biurze w Wejherowie, ale w sprawie Egiptu i babka odradzała korzystanie z miejscowych wycieczek, bo ogólnie ciągle gadała, że mnie porwą :] ale jeśli np nie zbierzemy wystarczająco kasy czy coś nie będzie pasowało nam z terminem, to chcemy chociaż na tydzień jechać... a ta cena co podajesz jest bardzo fajna :) więc pisz więcej!!!!!!
Teraz to już zmykam do domku, więc daj znać co konkretnie byś chciała wiedzieć to jutro napiszę ;)

Papatki ;)
śliczny ten mały :)
aż chciałoby się przytulić :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
do góry