Widok

Wrześniowe żony 2008 - 10

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
na to wychodzi, że to ja jestem pierwsza :D
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no i jak Mysiorka?:)

ja etz sie zasmucilam jak rpzeczytalam:) mam dokladnie tak samo, koniec ksiazki i smutek ze to juz..;)
wczoraj sobie posciagalam kilka jakichs elektronicznych ksiazek wiec moze poczytam w weekend z powodu totalnej nudy:)
a tak w ogóle, to dodałam sobie do znajomych na n-k pewnego pana ;)
polecam niektórym paniom ;)
http://nasza-klasa.pl/profile/8972249
teraz tylko czekam na akceptację :)
Ja mam naściągane filmów na weekend, ale nie dobiorę do komputera, bo mężuś będzie się uczył- właśnie na lapku :( nie wiem co z sobą zrobię w tym czasie...
ja tez wyslalam mu zaproszenie :P

Mysiorka ja mam full filmow ale powiem, ze samej to mi sie wogole nie chce ogladac;)
to oglądaj te, których byś nie obejrzała z nim ;) mój niestety nie lubi babskich filmów, ostatnio oglądałam "Kobiety" to wytrzymał 40minut, ale się wkurzył, bo w filmie nie było ani jednego faceta :D
jak nie masz co ze soba zrobic to poczytaj najnowsze Straznice Mysiorka:) napewno znajdziesz cos co Cie zainteresuje:)
moj maz jest idealny bo oglada ze mna anwet komedie romantyczne :D
ale była kolejka w Mc-Donaldzie :D wpadłam po drodze z poczty :)

Mój to ostatnio oglądał Mortal Kombat i nie mogłam uwierzyć za kogo wyszłam :)
o moj boze mac donald!!!ja tez chce :P

ale mi anrobilas smaka
ja się właśnie napchałam zapiekaneczkami własnej roboty, z mięskiem, cebulką, pieczarkami i duużą ilością sera :)
więc ten Mak mi nie w smak ;)
Ajeczka.... jak mogłaś nam to zrobić :P ale ja i tak idę zaraz na obiad do babci :)
Moja siostra ma dziś egzam na prawko i jadę z nią później, no a mężuś kolegę zaprosił na piwkowanie, dałam mu wolne dziś ;)
wooooooooooow dostałam zwrot podatku właśnie :)
teraz tylko czekać na zwrot vat w budownictwie ;)
ooo już? ja męża namawiam, żeby wreszcie pit złożył. Bo teraz kiedy nie pracuję, to dostaniemy ładny zwrot :)
ja jeszcze nawet nie zlozylam naszych,boje sie ze bedziemy musieli przez Mikolaja rozliczenie cos doplacic tym zlodziejom :/ :)
hej dziewczyny,
ja jak zawsze na koncu wpadam :) ten watek kobiece sprawy poprostu mnie rozbroił... rece mi opadły... jakie to ludzie zaznaczam teoretycznie dorosli ludzie maja pomysły... szkoda gadac...
do watku o tych koziorozcach jeszce nie doszlam...

co do książek to ja tez nie lubie konczyc zadnej z moich książek bo jestem normalnie smutna jak sie wkoncu skonczy... i nigdy nie moge sie zdecydowac co mam czytac dalej... ostanio pokupowłam sobie ksiazki na allegro i nie wiem na ktora sie teraz zdecydowac :)
przebrnełam przez koziorozce :) niezła beka... sama do siebie sie smiałam...
halo halo :)

mnie ten wątek o koziorożcach rozłożył na łopatki. ale już się w nim nie wypowiadałam, bo Ajeczka napisała wszystko, co ja bym miała do powiedzenia ;))

ja jak czytam książki, to mam manię liczenia stron i sprawdzania ile już przeczytałam - 1/10, 1/7, 2/3 itd. maskara, nie wiem skąd to mam, bo wcale mi nie zależy, żeby książkę jak najszybciej "zaliczyć", ale tak mam i już ;))

co do wyjazdów, to my planujemy dwa krótkie, bo Mężu nie dostanie urlopu na dwa tygodnie, ale chyba oba w Polsce, przy tych cenach walut i naszym zadłużeniu raczej nas nie będzie stać na zagranicę :)
myśmy wczoraj w podróży zatrzymali się w McDonalds'ie,
ale byla to strata kasy bo dzidzi zdecydowanie nie smakowało,
po raz pierwszy w życiu nie zjadłam kanapki a frytki to wmusiłam,
edyne co mi dalej smakuje to cola :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
jezeli ja bede w ciazy i mojemu bobo nie bedzie smakowal mcchicken ani ziemniaki pod jakakolwiek postacia to mu normalnie nie wybacze tego!!!:)

Jadwisiu,ja mam to samo - to wynika ze strachu ze za szybko skoncze czytac;))dlatego licze:)
Ja mojemu maleństwu bym nie darowała, jakbym mięsa nie mogła jeść :D

Cóż... coś za coś :D Właśnie dzwoniłam z życzeniami do znajomej, chciałam sobie z nią pogadać, no ale jej maluch właśnie ma porę karmienia i niestety... nie pogadałyśmy sobie za bardzo :P
do góry