Widok

Wspólnota AquaSferaPacyfik :-)

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
Tutaj zapraszam wszystkich mieszkańców Pacyfika to komentowania i pisania pytań do zarządu.Zapraszamy wszystkich mieszkańców do czynnego brania udziału w naszym forum.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9
A czy ktoś wie jak wyłączyć te ryczące ŻABY!?!? :D :D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
Sa cudowne ;) Nazywam je rechotki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
3 kciuki w dół? :) Chyba się ktoś na żartach nie zna :P
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
przepraszam ale głupoty wam zarzad wypisuje .... znak żeby był eksekwowany musi być wpisany w rejestr a to koszduje 2-3 tyś ??? i żeby był uchwała z uchwałą musi iść dokument a on kosztuje 2-3 tyś a postawienie znaku trwa 3 do 4 miesięcy ehhh bez komentarza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
magda co ty za głupoty piszesz droga między blokami jest naszą własnością miasto jej nie przejmie mamy ją w aktach notarialnych w działce na której stojimy my dwa bloki oczywiście :) miasto nie przejmie tej drogi skąd ty masz takie informację ???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wiem że jest nasza własnością i miasto jej nie przejmie ale byłam na rozmowach z Panem burmistrzem i obiecał nam pomóc żebysmy się ponieśli dużych kosztów nie tylko my jesteśmy w takiej sytuacji więc z chęcią pomagają mieszkańcom i jak już pisałam na razie rozmawiamy więc znak i tak szybko nie stanie.
I nie wiem czemu pan/pani od razu się tak denerwuje.Ba razie póki co są tylko rozmowy i czasami warto się zainteresować innymi rozwiązaniami a nie od razu pisać że ktoś pisze głupoty.
Mi też zależy na tym aby droga była przejezdna i dlatego sprawdzam i interesuje się jak najwięcej żeby ludzie nie musieli płacić bo zresztą sama bym tyle za to nie zaplaciciła i nie poruszała bym tego tematu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przecież jest za daleko parking,tragedia by się stała, jak by mieli taki kawałek się przejść :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
I te plamy oleju pod oknami .. A taki dyzy piekny parking jest :D inni by sie p******i ze szczescia majac takie rozwiazanie tuz pod nosem ;) ale widac polaki pod same drzwi musza zajechac :/ Ale jaja to same ip ma kilka osób :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
a może tak naklejki "karny k..." nie da się ich odkleic :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam jedną taką naklejkę :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Drodzy sąsiedzi :-) wracam po półrocznej przerwie do Pacyfiku...zdążyłam sie juz zorientować, ze przenieśli kosze na śmieci z hali garażowej do pomieszczenia niedaleko wejscia do klatki. Czy po klucze powinnam zgłosić się do dendromu? Z góry dziękuję za pomoc :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tam pasuje klucz którego używamy do otwierania klatek schodowych także nie trzeba iść do dendromu ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Bardzo dziękuję :-) miłego dnia!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ktos zniszczyl winde w klatce D

jestem ciekawa komu sie nudzilo i zniszczyl winde w klatce D , ta winda dobrze 6 mcy nie jezdzi a juz komus przeszkadzal wyswietlacz i lustro ! Dramat, i tacy ludzie mieszkaja w mojej klatce! Mimo iz administracja zabezpieczyla windy filcem, to niestety zniszczyli :( widac ze bydlo niczego nie szanuje i powinno na piechote doginac !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę, że w każdej klatce są podobne problemy związane z nieszanowaniem części wspólnych. W tym tępie nasze nowe osiedle niestety szybko przestanie wyglądać jak nowe. Ludzie myślą, że jak już kupili mieszkanie w nowym (prestiżowym?) bloku za 300tys to mogą wszystko ;(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cześć! Proszę o pomoc. Mieszkamy w Pacyfiku i nie wiemy jak dostać się do klatki za pomocą kodu; poinformowano nas że kod jest na kartoniku od kluczy, ale pomimo instrukcji zawartej przy domofonie, nie wchodzi. Czy ktoś mógłby krok po kroku opisać jak dostać się za pomocą kodu?

Z góry dziękuję! :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
#numermieszkania 4cyfrowy kod#
Ja również się tym zdenerwowałem, tak dobrze była zabezpieczona, a i tak ktoś zniszczył wyświetlacz. Rano tego dnia było ok, także ktoś w ciągu dnia uderzył, przekazałem info na portierni. Oczywiście ktoś, kto to zrobił musiał się ulotnić.

A czy wiadomo na jakim etapie jest oznakowanie drogi zakazem zatrzymywania pod blokiem? Dosyć irytujące jest to wymijanie się na takim długim odcinku, a aut przybywa to i ruch jest większy.
Mnie też strasznie to parkowanie denerwuje, zwłaszcza, że na wys. Atlantica niektórzy parkują po obydwu stronach chodnika i wtedy na prawdę ciężko jest przejechać, gdyby się coś działo to straż pożarna czy inne służby na nie miałyby jak przejechać... :(
Niestety sprawa znaku dot. parkowania jest ciezka. Mimo sprzeciwu wielu mieszkańców mało kto uzupełnił ankietę, wyrażając zgodę na postawienie znaku oraz np. ustalenia wysokości za składki remontowe (droga jest drogą prywatną-naszą,a nie mieasta, dlatego potrzebna jest zgoda wiekszosci mieszkancow). Po drugie droga należy też do Atlantica a oni nie pawają checią porozumienia się z nami w wielu kwestiach także tej. Dopóki wiekszosc mieszkancow nie wyrazi zgody , znaku nie bedzie. Według mnie sporo mieszkancow nie widzi problemu, dlatego parkują. Niestety głośno nikt się do tego nie przyznaje.
do góry