Widok
Wstrzymywanie moczu przez 3 latkę
Juz nie wiem co robić, moja 3 latka sika jedynie 2 razy na dobę :( pod koniec sierpnia przeszła zapalenie dróg moczowych , potem urodziła się jej siostra - sikała gdzie popadnie w majtki po miesiaću jej przeszło to teraz wstrzymuje sikanie . W lato sikała z 10 razy dziennie - więcej też napewno piła.
Potrafi wysikać się o 18 i potem następnego dnia dopiero ok 12 . Juz nie wiem co robić.
Robiliśmy badania , mocz , posiew ok, byłam nawet z nią u nefrologa, miała robione usg wszystko jest ok .
Potrafi wysikać się o 18 i potem następnego dnia dopiero ok 12 . Juz nie wiem co robić.
Robiliśmy badania , mocz , posiew ok, byłam nawet z nią u nefrologa, miała robione usg wszystko jest ok .
Ehhh marze aby robila 4 razy na dobe, dzis zrobila rano i ok15 przed pojsciem spac nie, choc siedziala na ubikacji i nocniku troche, to wode jej puszczalismy, to do wanny nocnik i nozki polewam, wszysrko jako zabawa zeby nie myslala ze mamy jakies parcie na to jej sikanie, bo moze po zlosc ito robi, to jak juz to nie pomaga to mysle ze pa licho niech juz w kapieli i tez nic. W zyciu bym przez tyle nie wytrzymala co ona :/ martwi mnie to. Jak sie wysika, najczesciej do nocnika to bardzo duzo, ciemny i zageszczony ten mocz jest.
O krysztalkach w moczu czy w badaniu moczu mowisz?
O krysztalkach w moczu czy w badaniu moczu mowisz?
już dalam sobie spokoj z podawaniem jej wody i teraz wszystko co lubi soczki, Tymbarki, ice tea , nestea , woda smakowa , herbatki . Pije - fakt że mniej niż latem
A może są jakieś moczopędne napoje, herbatki? nefrolog twierdzi że to podloze nerwowe związane z przyjściem nowogo członka rodziny, ze probuje nam robic na zlosc , żeby za bardzo o tym nie przypominać ale minelo już 1,5 miesiąca i dalej się to utrzymuje. Mowil żeby podawac jej dużo picia ze długo nie będzie tak sikania powstrzymywać a jednak ;/
A może są jakieś moczopędne napoje, herbatki? nefrolog twierdzi że to podloze nerwowe związane z przyjściem nowogo członka rodziny, ze probuje nam robic na zlosc , żeby za bardzo o tym nie przypominać ale minelo już 1,5 miesiąca i dalej się to utrzymuje. Mowil żeby podawac jej dużo picia ze długo nie będzie tak sikania powstrzymywać a jednak ;/