Widok

Wstydliwy problem z przedszkola..

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Moja 3letnia corka poszla od wrzesnia do przedszkola, oststnio zauwazylam ze obrzydliwie mowiac zjada gile z nosa, nic nie jest w stanie ja przekonac zeby tego nie lubila. Dzisaij bylam sklepie patrze a ona znowu to samo, wstyd mi bylo jak nie wiem. Musiala gdzies podpatrzec w przedszkolu, nie mam pomyslu jak zlikwidowac ten nawyk?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ha ha-ale prezencik
my walczyłysmy z tymi gilami miesiac ale jakos udało sie,mała ma zawsze w kieszonce chusteczki i pamieta ze nos wyciera sie własnie nimi mam nadzieje ze tak juz zostanie
Ale az boje sie domyslac co bedzie po pluciu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja córka pluje i gwizda/ wykrzywia nogi w ixy jak idziemy ,udaje ze kuleje albo wisi jej reka ,opowiada takie historie ze jak ktos by jej nie znał to by uwierzył zaczeło sie od wrzesnia jak poszła do zerówki
syn zjada gilony !mówi ze inie bedzie smarkał bo mu sie nie chce bo i tak nie da rady
Mój synek też namiętnie dłubał w nosie i czasami konsumował. Kupiłam mu mikroskop i w powiększeniu obejrzeliśmy sobie takiego GILONA. Od tego czasu nie dłubie ;-)
Asia to jest genialny pomysł;)

Mamy mikroskop;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry