Widok

Wybór wideorejestratora

Witam wszystkich,
W dniu dzisiejszym niestety miałem pecha i ktoś obtarł mi róg auta.
Niestety na parkingu gdzie stało auto nie było kamery - przez co naprawa z AC.

Żyjemy w Polsce i delikwent nie raczył zostawić kartki ze swoimi namiarami :)

W związku z zaistniałą sytuacją rozglądam się za wideorejestratorem - ważny jest dobry obraz podczas jazdy, czujnik ruchu na takie wypadki jak mój na parkingu no i takie same parametry w nocy. Niestety nie zawsze staję pod latarnią także IR wskazane.

Czytałem sporo o MIO 358, ale wolę posłuchać opinii różnych.

Byle nie najtańszy chiński produkt - bo to się mija z celem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Na jakiej podstawie prawnej twierdzisz, że jest nic nie warta? Jeśli podniesiesz ją jako dowód niewinności i sąd chciałby go oddalić, musiałby to uzasadnić. Sama prędkość z filmiku to może być za mało, ale jeśli dodasz urządzenie, to biegły będzie musiał się wypowiedzieć co do wiarygodności pomiaru, która będzie większa niż przypadkowy strzał z suszarki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Okazało się, że dostawca z Allegro ma jakiś skopany termin dostawy - czy wiedzie gdzie w trójmieście można dostać MIO 358 od ręki ?
Rejestratory godne uwagi to tylko z serii Prestigio. A najlepszy i bezproblemowy to "RR511". Reszta to zabawki nie warte wyrzuconych pieniędzy na ich zakup.
Warto zajrzeć : pcrtv.pl
Żadnej prędkości nie rejestrują .
Ja szukam dobrego, ale tańszego.Jadę na wakacje do Włoch i wolę się zabezpieczyć.
Nie ma taniego i dobrego.
Tańszy jest nic nie warty ,obraz rozmydlony ,natomiast droższy spełnia wymagania ,wysoka rozdzielczość Full HD i dobrze widać nr.rej. pojazdów,a to jest najważniejsze przy roszczeniach.
nawet chinczyk za 60 zeta nagra
jaki rozmydlony, rzucasz i na kompie śmiga aż miło, zwykły za 60 zeta, ma diody
Witaj. Czytałem Twój pis Mio. Czy moge prosić o kontak w tej sprawie na jestryszard@wp.pl Chodzi mi o te pętle 3, 5, 10, 15 lub bez/ Jaki tryb jest najlepszy?
Do czego Tobie diody ?
Najpierw zobacz jaki jest obraz z dobrego rejestratora,wtedy będziesz wiedział co jest dobre, a co do bani.
Też właśnie zastanawiam się nad rejestratorem jazdy. Na co zwracać uwagę przy jego zakupie? Tyle tego jest na rynku, można się pogubić.
Ważne są takie funkcjonalności jak:
- dobra jakość nagrywania zarówno w dzień jak i w nocy;
- nagrywanie w pętli (czyli nadpisywanie się na najstarszych nagraniach);
- łatwy montaż;
- szeroki kąt widzenia;
- wygodne jest automatyczne uruchamianie na podstawie czujnika ruchu.
Ja na na co dzień korzystam z Ferguson Eye Drive SHD100 i generalnie rewelka. Koszt około 350 plnów.
Ten ferguson dostępny jest w sklepach sieciowych czy tylko przez net?
A co powiecie o kamerkach Go Pro?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak trzeba ci opini na temat go pro to już nie mam więcej pytań, straszny gamoń z ciebie i niedoróbka

Jeżeli szukasz tanio rejestratora, to polecam zajrzeć na tą stronę: http://24a-z.pl/ Niedawno kupowałam właśnie tam i jestem bardzo zadowolona. No i co najważniejsze, nie zapłaciłam za niego dużo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Motoryzacja

Mój pierwszy samochód (209 odpowiedzi)

Jestem przed zakupem swojego pierwszego auta. Jaki samochód polecacie? Musi być 5-cio drzwiowy...

Kanał albo najazd (36 odpowiedzi)

witam wie ktoś gdzie jeszcze w gdańsku można autem skorzystać z kanału lub najazdu? muszę...

do góry