Widok
Byłam w Szklarskiej teraz w czerwcu co prawda nie z 2 latkiem ale... na Szrenicę wjedziesz wyciągiem ale 2-latka chyba musisz na kolana posadzić inaczej się raczej nie da. Na Szrenicy na górze mocno wieje i jest chłodno więc weź kurtkę/polar. Kiedyś wchodziłam i schodziłam piechotą , teraz zdecydowaliśmy się wjechać na samą górę a potem zejść.
Kilka dni temu wyjeżdżałam wyciągiem krzesełkowym na Śnieżkę, a dokładnie na Kopę. Dzieci do lat 7 wyjeżdżają bezpłatnie na kolanach osoby dorosłej. Ktoś z obsługi nas posadzil, a mój plecak wrzucił na inne krzesełko. Oni mają to wsiadanie dobrze opanowane.
Szrenica jest po sąsiedzku, wiec pewnie podobnie.
Oczywiście ubierz dziecko na cebulkę i zabierzcie np.pelerynę przeciwdeszczową, bo ostatnio prawie codziennie trochę pada.
Szrenica jest po sąsiedzku, wiec pewnie podobnie.
Oczywiście ubierz dziecko na cebulkę i zabierzcie np.pelerynę przeciwdeszczową, bo ostatnio prawie codziennie trochę pada.
A trzymając dziecko na kolanach ono jest jakiś zabezpieczone przed wypadnięciem? My chcemy wjechać z dwójka dzieci (2 i 6,5). O starsza się nie martwię, tylko właśnie bezpieczeństwo młodszej spędza mi sen z powiek...
Czy na cebulkę wystarczy : tshirt z krótkim, tshirt z długim, polar i wiatrówka przeciwdeszczowa?
Czy na cebulkę wystarczy : tshirt z krótkim, tshirt z długim, polar i wiatrówka przeciwdeszczowa?