Widok
Cześć, od dłuższego czasu poszukuje takiej imprezy, nawet myślałam już o zorganizowaniu takiej wymianki w osiedlowym klubie. Ja byłabym chętna, tylko wracam do domu dopiero 30 sierpnia. Myślę że po wakacjach , jak już wrócimy do codziennego życia może byłoby więcej chętnych. Mam sporo ubrań po dzieciach, w bardzo dobrym stanie i trochę rzeczy do domu itp......normalnie różności...
Jak coś to pisze się na następny termin, chyba żeby wypaliła jakaś większa impreza.
Mogę się popytać o jakieś tanie miejsce na jesienne i zimowe spotkania...Szkoła, klub osiedlowy....
Jestem z Chełmu..
Jak coś to pisze się na następny termin, chyba żeby wypaliła jakaś większa impreza.
Mogę się popytać o jakieś tanie miejsce na jesienne i zimowe spotkania...Szkoła, klub osiedlowy....
Jestem z Chełmu..
No właśnie teraz jest tak, że wymiana polega na zasadzie rzecz za rzecz...numerowane ciuchy i potem zgłaszasz się do właściciela i jeśli się dogadacie to wymiana.
A wcześniej po prostu wszystkie ciuchy były rozwieszane na wieszakach i kto pierwszy ten lepszy....bierzesz co Ci się podoba - i mi to nie grało, bo nie było pewności że coś się dla siebie znajdzie, a jeśli ktoś sobie wziął Twoje rzeczy, to wychodziło się z niczym...
A wcześniej po prostu wszystkie ciuchy były rozwieszane na wieszakach i kto pierwszy ten lepszy....bierzesz co Ci się podoba - i mi to nie grało, bo nie było pewności że coś się dla siebie znajdzie, a jeśli ktoś sobie wziął Twoje rzeczy, to wychodziło się z niczym...