Widok
Wymioty u 3latki.
Co dajecie swoim dzieciom przy wymiotach. Od soboty walczymy z nocnymi wymiotami, jedna noc wymioty druga spokój i tak w kółko. Nie mam już siły z niewyspania, idziemy dzisiaj do lekarza (jak nas przyjmie bo już o 8,05 nie było miejsc) ale może macie jakieś domowe sposoby. Dodam, że pije choć nie chętnie smectę. Pomóżcie!!!
Przyjęła mnie i zapisała groprinosin i enterol, dodatkowo mam podawać smectę i orsalit raz dziennie. Jakby się ten stan utrzymywał to mam zrobić badanie moczu, krwi i posiew moczu aby wykluczć zapalenie ukł.moczowego bo podobnie się to objawia u małych dzieci. Najprawdopodbnie jest to tylko jakiś wirus i te leki sobie poradzą, mam nadzieję. Dzięki za wszystkie rady.
u nas nie ma gorączki. Bierze lekarstwa które pani doktor zapisała ale narazie nie ma poprawy. Coraz bardziej się zastanawiam czy to nie ma podłoża psychologicznego bo wymiotuje tylko raz w nocy i tak jakby przez sen. Budzi się, zwymiotuje i od razu zasypia jakby nigy nic. W dzień jest ok, zje i nie ma wymotów.