Widok

Wypłaty 500+ cz.2

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Tamten watek mocno się rozwinął, także zapraszam tutaj- kontynuacja:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Właśnie dostałam 1000 zł z MOPR Gdańsk ul. Leczkowa. Wniosek na drugie dziecko (więc dali za kwiecień i maj) złożony przez bank ING tuż przed weekendem majowym. Nareszcie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja musiałam dać wszystkie pity za rok 2014 do tego umowy wszystkie bo był dochód utracony i napisać oświadczenie że maz pracuje tylko w jednej firmie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszędzie mówią inaczej, jakaś paranoja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
tak musiałam z PITem przyjść
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzis dostala moja znajoma, skladala wniosek na drugie dziecko 5 kwietnia, Gdańsk, dostala za kwiecień i maj.
Czy Ci co maja weryfikację dochodów na pierwsze dziecko, musieli dostarczyc Pit? Ja składałam osobiście na Piastowskiej w punkcie i Pani mówiła ,że nie ma potrzeby. Obawiam się ,że będą specjalnie wzywać i prosić o dostarczenie pitu. Wtedy nie zmieszczę się 3 miesiącach i nie dostanę wyrównania za 3 miesiące;-(
pierwsze "bum" maja juz dawno za soba...
ludzi pozatrudniali sporo...
mija juz prawie 3 miesiace, a oni jeszcze nie maja ogarnietego kwietnia na to wyglada...mowie o Gdyni
wiedzialam, ze nie pojdzie im to zbyt sprawnie, ale, ze az tak...
brak slow
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Żeby czasem się nie ruszyło w tym kierunku, że na kolejne 3 miesiące odwlecze się im wydanie decyzji ...
Jak już chyba wszyscy wiedzą s kladalam wniosek osobiście w gdyni 20.04 na pierwsze i drugie dziecko. Dziś zadzwoniono do mnie prosząc o dostarczenie zaświadczenia o wysokości zasiłku dla bezrobotnych jako mi przysługuje. Znaczy - coś się ruszyło :)
Składałam wniosek osobiście w pierwszej poł.kwietnia w Gdynii,pienądze wpłynęły 31.05 za 2 mc,decyzja przyszła tydzień później.
A Gdynia może lepiej? Wie ktoś kiedy będzie teraz płacić?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ktos z cieplewa dostal
Podobno w tych miastach gdzie rządzi PO (Gdańsk, Wrocław, Łódź) są duże opóźnienia w wypłatach. W Gdańsku dostało zaledwie 40% składających. Ministerstwo ma skontrolować tą sytuację.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ale dziś niespodzianka patrzę A tu przelew na 2 i 3 dziecko za kwiecień i maj Gdańsk składane 06,04
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
składałam 8.04 i też jeszcze nie dostałam Gdynia
Składałam wniosek 20.04 na pierwsze dziecko u nadal cisza Gdynia
Tak miałam tą samą sytuację meilowo poinformowali mnie , że mam donieść pit za 2014 niestety też cisza wniosek składałam 5 kwietnia internetowo a po 20 maja dostałam informację o braku.
Wniosek składany 1.04 na drugie dziecko. Dziś niespodzianka na koncie. Przelew przyszedł 10.06 za kwiecień i maj. Gdańsk
bbgirl za ile miesiecy dostalas ?
Do Oli dziękuję za odpowiedź

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry