Widok

Wypłaty 500+ cz.2

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Tamten watek mocno się rozwinął, także zapraszam tutaj- kontynuacja:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dziewczyny z Gdańska - dodatkowe dokumenty zawoziłyście na 3 Maja(UM) czy Powstańców Warszawskich(MOPR)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powstańców
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
~Anna właśnie przez takie jak Ty linie są ciągle zajęte - wydzwaniacie jak opętane bo przecież "minoł" miesiąc więc co się potem dziwicie, że nie można się dodzwonić.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
najpierw napiszę że już dostałam,tak jak wspominałam wcześniej.wchodzę na te forum bo z ciekawością czytam co piszecie.i co?i to że nie mogę uwierzyć jak niektóre z was piszą.wcześniejsze forum powstało żebyśmy mogły się dzielić swoimi wiadomościami,ale była większość która zamiast pisać że dostałam że tego i tego dnia tu i tam wypłacają to zaczęły sobie skakać do gardeł.powstała druga część tego forum i myślałam że będzie lepiej.że normalne osoby będą sie wypowiadały.ale się myliłam.babska nienawiść i zazdrość jednak górą.po co te złośliwe wpisy?jak masz wchodzić na te forum i obrażać kogoś to lepiej tu nie zaglądaj.aż mnie krew zalewa jak czytam niektórych z was wpisy.pozdrawiam i wytrwałości dziewczyny w czekaniu
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
dokładnie. A co będzie jak pieniądze na program 500+ się skończą?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
Do Magdy tak sie sklada droga pani że dzwoniłam pierwszy raz tylko po to aby dowiedziec sie czy mój wniosek wysłany pocztą dotarł!!!
Trochę więcej życzliwości życzę a będzie nam się lepiej żyło
Karma wraca!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy jeszcze ktoś z 1 kwietnia nie dostał?
Skladalam 1.04 dostalam kasę w środę na dwójkę dzieci.to Gdańsk
Kolezanka skladala 20.04 poczta Gdansk,musiala uzupelniac,dostala 27.05 za kwiecien i maj.ja skladalam osobiscie w Gdansku 09.04. Nie dostalam jeszcze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
skladalam osobiscie 13 kwietnia, nie mam kasy ani decyzji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja 4.04 na dwójkę i też nic . Gdańsk . Osobiscie
Złożyłam wniosek początek maja - do dzisiaj cisza, brak kasy, brak decyzji.
W dniu dzisiejszym osobiście byłam w MOPR ( Gdańsk 3 maja ) otrzymałam informację, że cały czas rozpatrywane są wnioski kwietniowe.
Bardzo dużo osób mailowo otrzymuje info dotyczące uzupełnienia dokumentacji. Sprawdźcie czy czegoś nie dostałyście.
Wypłaty obecnie odbywają się 2 razy w tygodniu - po całym zakończonym procesie wypłata będzie między 10-15 każdego miesiąca.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja nie dostałam
A jak to wygląda jeżeli mój wniosek nie będzie zaakceptowany ?? w sensie przekroczę dochody na pierwsze dziecko ?? Czy któras mam juz tak miała ?
Te z rozpatrywanymi dochodami pójdą na sam koniec, za dużo z tym zachodu.Nie wiem kiedy oni z tym zdążą, śmiech na sali. Mają wysłac pismo , jak sie przekroczy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zlozylam wniosek 30 maja, osobiscie w gdyni na 10 lutego, na pierwsze dziecko, to sobie poczekam:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wniosek składany osobiście Gdańsk 06.04 ,tylko na drugie dziecko- do dziś ani decyzji ani pieniędzy.
wysłałam mailowo zapytanie i dosć szybko mi dopisali, wniosek z 13 kwietnia nadal oczekuje na weryfikacje.
a moge prosic maila na ktury pani wysylala
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
500plus@mopr.gda.pl

proszę bardzo ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry