Widok
Żukowo rozpatruje wnioski po kolei wg daty złożenia (przynajmniej te złożone osobiście i na 1 dziecko). Koleżanki, które składały przez internet w drugiej połowie kwietnia i tylko na drugie dziecko dostały już jakiś czas temu. Wnioski składane na 1 dziecko w zeszłym tyg rozpatrywane były z 12 kwietnia (takie info koleżanka dostała przez tel). Ja składałam na 1, 2 i 3 dziecko 29 kwietnia, więc jeszcze poczekam...
Fakt. Logiki żadnej, zorganizowania tez. Troszke w tym winy ustawy, która na urząd nakłada sprawdzanie aktów, miejsc zamieszkania itp, skoro wystarczyłoby poprosić każdego składającego o przynoszenie do wglądu akt urodzenia i wszystkie wnioski na drugie i kolejne dziecko od razu kłaść do podpisu jako zweryfikowane, a tak to urzędnicy wszystkie dane muszą sprawdzac i to trwa i trwa.
Mało tego to byłam jakies dwa tyg temu w mopr mówili decyzja podpisaną proszę czekac. Byłam w ten poniedz u tej samej kobiety w mopr mówi wniosek weryfikowany....Nic nie rozumiem
Cierpliwości dla każdego wnioskujacego. A dodzwonić się do nich by ktoś odebral tel graniczy z cudem. Albo tel wyłączony zajęty lub nikt nie odbiera
Cierpliwości dla każdego wnioskujacego. A dodzwonić się do nich by ktoś odebral tel graniczy z cudem. Albo tel wyłączony zajęty lub nikt nie odbiera