Widok
Noo oni tam sa dobrzy ja dostalam trzy odpowiedzie w roznych odstepach czasu pierwsza Pani wniosek oczekuje na weryfikacje druga odpowiedz Pani wniosek jest w trakcie weryfikacji mysle uuu jakis postep w sprawie .... dzis znowu odpisali mi ze moj wniosek oczekuje na weryfikacje no komedia Gdansk wniosek zlozony 4 maja na Powstancow Warszawskich
to zależy, dostaję ok 25 każdego miesiąca. Składałam w Gdańsku 1 kwietnia.Po jakimś czasie zadzwoniła babka,że wniosek trzeba poprawić, składaliśmy przez bank.Nie wpisaliśmy danych 1-ego dziecka tylko drugiego.Trzeba było jeszcze raz wysłać też przez bank. Pieniążki przyszły w maju- w odstępie ok. tygodniowych 500 w pierwszej połowie maja i 500 tak w okolicach 25-ego. W czerwcu w ten poniedziałek dostaliśmy.
Dostaliśmy też pismo,że właśnie tak będą przychodziły pieniążki ok 25 każdego miesiąca. Dziwne,że niektórzy jeszcze nie dostali nic.
Dostaliśmy też pismo,że właśnie tak będą przychodziły pieniążki ok 25 każdego miesiąca. Dziwne,że niektórzy jeszcze nie dostali nic.
Składałam 1.04 na drugie dziecko przez BZWBK
20.06 napisałam maila do urzędu. 22.06 telefon od Pani urzędnik i okazało się, że mój wniosek nie dotarł. Było potwierdzenie bez numeru identyfikacyjnego.
Pani była bardzo pomocna i kazała przyjść następnego dnia do urzędu. Przyszłam podpisałam wersję papierową i następnego dnia ta sama pani wydała zgodę. Dziś przyszedł przelew z wyrównaniem.
20.06 napisałam maila do urzędu. 22.06 telefon od Pani urzędnik i okazało się, że mój wniosek nie dotarł. Było potwierdzenie bez numeru identyfikacyjnego.
Pani była bardzo pomocna i kazała przyjść następnego dnia do urzędu. Przyszłam podpisałam wersję papierową i następnego dnia ta sama pani wydała zgodę. Dziś przyszedł przelew z wyrównaniem.
Agusia my też jedynaka mamy i u nas sprawnie poszło - całkiem, tak jak w poprzednim wątku pisałam 6 czerwca poszłam donieść uzupełnienie (Mąż zmienił pracę więc musieliśmy dołączyć zaświadczenie o dochodach za 2przepracowany miesiąc) a 10czerwca kasa za 2miesiące była na koncie (a w ten wtorek dostaliśmy za czerwiec). uzupełniałam na powstańców warszawskich a sam wniosek składałam na przymorzu w piastusiu 21kwietnia.
Może moje uzupełnienie przyśpieszyło, może to że przy uzupełnianiu składałam o zasiłek.... może jednak musisz coś uzupełnić może to przyśpieszy ;P
Może moje uzupełnienie przyśpieszyło, może to że przy uzupełnianiu składałam o zasiłek.... może jednak musisz coś uzupełnić może to przyśpieszy ;P
Ja dziś mam akurat równe dwa miesiące , wysłałam maila z pytaniem czy wszystko już jest ok ( trzeci raz ) . I ..... hurrra dostała inna odpowiedz niż ctrl+c - ctrl+v :) niestety nie że wniosek zaakceptowany czy coś . Pan mi odpisał
"Witam.
Szanowna Pani.
Nawiązując do mojej poprzedniej odpowiedzi, jeżeli zajdzie potrzeba uzupełnienia lub poprawienia czegoś we wniosku, skontaktujemy się z Panią."
To jeszcze ciutke podrążyłam temat i dowiedziałam sie przynajmniej gdzie mój wniosek zawędrował ( składałam internetowo ) i dał mi nr telefonu :)
Przynajmniej wiem że nie odpowiada automat :)
Pierwsze dziecko skłądane 29,04 przez raiffeisen
"Witam.
Szanowna Pani.
Nawiązując do mojej poprzedniej odpowiedzi, jeżeli zajdzie potrzeba uzupełnienia lub poprawienia czegoś we wniosku, skontaktujemy się z Panią."
To jeszcze ciutke podrążyłam temat i dowiedziałam sie przynajmniej gdzie mój wniosek zawędrował ( składałam internetowo ) i dał mi nr telefonu :)
Przynajmniej wiem że nie odpowiada automat :)
Pierwsze dziecko skłądane 29,04 przez raiffeisen
Wniosek złożony 25 kwietnia do dzisiaj ani decyzji ani pieniędzy nie wiem jakim cudem jeszcze osoba z kwietnia nie wyplacili okej okres 3 miesięcy ale osoby które w maju składały już dawno miały to jest wporzadku ? Nie wiem u mnie mają czas do 25 lipca coś czuję że szybciej nie będzie kto wie kiedy następne przelewy ?