Widok

Wypłaty 500+ część 4

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Proponuję kolejną część,wątek 3 jest obszerny ,że aż trudno coś odnaleźć a zapewne z nowym okresem wypłat pojawią się nowe pytania
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

U nas właśnie nie ma tej rozpiski tylko tyle co z funduszu jest wypisane kiedy a dodzwonić się i dopytać to o matko. Łaskę robią że podadzą datę. A i tak datę która podadzą nie ma nic wspólnego z rzeczywistością....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprawdź w ośrodku, z którego dostajesz kasę. Nasz ma rozpiskę na cały rok. W grudniu płacą 17go.

Czy 17 pieniążki będą przelewane na konto z 500 plus i rodzinnego czy czekać trzeba do 23.12?? Słyszę że bd kasa szła dopiero od wtorku.,.tj. 21.12.

Można prosc o stronę na której jest to napisane w Gdańsku?

W centrum świadczeń pracują nie doinformowane pracownice. Człowiek dzwoni mówią że pieniążki bd we wtorek i środę na koncie a nagle że dopiero od czwartku kasa będzie szła.. to co urzędnik nie zna terminów i robi podopiecznych w jajo?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

w Gdańsku też napisane jest że w grudniu wypłata 17
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Więc u nas pewnie 20. bo pisałaś że u was szybciej niż w Gdańsku a naszym się nie spieszy.

Poszukałam i faktycznie. Jest podane info, że w grudniu u nas 500 plus będzie wypłacane na konta 17 go.

Nic nie słyszałam na ten temat. W tamtym roku kasa na koncie była 17 grudnia. Pewnie i teraz dadzą wcześniej. W tym roku 17 to piątek, więc to pewnie będzie dzień przelewów.

A wiesz Miska kiedy w grudniu wam wyplacaja rodzinne i 500?

Nie, nie z Gdańska. Tu zawsze dostajemy szybciej o parę dni, więc skoro nam dali dzisiaj /czyli zlecenia poszły już w piątek/to i wy dostaniecie pewnie przed 25. Za pewne jutro.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie rozumiem, ... Nam płacili dzisiaj, to i Gdańsk dostanie jutro? Czyżbyś Miśka nie była z Gdańska? Bo dzwoniłam dziś o 9 i powiedziano że dziś są w realizacji i bd jutro albo w środę albo i dziś nawet.

Nam już płacili dzisiaj, to i Gdańsk dostanie jutro lub w środę.

A właśnie że nie. Są dziś już w realizacji i będą jutro albo pojutrze. A może nawet i dziś
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

25.11
A w listopadzie 2021 kiedy będą przelewy na konto?

Tak, w czwartek czy piątek.

Czy ktoś już może coś dostał na konto ?
informuję, że rozpoczynamy wypłaty świadczeń na konta bankowe 23-04-2021 r.

W pozostałym zakresie świadczenia będą realizowane zgodnie z harmonogramem wypłat Gdańskiego Centrum Świadczeń.

Elżbieta Rymsza
starszy inspektor

Gdańskie Centrum Świadczeń
Dział Obsługi Mieszkańców
ul. Powstańców Warszawskich 25
80-152 Gdańsk
tel.: 58 326 79 92
faks: 58 326 50 36
e-mail: info@gcs.gda.pl
http://www.gcs.gda.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja pięćsetki dostałam wczoraj. Do tego skarbówka dorzuciła zwrot podatku i zebrała się spora sumka do wydania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (27 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

co robicie w takie upały? :/ (122 odpowiedzi)

wyszlam na chwile z dzieckiem bylo po 10- siatej i za kilkanascie minut wrocilam do domu bo nie...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry