Widok
chyba są równi i równiejsi, powinni weryfikować wnioski wg kolejności spływania, przecież łatwo w jednym systemie nadawać nr, a tak koleżanka składała na dwoje dzieci 4.04, ma już kasę na koncie, nie miała dotąd żadnego rodzinnego itp, a ja tylko na 2-gie dziecko, wniosek 1.04 przez internet i cisza, a przecież u mnie nie trzeba nic weryfikować, u niej musieli sprawdzić dochody, a wniosek złożyła później :(
Nie wiem czemu minusujecie moją wypowiedz odnośnie kolejności wypłat,ale na 10 kolezanek 6 składało wniosek osobiście w placówce MOPR w gdańsku w różnych terminach,, tj od 4 do 8.04 i wszystkie juz dostały kase, 4 pozostałe składały 1.04,ale w wyznaczonych punktach gdańska i żadna z nich nie otrzymała do dziś kasy.
ja skladalam 1 kwetnia w urzedzie na 10lutego i do tej pory cisza:( nie wiem od czego to zalezy.. moze alfabetycznie wyplacaja.. my mamy nazwisko na litere ''P'' to moze dlatego tyle czekamy.. kolezanki z nazwiskiem na litery ''J'' i K'' juz otrzymaly zasilek mimo , ze skladaly 4 kwietnia tez osobiscie.