Widok

Wypożyczenie ciśnieniomierza

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy wiedzie może gdzie w Gdyni można wypożyczyć ciśnieniomierz? Lekarz kazał mi do końca ciąży badać ciśnienie, jestem w 37 tc i nie koniecznie chciałabym kupować nowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
lepiej kupić ja też miałam problem z ciśnienim w ciąży i kupiłam zwykły za niecałe 50 zl ,więc niewielka kwota a często jest tak że za wypożyczeniu nawet drobnego sprzętu medycznego życzą sobie 5 zl za dzień więc po przeliczeniu nie opłaca się to wcale.
w aptekach stoją ciśnieniomierze u mnie na osiedlu tak jest i można samemu sobie zmierzyć apteka dbam o zdrowie
generalnie w każdej przychodni jest ciśnieniomierz - i kiedy chcesz to mierzą ciśnienie - aczkolwiek też radziłabym kupić - to nie jest wielki wydatek ale niekiedy dość przydatny -warto miec w domu ciśnieniomierz
Gdybyś mieszkała w Gdańsku w moich okolicach to bym mogła pożyczyć.
Ja rowniez moge pozyczyc, jesli jetes z Gdyni
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

przedszkole NR 27 W GDYNIA; MALUTKOWO opinie (25 odpowiedzi)

proszę o opinie tego przedszkola. szukamy fajnego przedszkola dla naszego dziecka...

do góry