Widok

Wzdęcia u niemowlaka - chłopca

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mamy, co poradzicie na wzdęcia u niemowlaka. Synek ma 3,5 miesiaca, za zadne skarby nie wypije herbaty. Stosowalismy juz lefax na kolki i krople BioGaia, a meczy sie synus cala noc, dopiero rano mu przechodzi jak zrobi juz kupcie. W nocy piszczy, prezy sie, podnosi nozki do gory, probuje puscic bączki, ale nie chca isc... w dzien nie ma problemów, tylko w nocy źle sie czuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kładź na brzuszku, niech trochę tal "poćwiczy" - w tej pozycji łatwiej gazy wychodzą.

A jak to nic nie da - trzeba odgazować. Np. Windi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam to samo u 7 tygodniowego malucha z tym ze w dzień w nocy spi spokojnie nawet po 6 godzin...moze to kwestia mleka? moj jest ma mm mial jiz bebiko comfort, nan sensitive, bebilon pepti...krople sab simplex i delicol...i dalej tak samo nic nie pomaga...klade na brzuszku cwiczymy nozkami ostatnio kupilam windi na odgazowanie i kupy poszly bo robi raz na dwa dni i w tym jest problem bo nie moze jej zrobic...sama nie wi moze taka to juz uroda tych dzieci ze prawie kazde ma problem z brzuszkiem...kiedys nic nie bylo w sklepachjak my byltsmy male teraz jest duzo roznych srodkow na wzdecia ale malo co pomaga...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Windi dla niemowląt. Problem zniknie w minutę :)
U nas super sie sprawdził!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry