Widok

Yasminelle, a Torbiel

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie Kobitki,

Czy któraś z Was zazywała tabletki antykoncepcyjne Yasminelle na wchłoniecie się Torbieli jajnika. Przez jak długo musieliscie zazywać tabletki, by się wchłoneła?

Czy której te tabletki nie pomogły i musiała mieć np. laparoskopie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No własnie szukam na necie informacje, o naturalnych wspomagaczach płodnosci i jak tu się pozbyc torbieli. Zazywanie tabletek anty mnie nie pociesza, a jak pytałam lekarza o naturalne wspomagacze to zrobił wielkie oczy i sie usmial. Najlepiej by faszerował chemią. A w jakim sklepie kupiłas te ziółka?
Ja akurat kupiłam je daaaleko z tąd,bo wtedy tu nie mieszkałam,ale idź do najbliższego sklepu zielarskiego i powinni mieć albo może można sobie zamówić?
Olej Budwigowy zamówiłam sobie w "mojej"aptece.Poprosiłam i pani mi przywiozła.Można też przez internet kupić.
Heh...dziwne to wszystko. Opakowanie yasminelle sie skonczylo. Kontrola u gin-endo, niby wszystko ok, a jednak na tabletkach anty urosl pęcherzyk 24mm. Pewnien juz byc gotowy do pekniecia, a pewnie nie pęknie znajac zycie i znow sie torbiel pojawi. Chyba trzeba zaczac dzialac na swoja wlasna reke i zaipatrzyc sie w ziolka Ojca Sroki. Moze one cos pomoga.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No dziwne,ale ja np.raz podczas brania tabletek Diane miałam torbiel.Też dziwne.
mam nadzieję,że uporasz się z tym jakoś.
Czasem gubię się w życiu,czasem upadam
Czasem się wspinam do góry
Lecz chcę być szczęśliwa
mam brać dwa tygodnie i usg i wtedy zobaczymy czy się wchłonie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry