Widok

Yyyy są już grzyby

takie zjadliwe jak podgrzybki, prawdziwki, kozaki siwe i czerwone, maślaki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Popadało, to i są :D. A zdradzisz, w jakich okolicach je spotkałaś? ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
U Mansona w słoikach :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
żeby wątpliwości nie było
do mego posta
dodam wielkie

"?"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tam coś pojadam ale z grzybami póki co kiepawo.
Ma się polepszyć.
Ponoć.
Jakie bambuko? Wrzesień, wrzesień, grzyby niesie :-)
Jak nie dziś to już niedługo

Tylko czym ją do lasu dojazdu :-[
dojazdu pociągejzdu, z koszykems i kartąs n aalkoholodikęns.
A na stacji będę ja.
jak Manson mówi kiepawo, to jeszcze z tydzień należy wstrzymać się z wizytami. Mam swoje miejsce na pidgrzybku, za 3CITY. Trzeba tam autem dojechać. Miejsca nie zdradzę. A można tam dwa wiadra zebrać w 1h :-)
> A na stacji będę ja

Swym czerwonym rumakiem :D
Koszykos jest, dylizansos w sumie też, na starość d*pkos wygodnos się zrobila i dylizansos unika i tak zamula w 3Citos.
Rzekłbym raczej belfegorem. Do rumaka mu daleko. Jest powolny. kompletny, co nieco ascetyczny, ale wciąga faceta jak najprawdziwszy diabeł. Tak, to jest on/ona :) (Czemu zawsze dla mnie pod postacią 16-letniego podlotka?????)
@Skowroniasta:

Jak poczujesz taką prawdziwą chuć, taką wręcz nieodpartą mykofilię.. to wszystko inne stanie się nieważne :D
Belfegor jest autem, które zawsze chciałem mieć.
I to własnie w starej, "kanciastej" wersji.
Jest dla mnie nieporównanie bardziej seksowny niż np Szeroki.
Porównywalny.. emocjonalnie.. jedynie z Mruczkiem. Ale na Mruczka nigdy stać mnie nie będzie :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sadyl, ja to wszystko mam o czym ty piszesz. I miejscowke też, choć póki co zapewne jest dziewicze i bezrodne, jednak za dni parę zaobfituje w to, co pożądane. O kilka cieplejszych nocy poproszę. I o moc przemieszczania.
Rozumiem Cię jak diabli :)
wiem :D
Przejrzałem dzisiaj ofertę zakładów bukmacherskich, bo mam wrażenie, że mam szur beta. Ale nikt nie oferuje takiego zakładu. I to ma być wolny rynek?
Do rzeczy. Chciałem obstawić, że jakby Sadyl, Mikro czy Skowroniasta ruszyli w las obecnym weekendem, to wrócą z tarczą. Przynajmniej w Borach.
>Do rzeczy. Chciałem obstawić, że jakby Sadyl, Mikro czy Skowroniasta ruszyli w las obecnym weekendem, to wrócą z tarczą. Przynajmniej w Borach.

Zamierzam to sprawdzić :) Tyle, że mi się okulista kłania i nie mam dobrych miejsc, więc nie wiem czy coś z tego będzie :D
No ja wróciłam wczoraj z lasu zdegustowana. Nawet trujaka nie uwidzialam. Może przyczynek leży w lokalizacji. Tu, na skraju Krajny większe upały były i sciolka bardzo sucha jest. Na prawdę, żeby nawet trujaka nie było ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znalazłem coś takiego. Dosyć optymistyczne, prawdaż?

image

A w najbliższych dniach ma popadać i będzie ciepło. W przyszły weekend trza koniecznie ruszyć w las :)

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (232 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (385 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

do góry