Widok

Z Centrum na zaspę... Jak dojechać i czym?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mieszkam na Chełmie, wybieram się dzisiaj z maluszkiem na Zaspę, tam pod szpital, i nie mam pojęcia czym dojechać. Najlepiej by było autobusami, bo są nisko podłogowe i łatwo wsiąść z wózkiem ;) Jeśli ktoś by był tak miły i podał jakieś autobusy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z wrzeszcza 124 bus tam jedzie
Z Chełmu jedz 227 a przy Galerii Bałtyckiej przesiądz się na 127 albo 124.
Z pętli na Chełmie 227 (C) do Galerii Bałtyckiej, a później możesz podejść kawałek do Wrzeszcza PKP i stamtąd wsiąść w autobus 124 na Zaspę.
124 i 127 mają przystanek przy Galeri Bałtyckiej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
O! a myślalam, że te autobusy omijają Galerię i trzeba podejść do PKP! I wprowadziłabym koleżankę w lekki błąd przez przypadek :) Dzięki Roxi za info, napewno przda się na przyszłość :))
Proszę bardzo :) Ja mieszkam naprzeciwko szpitala na Zaspie więc trochę się orientuję jak dojechać ;)
z Chełmu można jeszcze niskopodłogowym tramwajem 11 podjechać pod Galerię Bałtycką no i dalej autobusem, jak dziewczyny wyżej pisały.
Ja mieszkam na Chwarznie do dworca Głównego mam jeszcze ok aby dojechać Ale pytam czy nie ma z Dworca Głównego lub Dworca sw. Maksymalna coś bezpośredniego aby dojechać do szpitala na Zaspę - Nie wiem ale tam połączenie jest fatalne Szpital stoi już długo i nikt nie pomyślał o komunikacji dobrej aby tam dotrzeć -To skandal - Tylko aby tam dotrzeć zmieniamy 3 miejsca - tracą czas, i pieniądze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
@nina
chcesz bezpośredniego połączenia z Gdyni do szpitala w Gdańsku ?!? to mało realne, ciekawe jaki przewoźnik miałby to realizować...
Z pod dworca PKP Gdańsk Wrzeszcz jest bezpośredni autobus 124, 10 min i jest pod szpitalem. Zatem wsiadasz w SKM w Gdyni, ,a potem w Gdańsku w autobus. Jeżeli nie pasuje zawsze możesz skorzystać z szpitala w Gdyni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zawsze możesz jeszcze wysiąść z kolejki na Zaspie ;] i podjechać autobusem 127 lub 188(przystanek koło wiaduktu i SKM) chyba 4 przystanki?
Proszę podać,jakim tramwajem dojadę z dworca PKP do szpitala na Zaspie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry