Widok

Z piersi na nutramigen....

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
za jakiś miesiąc zaczne przestawiać synka na nutramigen... do tej pory byl tylko na piersi.. troche się obawiam jak to będzie.... zwłaszcza, że nutramigen nie należy do najsmaczniejszych...;/ Jak to było u Was? Zwłaszcza w przypadku straszych niemowlaczków?

Z góry dzięki za rady!
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jem kiwi,gruszke,winogrona jablko a dzemy np.jem jeszcze z brzoskwin,ananasa,czarnej porzeczki,owocow lesnych i jest dobrze...u nas byly problemy z brzuszkiem ale nie po owocach a raczej po tym ze w mleku za duzo laktozy dlatego podaje raz dziennie nutramigen
Ja odkąd zaczęlam dokarmiać małego to był właśnie nutramigen bo miał podejrzenie skazy,chociaż nikt w rodzinie jej nie miał i ja myslę,że on też nie ma,no ale podejrzenie było i jest i dlatego jedziemy na tym mleku,swojego miałam mało więc go odstawiałam i nie było problemu mu go podać,pił chętnie od początku.Ja myślę,że im dziecko mniejsze tym będzie mu łatwiej zaakceptować te ohydne mleko,śmierdzi strasznie w całym domu.Teraz chcem zrobić próbę i podawać przez jakiś czas bebilon,na początek Ha a póżniej zwykły i zobaczyć czy krostki wyskoczą,jak tak to wracamy do nutramigenu.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry