Widok

Z piersi na nutramigen....

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
za jakiś miesiąc zaczne przestawiać synka na nutramigen... do tej pory byl tylko na piersi.. troche się obawiam jak to będzie.... zwłaszcza, że nutramigen nie należy do najsmaczniejszych...;/ Jak to było u Was? Zwłaszcza w przypadku straszych niemowlaczków?

Z góry dzięki za rady!
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jem kiwi,gruszke,winogrona jablko a dzemy np.jem jeszcze z brzoskwin,ananasa,czarnej porzeczki,owocow lesnych i jest dobrze...u nas byly problemy z brzuszkiem ale nie po owocach a raczej po tym ze w mleku za duzo laktozy dlatego podaje raz dziennie nutramigen
Ja odkąd zaczęlam dokarmiać małego to był właśnie nutramigen bo miał podejrzenie skazy,chociaż nikt w rodzinie jej nie miał i ja myslę,że on też nie ma,no ale podejrzenie było i jest i dlatego jedziemy na tym mleku,swojego miałam mało więc go odstawiałam i nie było problemu mu go podać,pił chętnie od początku.Ja myślę,że im dziecko mniejsze tym będzie mu łatwiej zaakceptować te ohydne mleko,śmierdzi strasznie w całym domu.Teraz chcem zrobić próbę i podawać przez jakiś czas bebilon,na początek Ha a póżniej zwykły i zobaczyć czy krostki wyskoczą,jak tak to wracamy do nutramigenu.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry