Widok

ZAKOPANE - Z 4 LATKIEM PKP

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
Zamierzamy zabrać naszego Tomka pociągiem (wagonem sypialnym) na skoki narciarskie w styczniu i szukamy noclegu blisko dworca i jednocześnie centrum (Krupówki), z drugiej strony możemy też pojechać samochodem koszt paliwa z tego co wyliczylismy byłby chyba o 30zł droższy niż pociąg (tylko ta jazda tyle godzin) - możecie coś polecić w sensie noclegu i co byście wybrały pociąg czy samochód. Wyjazd od 16 stycznia do 19-20 stycznia.
Mały tak się zafascynował skokami że chcemy mu zrobic niespodziankę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fajnie a jechałas może do Zakopca ? Jak tak do gdzie byłas ?
aa i dodam tez ze toaleta w wagonie była nowoczesna , czysta, zamykana , nawet papier i woda jest ..takze super zaskoczona była pozytywnie.
zresztą sama jazda pociagiem i spanie w nim to frajda dla dzieci :-)
jechałam w ub roku pociągiem - jedz na noc to syn praktycznie nie odczuje ze jechał tyle godzin (bo to jest sporo godzin jazdy niestety pkp) w każdym razie my wstaliśmy wyspani rano ok. 9 pokręciliśmy się jeszcze po przedziale , pozbierali i czas juz był wysiadać - chyba była godz. 11 . Wagon sypialny czysty (wez 3 osobowy) , zadbany , dają pościel nawet , nikt się w nocy nie kręci bo na noc wagon jest chyba zamykany , jest też osobna obsługa dla tego wagonu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale zakopianka w sezonie czy to zimowym czy letnim to masakra. a tam są busiki które w wiele miejsc jeżdżą więc nie ma większego problemu ze zwiedzaniem tzw. okolicy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
My zdecydowanie samochód ,postoje po drodze na siku i rozprostować się ,napić kawy są obowiązkowe ,my wybieramy samochód bo nie siedzimy na miejscu ale sobie wyruszamy pozwiedzać ,pochodzić ,jednak autem wygodniej .
No z jednej strony tez tak myslę ale z drugiej samochodem też jest fajnie bo juz tak jechalismy no i wszędzie można sobie podjechać
z noclegiem nie pomogę ale ja bym wybrała pociąg-jednak można zawsze wstać rozprostować nogi,do spania też wygodniej

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry