Widok

ZAPALENIE OSKRZELI

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny jestem załamana:((
moja mała ma zap oskrzeli.stwierdzone w piatek, bierze antybiotyk VERCEF ale niw widze poprawy:((
mam ja oklepywac i dodatkowo syrop eurespal, we wtorek kontrola ale mam złe przeczucia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja mała też to miała, zaczęło się w ubiegłą sobotę, dostała antybiotyk i syropki i na szczęście już przechodzi, został jeszcze mały katarek i kaszelek.Też oklepywałam, i też byłam przerażona,bo dodatkowo z soboty na niedzielę miała prawie 40 C gorączki.I tu pomógł nurofen w czopkach. Bądź dobrej myśli.
moj filip czesto chorowal na zap.oskrzeli vercef mu pomagal ale przeszlismy na inhalacje:) zeby za czesto nie brał antybiotyku :) spytaj sie lekarza moze lepiej inhalacje niz antybiotyk :)
Moja mała też miała - antybiotyk KLACID - jest tego pełno, przydałby się już porządny mróz.
moj dostal eurespal i ambrosol(wykrztuśny) -leczenie trwalo 3 tygodnie(ambrosol odstawiony wczesniej) - dlugo ale udalo się bez antybiotyku. Dodatkowo aromaterapia ,nawilżanie powietrza

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry