Widok

ZASIŁEK REHABILITACYJNY

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam do Was pytanko, przyszła mi wczoraj decyzja ZUS a propos zasiłku rehabilitacyjnego. i co teraz ?? Czy ja oryginał przesyłam do zakładu pracy ?? Czy ksero ?? Czy Zus to zrobi za mnie?? Decyzja będzie prawomocna dopiero 22, więc powinnam do tego czasu zaczekać, czy mogę już jutro wysłać?? A można wysłać faksem ?? Nie wiem teraz zbytnio, co mam z tym zrobic ;/Kurna, papierków, a papierków, ale i tak się cieszę, że ZUS się na czas wyrobił...ufff.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Alis ZUS takią dezycje powinien tez przesłać do zakładu pracu ale dla pewności to lepiej chociaz przefaksuj swoj egzemplarz do zakładu pracy bo u nas wlasnie dzis była prze to nieprzyjemna sytuacja bo długo do nas szła ta decyzja:( a jak zakład nie dostanie jej w terminie to wstrymają Ci wypłate zaisłku

[url]http://www.suwaczki.com/]image[/url]
image
Kasika Ty w kadrach pracujesz?

maritiki@op.pl
Zus wysyła decyzję Tobie i Twojemu zakładowi,ja dzwoniłam do kadr zeby sprawdzić czy dostali.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

nnt. doradca kredytowy - warto czy nie? (21 odpowiedzi)

Zastanawiamy się z mężem nad kupnem własnego M i w sumie nie wiem od czego zacząć. Czy warto iść...

Galeria twarzy - pytanie. (19 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

do góry