Widok
Moim skromnym zdaniem DJ to nie osoba na wesele! Zdecydowanie jestem za zespolem (dzisiejsze zespoly, dobrze grajace potrafia rozbawic kazde towarzystwo). Ale oczywiscie jest to moje zdanie i nikomu go nie narzucam!
Polecam zespol "Second Heaven" (sa z okloc Starogardu Gdanskiego) sa naprawde dobrzy w tym co robia. Zespol 2 osobowy. Cena ok 2200 razem z poprawinami. Pozdrawiam.
Polecam zespol "Second Heaven" (sa z okloc Starogardu Gdanskiego) sa naprawde dobrzy w tym co robia. Zespol 2 osobowy. Cena ok 2200 razem z poprawinami. Pozdrawiam.
Czesc,dopiero teraz mogłam odpisac:) zespół nazywa sie Duet Champions z Tczewa,nie mam przy sobie numeru telefonu.Grał u kuzyna mojego narzeczonego i nikt z parkietu nie chciał zejsc,dwuch młodych chlopaków.Rezerwowalismy ich rok temu!!!!!wyobrażasz sobie? I juz mieli pozajmoane terminy do sierpnia tego roku,szok.Jesli ktos jest zainteresowny to jutro moge wyslac numer telefonu
Hej, mam prośbę, czy możesz mi wysłać na priv czego dotyczyła ta szokująca dla mnie opinia że są beznadziejni? Coś mi tu nie pasuje , bo my tez mamy wynajęte ich na 2.09. ale też już byliśmy na weselu gdzie grali i tylko się upewniliśmy co do słuszności naszego wyboru. Mam wrażenie że ktoś z konkurencji im chce szkodzić , ale jednak wolałabym wiedzieć. Choć jakaś jedna opinia negatywna to nie to co stwierdzenie że jakiś zespół jest beznadziejny.
Ja tez nie wyobrażam sobie dj na weselu. Ale człowieka który robi krótkie przerwy jest wodzirejem, gra muzykę biesiadną , lata 60-90 i nowe ale nie techno i hip hop, potrafi poprowadzić dobrze oczepiny ( które czasami są bardziej urozmaicone niż u zespołu), konkursy (nie takie zboczone jak robia czasami zespoły , docinają gości że aż głupio )- to sobie wyobrażam .
najpierw dobrze bawiłam się na imprezie firmowej w Róży Wiatrów, później grał u mojej przyjaciółki na weselu i obie te imprezy pomimo, że różniły się charakterem naprawdę były fajnie poprowadzone, trafny dobór muzyki do gości. Ceny nie znam bo to nie ja płaciłam. Na imię ma Krzysiek więc może ktoś jeszcze Tobie o nim powie. Namiary wysłałam na maila.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
hmmm, muzykę grają dosłownie KAŻDĄ :)
wiem , że to niewiele Ci mówi, ale trudno mi opisać jak i jaką muzykę grają (wesele mam w październiku)
zdecydowałam się na ten zespół ponieważ są w 100% sprawdzeni, w okolicy gdzie będę miała wesele każda para się o ten zespół dosłownie "bije" i wiem (z opinii innych u których grali na weselach) , że na 1000% ludzie się super bawią...
wiem , że każdy ma inny gust, to co mi się podoba drugiej osobie nie przeszło by przez ucho..... ale ja nie wybrałabym innego zespołu, dla mnie są po prostu rewelacyjni :)
wiem , że to niewiele Ci mówi, ale trudno mi opisać jak i jaką muzykę grają (wesele mam w październiku)
zdecydowałam się na ten zespół ponieważ są w 100% sprawdzeni, w okolicy gdzie będę miała wesele każda para się o ten zespół dosłownie "bije" i wiem (z opinii innych u których grali na weselach) , że na 1000% ludzie się super bawią...
wiem , że każdy ma inny gust, to co mi się podoba drugiej osobie nie przeszło by przez ucho..... ale ja nie wybrałabym innego zespołu, dla mnie są po prostu rewelacyjni :)
No wiesz to jest kwestia gustu, jednym podoba się ten zespół komuś innemu zupełnie inny, mi osobiście podoba się niedostępny dla mnie Alabama :( byłam na imprezie i wiem jak grają, zwłaszcza wokale są niepowtarzalne, facet z zespołu niektóre kawałki śpiewa jak oryginały a Presleya to prawie identycznie.