Widok

ZESPOL CZY DJ?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cholercia zasypuje was pytaniami ale dopiero zaczynam szukac wszystkiego i rezerwowac wiec wybaczcie mi ale musze:(lepszy dj czy zespol?towarzystwo polo na pol.polecajcie kogos
dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moim skromnym zdaniem DJ to nie osoba na wesele! Zdecydowanie jestem za zespolem (dzisiejsze zespoly, dobrze grajace potrafia rozbawic kazde towarzystwo). Ale oczywiscie jest to moje zdanie i nikomu go nie narzucam!
Polecam zespol "Second Heaven" (sa z okloc Starogardu Gdanskiego) sa naprawde dobrzy w tym co robia. Zespol 2 osobowy. Cena ok 2200 razem z poprawinami. Pozdrawiam.
Ja tez miałam wielki dylemat czy dj czy orkiestra. Wybrałam to drugie ponieważ już nie będę miała okazji by mieć orkiestrą . Wesele ma się raz sw życiu. Dj-a możesz mieć zawsze na dyskotece. Z orkiestrą jest bardziej uroczyście.

Kasia
zespół :) u mnie wyszło 1000 za wesele i 500 za poprawiny a zespol jest super..

Nie przeprasam za bledy
tylko zespół
a mozesz zdradzic ktory to zespool???
mozesz wyslac na maila namiary?dzieki
poprosze na maila jesli to nie problem
kasiac@gmx.net

pozdroowka
sylvia ja tez poprosze namiary na zespol :> aguska44@gmail.com
jestem za zespołem
a znacie zespol o nazwie BRAVOTON?mam tylko 2 opinie.jedna ok,druga ze beznadziejni
zdecydowanie zespół
zdecydowanie zespół jesli chcesz to podam ci namiary na bardzo dobry zespół pozdrawiam ania
jasne,bardzo chetnie.tylko napisz cos o nich w mailu.jaka muzyke graja,ceny i na czem graja
dzieki
A moim zdaniem zdecydowanie DJ, pod warunkiem, że nie taki z dyskoteki, który dla odmiany zagra na weselu.

zdecydowanie DJ
mówi się, że orkiestra to tradycja na weselu, ale tak było kiedyś kiedy nie było djów, trzeba iść z postępem. Jeżeli ktoś się zna na tym co robi to rozkrecenie imprezy nie jest chyba jakąś przeszkodą. Namiary do tego który mnie urzekł mogę podać na maila
maagduusia@wp.pl
pozdrawiam
to ja poprosze o namiary i jakies szczegoly,czym tak bylas zachwycona,jaka cena i i jak to sie odbywa?tak jak na dycotece?ja kompletnie nie moge sobie wyobrazic dj na weselu:)
Ja tez nie wyobrażam sobie dj na weselu. Ale człowieka który robi krótkie przerwy jest wodzirejem, gra muzykę biesiadną , lata 60-90 i nowe ale nie techno i hip hop, potrafi poprowadzić dobrze oczepiny ( które czasami są bardziej urozmaicone niż u zespołu), konkursy (nie takie zboczone jak robia czasami zespoły , docinają gości że aż głupio )- to sobie wyobrażam .
Czesc,dopiero teraz mogłam odpisac:) zespół nazywa sie Duet Champions z Tczewa,nie mam przy sobie numeru telefonu.Grał u kuzyna mojego narzeczonego i nikt z parkietu nie chciał zejsc,dwuch młodych chlopaków.Rezerwowalismy ich rok temu!!!!!wyobrażasz sobie? I juz mieli pozajmoane terminy do sierpnia tego roku,szok.Jesli ktos jest zainteresowny to jutro moge wyslac numer telefonu
Hej, mam prośbę, czy możesz mi wysłać na priv czego dotyczyła ta szokująca dla mnie opinia że są beznadziejni? Coś mi tu nie pasuje , bo my tez mamy wynajęte ich na 2.09. ale też już byliśmy na weselu gdzie grali i tylko się upewniliśmy co do słuszności naszego wyboru. Mam wrażenie że ktoś z konkurencji im chce szkodzić , ale jednak wolałabym wiedzieć. Choć jakaś jedna opinia negatywna to nie to co stwierdzenie że jakiś zespół jest beznadziejny.
do góry