Widok

ZGAGA

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pomocy już nie mam siły z nią walczyć nie pomaga ani reni alni miętowa cherbata no nic macie jakies swoje sposoby sprawdzone i skuteczne

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi naprawde pomagaly migdaly, wiem ze niektorym pomaga tez troche cieplego mleka.... ale te migdaly to wyprobowalam na sobie i przechodzilo!
W ciąży można bezpiecznie stosować Rennie na zgagę, z autopsji mogę powiedzieć, że herbata miętowa wzmaga zgagę.
Mieta Broń Boże!!!!!!!!Absolutnie....!Zgadzam się...
Rennie to na pewno, a oprócz tego nie wiem...może te migdały warto spróbowac.

image

image

reni mi nie pomaga

Każda ma rózne sposoby...Mi pomagało picie maślanki.Jak juz nie mogłam patrzec na maślankę to kubek ciepłego mleka...A pod koniec to woda mineralna, bardzo często piłam małymi łykami.
mi na zgage w ciazy nie pomagalo nic;(a mialam taka straszna ze po nocach spac nie moglam
mi tylko migdały pomagały,,

imageimage
Podobno preparaty w płynie typu Manti lepiej działają niż Rennie.

mi pomagalao zimne mleko albo kilka lykow coli

image

image

cola mi pomagała ale przed ciążo w ciąży to cholernie wzmaga zgage bosze już nie moge chyba zaraz zwymiotuje

mi też nic nie pomagało, od 28 tygodnia do końca ciąży strasznie się męczyłam, nie spałam w nocy i wymiotowałam często. tak sobie wtedy myślałam, że to pewnie za kare, że na początku ciąży nic mi nie dolegało :-)

kurcze wspolczuje Ci:(:(:( to niesprawiedliwe-jedne ją mają,inne nie.dużo siły życzę mimo wszystko:)

image
wlasnie moze cos w tym jest,ja na poczatku cazy nie mialam zadnych dolegliwosci dopiero pod koniec ta zgaga mnie dopadla.mama mi mowila ze jak mam duza zgage to dzidzia bedzie miala duzo wloskow;)a kacper urodzil sie prawie lysy;))))
zaleznosc: ilosc wlosow u dziecka a zgaga to totalna bzdura-juz dawno to zauwazylam:D Kurcze,nie strasz mnie;),juz pare osob mi mowilo,zebym sie tak nie cieszyla,bo wlasnie moze mnie zgaga dopasc pod koniec ciazy...;/ Narazie odpukac nie ma-ufff

image
mój Kubuś pomimo mojej zgagi też włoskami nie grzeszy...

Dzis mialam taka straszna noc przez wlasnie zgage az wymiotowalam do 2 w nocy i dzis obudzilam sie ze zgaga i tez juz byly wymioty, jak co rano.
Zauwazylam ze jak ugotuje cos smazonego to mam zgage np. jak podsmazona jest do czegos cebulka, a jak mamy obiady gotowane to nie mam zgagi. Oj my biedne..............

image

image
20 lipca 2007
Polecam chrupki kukurydziane albo wafle ryzowe - jak lubicie to kaszke ryzowa na mleku :) Tez nie moglam dac sobie rady ze zgagą, a to pomoglo:)

image
no koszmar :) musimy dac rade :)

na troszke mi przechodzi jak wypije aktimela

image

image
20 lipca 2007

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (139 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

płyta indukcyjna czy gazowa? (23 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Fajny hotel nad polskim morzem - gdzie? (14 odpowiedzi)

Polecicie coś?

do góry