Widok

ZGAGA

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pomocy już nie mam siły z nią walczyć nie pomaga ani reni alni miętowa cherbata no nic macie jakies swoje sposoby sprawdzone i skuteczne

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na troszke mi przechodzi jak wypije aktimela

no koszmar :) musimy dac rade :)

Polecam chrupki kukurydziane albo wafle ryzowe - jak lubicie to kaszke ryzowa na mleku :) Tez nie moglam dac sobie rady ze zgagą, a to pomoglo:)

Dzis mialam taka straszna noc przez wlasnie zgage az wymiotowalam do 2 w nocy i dzis obudzilam sie ze zgaga i tez juz byly wymioty, jak co rano.
Zauwazylam ze jak ugotuje cos smazonego to mam zgage np. jak podsmazona jest do czegos cebulka, a jak mamy obiady gotowane to nie mam zgagi. Oj my biedne..............

mój Kubuś pomimo mojej zgagi też włoskami nie grzeszy...

zaleznosc: ilosc wlosow u dziecka a zgaga to totalna bzdura-juz dawno to zauwazylam:D Kurcze,nie strasz mnie;),juz pare osob mi mowilo,zebym sie tak nie cieszyla,bo wlasnie moze mnie zgaga dopasc pod koniec ciazy...;/ Narazie odpukac nie ma-ufff

wlasnie moze cos w tym jest,ja na poczatku cazy nie mialam zadnych dolegliwosci dopiero pod koniec ta zgaga mnie dopadla.mama mi mowila ze jak mam duza zgage to dzidzia bedzie miala duzo wloskow;)a kacper urodzil sie prawie lysy;))))
kurcze wspolczuje Ci:(:(:( to niesprawiedliwe-jedne ją mają,inne nie.dużo siły życzę mimo wszystko:)

mi też nic nie pomagało, od 28 tygodnia do końca ciąży strasznie się męczyłam, nie spałam w nocy i wymiotowałam często. tak sobie wtedy myślałam, że to pewnie za kare, że na początku ciąży nic mi nie dolegało :-)

cola mi pomagała ale przed ciążo w ciąży to cholernie wzmaga zgage bosze już nie moge chyba zaraz zwymiotuje

mi pomagalao zimne mleko albo kilka lykow coli

Podobno preparaty w płynie typu Manti lepiej działają niż Rennie.

mi tylko migdały pomagały,,

mi na zgage w ciazy nie pomagalo nic;(a mialam taka straszna ze po nocach spac nie moglam
Każda ma rózne sposoby...Mi pomagało picie maślanki.Jak juz nie mogłam patrzec na maślankę to kubek ciepłego mleka...A pod koniec to woda mineralna, bardzo często piłam małymi łykami.
reni mi nie pomaga

Mieta Broń Boże!!!!!!!!Absolutnie....!Zgadzam się...
Rennie to na pewno, a oprócz tego nie wiem...może te migdały warto spróbowac.

W ciąży można bezpiecznie stosować Rennie na zgagę, z autopsji mogę powiedzieć, że herbata miętowa wzmaga zgagę.
mi naprawde pomagaly migdaly, wiem ze niektorym pomaga tez troche cieplego mleka.... ale te migdaly to wyprobowalam na sobie i przechodzilo!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry